http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, huhtikuuta 16, 2013

Bostonin pommi-iskun ajoitus ja mahdolliset taustamotiivitNicolas Maduro voitti juuri äskettäin niukasti Venezuelan presidentinvaalit ja kun kyseessä on maailman valtaeliitin inhokki ja edesmenneen Chavezin suosikki, niin tämä vaalitulos ei miellytä suurvaltoja. Joten tämän johdosta uusimpien vahvistamattomien tietojen mukaan Venezuelassa on käynnissä parhaillaan ties kuinka mones CIA:n alullepanema vallankaappausyritys ja päällä täysi kaaos. Ihmisiä tapettu ja koteja poltettu. Mutta missä on media silloin sitä kaivataan?

No media on Bostonissa ja jauhaa nyt päivästä toiseen siitä kuinka Bostonissa joku nyt räjäytti pommeja ja tappoi 3 ihmistä.

Eikö nyt niinkun leikkaa?

Kun näiden kahden tapahtuman ajoitus oli vielä täysin samanaikainen ja valtamedia vielä oikein uutisoi päivää etukäteen, että kuinka Venezuelassa pelätään vaalit hävinneen opposition aiheuttamia levottomuuksia.Samalla vielä Yhdysvaltain presidentti Barack Obama allekirjoitti jälleen uuden pykälän Yhdysvaltain käynnissä olevaan asekieltolakiuudistukseen.Bostonin pommi-iskut ovat mitä todennäköisimmin Venezuelan tuoreimman vallankumousyrityksen harhautusoperaatio. Eli nyt kun Bostonin pommi-iskuista jauhetaan potaskaa 24/7 jokaisessa tuutissa, niin taustalla sitten Venezuelassa CIA:n organisoima vallankumousyritys etenee kaikessa hiljaisuudessa ja Valkoisessa talossa toivotaan, että se onnistuisi tällä kertaa. Viimeksi kun kansa tuli miljoonittain kadulle ja pani sille lopun. Eli tässä juuri ns. illuminati on täysin voimaton, jos kansalta löytyy tarpeeksi selkärankaa nousta barrikaadeille ja vaatia oikeutta. Mutta niin kauan kun heidät pidetään sirkusviihteen ja muun mediapropgandan avulla unessa, niin eliitillä on turvalliset oltavat omissa linnoissaan.