http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, huhtikuuta 02, 2013

FOX-kanava hyökkäsi Jim Carreyn kimppuun, koska tämä julkaisi parodia/pilkkavideon USA:n kivääriyhdistyksestäYhdysvaltalainen suosittu näyttelijä ja koomikko Jim Carrey on tehnyt vastikään parodia/pilkkavideon USA;n kivääriyhdistyksestä ja sen edesmenneestä puheenjohtajasta Charlton Hestonista. ja tästä sitten jenkkiläinen mediajätti FOX ja sen toimittajat saivat hyökkäämään Jim Carreyta vastaan. Miestoimittaja sanoi heti alkuun, että "Tämä on kyllä säälittävää toimintaa ja minä todellakin toivoisin, että tämän näyttelijän ura olisi tässä ja loppu ikuisiksi ajoiksi".

Sama miestoimittaja hyökkäsi sitten Carreyta vastaan entistäkin kovemmin ja huusi raivolla kuinka Carrey oli edellisinä vuosina ollut rokotteidenvastaisessa kampanjassa mukana.

Carrey oli kommentoinut sitten äsken Twitterissä tätä pilkkavideota näin sanoin;

"Cold Dead Hand kertoo teistä sydämettömistä kusipäistä, jotka eivät voi taipua lastemme turvallisuuden vuoksi. Anteeksi, jos loukkaannuitte, Jim Carrey twiittasi."

Voidaankin vain huomata, että Hollywoodista on lyöty taktisesti lisää löylyä asekieltolain vastustajien niskaan ja pistetty tällaiset kuuluisat kuminaamat asialle. Koska monet aselakien vastustajat pitävät varmasti Jim Carreyn elokuvista kuten myös Teksasilainen radioshow juontaja Alex Jones mainitsi Carreysta. Että kyllä nämä Hollywoodin ja Pentagonin mind masterit ovat sitten varsinaisia pirulaisia. Näistä tämä ent. CIA:n salamurhaaja White Wolf Von Atzingen käytti sanaa "the global handler's", eli globaalit hallitsijat.Vaikka Jim Carrey onkin viihdeteollisuudessa lähinnä kuminaamana tunnettu koomikko, niin on mies kuitenkin varsin älykäs.