http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, huhtikuuta 18, 2013

Amatöörikuvaaja kuvasi Bostonin pommi-iskut nauhalleYhdysvaltalainen amatöörikuvaaja onnistui kuvaamaan koko Bostonin pommi-iskut videolle. Siinä näkyy kuinka yleisön seassa räjähtää pommi kesken maratonin sen loppusuoralla. Heti kun pommi räjähtää se saa aikaan massiivisen paniikin ja ihmiset kirkuvat pelosta ja hetkenpäästä posahtaa hieman kauempana uudelleen.

Sen jälkeen ei mene kauan kuin paikalle on tullut jo pari sotilashenkilöä avuastamaan turma-alueen raivaamisessa, jonka jälkeen pian amatöörikuvaajallekin selviää, että kyseessä on varsin vakava pommi-isku. Sillä pommin räjähtämispaikalla näkyy kuolleita ihmisiä makaamassa suolenpätkät irti ja verta jokapuolella.


Tällä amatöörivideolla juuri nähdään se, että minkälainen massiivinen psykologinen vaikutus yhdella parilla pienellä pommilla on tuollaisessa massatapahtumassa toteutettuna, kun ne saadaan posautettua kaikkien tv-kameroiden edessä ja illuminatin eliitti nauraa nähdessään tuollaiset ihmisten pelkoreaktiot sekä nautivat niiden globaalista tehosta ihmisiin.

Samainen valtaeliitti on näiden pommi-iskujen takana ja aikovat siitä nyt todennäköisesti syyttää sitten Yhdysvaltain kansalaisia ja leimata syyn jonkun yksittäisen miehen niskoille ja yrittää mustamaalata sen avulla koko kansallisen vastarintaliikkeen. Että heidän riveissään on tällaisia terroristipommittajia. Tästä he käyttävät USA:ssa nimitystä domestic terrorist, eli kotimainen terroristi.

Mutta kuitenkin tämänkaltaisten false-flag pommi/terrori-iskujen pääasiallinen tarkoitus on kuitenkin psykologinen sodankäynti, eli levittää pelkoa mahdollisimman paljon, jotta ihmiset eripuolilla maailmaa luovuttaisivat myös loputkin perusoikeutensa pois. Kunhan vain saisivat tuntea olonsa taas turvalliseksi ja fasistinen valtio sitten tarjoaa tulevaisuudessa heille ratkaisuksi poliisivaltiota. Eli kuin suoraan keppiä ja porkkanaa. Mutta siinä vaan ei oikein tämä unessa oleva kansa tajua, että tämä terrorismilla pelotteleva valtio/hallinto on ollut koko ajan susi lampaan vaatteissa.