http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, huhtikuuta 01, 2013

Helsingin-sanomat ajatuspoliisina


Nyt se sitten koitti, että maamme suurin propagandamedia Helsingin-Sanomat kirjoitti jutun otsikolla "Salaliitosta päivää - Taikausko terveysasioissa maksaa ihmishenkiä". Jutun mukaan nettiin tulvii koko ajan huuhaata, jota nyt  Long Playn Ilkka Pernu on tuoreimmassa maksullisessa jutussaan tutkinut. Siellä hän selittää kuinka "Taitavasti ja viihdyttävästi tehtynä propaganda onnistuu selittämään maailmaa houkuttelevammin kuin tylsä totuus.”  

Tässä nyt kuitenkin on mennyt tämä propaganda täysin sekaisin sillä se journalismi mitä esim. Helsingin-Sanomat edustaa on täyttä propagandaa. Kun taas tämä ns. huuhaaksi julistettu kansalaisjournalismi kuten Verkkomedia edustaa taas tätä tutkivaa journalismia.Tämän Helsingin-Sanomien toimittaja Maija Aallon tekemän jutun asenne näkyy alusta loppuun;


"Ei kirjoiteta turhia pelottelutarinoita. On vastuutonta tehdä juttu rokotteeseen kuolleesta vauvasta, jos yhteys kahden asian välillä on äärimmäisen epätodennäköinen.
Ei vaieta oikeista epäkohdista. Selvitetään esimerkiksi narkolepsian ja sikainfluenssapiikin yhteys toisiinsa niin perusteellisesti, ettei salaliittoteoreetikoille jää enää mitään ihmeteltävää.
Sanotaan huuhaata huuhaaksi."
Tässä voikin siis vain tehdä johtopäätöksen, että mistä ihmeestä johtuu tämä Suomalaisen rokotekriitisyyden kauhistelu suomen valtamediassa viime-aikoina. Sillä Suomihan on yksi niitä valtioita joiden väestöä ei voitu pakkorokottaa sikainfluenssarokotuksilla, vaikka se oli aikanaan alkuperäisissä suunnitelmissa. Näin oltaisiin saatu koko kansallisen väestön immuniteetti alas ja heikennettyä kuten nämä pandemrix-rokotteet tekevät. Silloinen pääministeri Matti Vanhanen kuuli edellisenä kesänä osallistuessaan Bilderberg-ryhmäm kokoukseen, että mikä oli näiden sikainfluenssarokotusten agenda ja Suomeen tultuaan onnistui muuttamaan WHO:n määräämiä pandemialuokituksia niin, että sikainfluenssaa ei katsottu oikeuttavan väestön pakkorokotuksiin. Mutta tämä johti pian Vanhasen eroon ja siitä seurasi sitten tämä hänen lautakasa-skandaali. Aivan kuin nyt myös vihr. 


Heidi Hautala on myös saanut osakseen oman skandaalinsa, koska on itse kulisseissa vastustanut lähinnä Kokoomuksen ja RKP:n suosimaa finanssialan veronkiertoa. Joten Hautala halutaan sen vuoksi ulos nyt hinnalla millä hyvänsä ja tässä nähdään, että tämä Suomen poliittisessa järjestelmässä tiiviisti hengittävä HYVÄVELI-verkosto osaa tämän heille epämieluisten poliitikkojen grillaamisen mediassa jos heidän varpailleen astutaan.