http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, huhtikuuta 21, 2013

Syntipukki no. 3 Saudinationalistikortti vedetään esiin ma 22.4.2013?


Yhdysvaltojen valtamedian persoona Glenn Beck saarnasi ohjelmassaan, että USA:n hallitukselle on annettu aikaa maanantaihin asti selitää, että mitä Bostonissa oikeasti tapahtui.

Kaukasialaismiesten takaa-ajo ei siis ole oikein saanut vielä Beckiä vakuutettua, että tässä oli kaikki mitä Bostonin pommi-iskuissa tapahtui.
Mutta nyt Beck sitten laittoikin ilmoille tietoa, että nyt on jo kolmas syyllinen saatu selville pommi-iskuihin ja että hän on joku Saudinationalisti. Sitten Beck sanoi, että "Se mitä me hänestä tiedämme, että hän on erittäin "paha paha paha mies, mutta maanantaihin mennessä hänet kyllä saadaan selville".

Eli mitähän tämä nyt mahtaa tarkoittaa sitten?

Jos nyt yhtään jenkkien propagandamediaa tietää, että miten se toimii niin voin tässä aivan täysin nyt ennustaa, että syntipukki no. 3 on Saudinationalisti, joka lavastetaan kolmanneksi syylliseksi Bostonin pommi-iskuihin ja hänet esitellään maailmalle maanantaina 19.4.2013 Beck vielä painotti ohjelmassaan, että "minä en nyt bluffaa." 

Joo eihän varmasti bluffaa, koska hänen ohjelmansa sisältö tulee juurikin samalta sionistiselta mediakeisareiden taholta, joka on lavastanut Bostonin pommi-iskut.


Navy Seal miehiä ei sittenkään lavastettu syylliseksi, oikeistoa ei lavastettu. Mutta pari Kirgisialaista nuorukaista saatiin jo lavastettua pariksi ensimmäiseksi syntipukiksi ja Saudinationalistiterroristikortti vedetään esiin tulevana maanantaina 22. Huhtikuuta 2013 Tai muuten hallituksen insider ja mediapersoona Glenn Beck syö sanansa.


Lähde: http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=7635

http://www.theblaze.com/stories/2013/04/18/report-saudi-national-ruled-out-as-suspect-in-boston-marathon-bombings-to-be-deported-on-national-security-grounds-next-week/