http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, huhtikuuta 24, 2013

Tsarnaevien isä lentää huomenna Yhdysvaltoihin hakemaan oikeutta


Kuvassa kirgisialaisveljesten isä Anzor Tsarnaev


Bostonin pommi-iskujen lavastettujen pääepäiltyjen isä Anzor Tsarnaev lentää huomenna Yhdysvaltoihin hakemaan vastauksia totuuteen.

Anzor Tsarnaev sanoi, että hänellä on paljon kysymyksiä esitettävänä poliisille.

Pääepäiltyjen Tsarnaevin veljesten äiti Zubeidat Tsarnaev sanoi eilen tiedotusvälineille että hänen miehensä matkustaa Yhdysvaltoihin hakemaan toisen poikansa Tamerlanin ruumiin takaisin Venäjälle.

Molemmat vanhemmat ovat kiistäneet sen että heidän pojillaan olisi mitään tekemistä näiden pommi-iskujen kanssa ja heidän molempien mukaan molemmat poikansa lavastettiin syylliseksi ja äiti Zubeidat on myös sitä mieltä, että hänen toinen poikansa Tamerlan murhattiin sen takia että hän ei päässyt sen johdosta puolustautumaan enää oikeudessa ja toinen veli taas kidutettiin tekemään perätön tunnustus.Dzhokhar kerkesi vielä pistää facebook sivuilleen viimeisen viestin joka kuuluu näin;

"Tämä on minun viimeinen viestini ennen kuin poliisit nappaavat minut. En koskaan tehnyt sitä. Sillä he lavastivat minut syylliseksi. Isä anna anteeksi minulle. Olen hyvin pahoillani kaikesta, että tämä on johtanut tähän."

Tästä facebook-päivityksestä ja varsinkin sen todistavasta valokuvasta valtamedia on vaijennut pysyvästi ja se ei halua millään hinnalla tuoda sitä julki, että Tsarnaevin veljekset olisivat oikeasti täysin syyttömiä Bostonin pommi-iskuihin. Varsinkin kun monien internethuhujen ja valokuvien mukaan alueella ei edes räjähtänyt kuin korkeintaan savupommi. Joka taas vie tältä koko pommi-iskulta ns. pohjan pois ja todistaa viimein sen, että kyseessä on lavastettu hallinnon toteuttama false-flag isku, jolla pyritään riisumaan kansan perusoikeudet ja tämä kyberturvallisuuslaki CISPA oli siitä nyt täysi todiste.

Lähde: http://www.prisonplanet.com/father-of-boston-bombing-suspects-to-fly-to-u-s-tomorrow-to-seek-justice-and-the-truth-for-sons.html