http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, huhtikuuta 17, 2013

Bostonin pommi-iskujen tiedotustilaisuus ei mennyt oikein putkeenBostonin pommi-iskujen julkinen tiedotustilaisuus 15. huhtikuuta 2013 ei mennyt oikein putkeen, kun siellä onnistui eräs vapaa toimittaja kysymään vähän liian arkoja juttuja: "Onko tämä taas yksi lavastettu hallinnon terroriteko, jolla pyritään nyt viemään loputkin ihmisoikeudet pois meiltä"

Tähän sitten vastattiin hallinnon puolelta, että "Ei... Seuraava kysymys".Tämän johdosta sitten presidentti Barack Obaman pitämä puhe oli vain n. 3 min. mittainen ja ei otettu yhtään toimittajien kysymyksiä. Että ilmeisesti propagandan tuottajat painoivat jo paniikkinappulaa valkoisessa talossa.

Mutta todellakin tämänkaltainen toiminta kaikilta journalisteilta on todella arvostettavaa ja hatunnoston paikka. Sillä mitä enemmän toimittajien riveistä löytyy näitä oikeasti suoraselkäisiä tapauksia, joilla on rohkeutta haastaa nämä kollektiivipropagandan tuottajat tässä maailmanlaajuisessa informaatiosodankäynnissä totuutta vaativilla kysymyksillään. Siinä missä muut valtamedian toimittajat taas tyytyvät vaan suoltamaan samaa potaskaa mitä Pentagonissa on käsikirjoitettu ja raportoimaan siitä totuutena. Koska vain auktoriteettikeskeinen mieli ei kykene aitoon medialukutaitoon ja erottamaan propagandaa faktasta.