http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, huhtikuuta 19, 2013

Wacoon ammuttiinkin ohjus ja siitä johtui lannoitetehtaan räjähdysTosiaan eilen kun tuolla Teksasin, Wacossa räjähti tämä jo valmiiksi tuleen sytytetty lannoitetehdas. Niin media ei kuitenkaan kertonut kaikkea. Eli sitä, että mikä tämän räjähdyksen oikeasti aiheutti. Sillä katsokaapa videolta hidastettuna sama räjähdys uudestaan.Normaalilla nopeudella tuossa samassa videossa ei silmä ehdi nähdä tuota tuntematonta kohdetta, joka osuu lannoitetehtaaseen ja aiheuttaa itse äärimmäisen voimakkaan räjähdyksen.Tässä on tuosta hidastetusta Wacon silminnäkijävideosta tuo kuvakaappaus n. yhden framen verran ja siitä jo ihmissilmäkin erottaa tuon tuntemattoman kohteen joka lentää tuonne lannoitetehtaaseen ja heti sen jälkeen räjähtää ja kunnolla.Tapahtumat siis etenivät näin:

1. Teksasin, Wacon lannoitetehdas siis sytytettiin ensin tuleen.

2. Sitten paikalle tuli palomiehet sammuttamaan paloa

3. Teksasin, Wacossa sijaitsevaan lannoitetehtaaseen ammutaan ohjus, josta seuraa tuhoisa räjähdys.Tässä näkyy kuinka Israel ampuu ohjuksen Gazaan. Räjähdyksen pamauskin on tuon Teksasin, Wacon silminnäkijävideon kanssa lähes identtinen. Että puhutaanko tässä vielä pelkästä onnettomuudesta?

Vielä on kanssa huhuiltu, että Teksas olisi alkanut vaatimaan Yhdysvaltain keskuspankilta (Federal Reserve) takaisin heidän kultaomistuksiaan. Tässä taisi olla sitten sionistipankkirien vastaus?

Lähde: http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=7599
http://www.washingtonpost.com/blogs/wonkblog/wp/2013/03/26/texas-wants-its-gold-back-wait-what/
http://www.chicagotribune.com/news/sns-rt-us-usa-explosion-texasbre93h02a-20130417,0,2849100.story
http://rt.com/usa/explosion-texas-fertilizer-plant-038/
http://beforeitsnews.com/alternative/2013/04/ctn-news-waco-explosion-more-new-close-up-footage-sounds-like-a-missile-right-before-it-explodes-2624150.html
http://www.metatube.com/en/videos/180919/Explosion-In-Waco-Texas-Missile-attack-or-just-a-normal-explosion/