http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, huhtikuuta 16, 2013

Bostonin pommi-isku juuri samana päivänä jolloin on patrioottien muistipäivä Yhdysvalloissa
Yhdysvalloissa vietettiin patrioottien muistopäivää 15. Huhtikuuta 2013 ja samaan aikaan räjähti useissa paikoissa lähes peräkkäin.


Mistä tämä viestii?

Illuminatin valtaeliitti joka on myös tämän uuden maailmanjärjestyksen takana halveksii sitä porukkaa joka aikanaan lähti sotimaan Yhdysvaltain perustuslakioikeuksista. Niin eiköhän tämä jo lähes suoraan kerro sitä, että ketä vastaan tässä nyt oli tarkoitus hyökätä. Sillä se kehitys mitä nyt Yhdysvalloissa tapahtuu on suoraa toimintaa, jolla tähdätään lopulliseen poliisivaltioon ja ensin aseet pois kansalta, jottteivat voisi enää puolustautua valtion tyranniaa ja fasismia vastaan.

Maailman valtaeliitin kulisseissa on kuitenkin kaksi jaottumaa, joista toinen taas tähtää aivan erilaiseen maailmanjärjestykseen ja jotta he saisivat vallan itselleen pitää kuitenkin tuosta demonisesta psykopaattilaumasta ennen päästä eroon. Sillä tämä ns. illuminatin pimeämpi osastohan koostuu lähes täysin satanisteista ja kaikki tämänkaltaiset lavastetut terroriteot mitä he toteuttavat mm. nyt Bostonissa. Niin kaikki se pelko jota ne aiheuttavat maailmalla, niin siitä tämä demonisten voimien parasiittilauma saa lisää virtaa. Mikä viestii myös siitä, että Bostoninkin pommi-iskut olivat myös illuminatin varjohallitukselle jälleen eräänlainen rituaalimurha (Eng. ritual sacrifice). Disneynkin klassikkopiirrettynä tunnettu Grimmin satu "Lumikki ja Seitsemän Kääpiötä" kertoo myös aika paljon totuuttakin tarinaa lähdetään miettimään symboolisessa merkityksessä. Niin jos tuo Lumikille annettu ilkeän noidan antama omena symboloi tätä kansallista unitilaa, johon meidät on vaivutettu ja tuo ilkeä noita taas edustaa juuri sitä demonista maailman valtaeliittiä, joka haluaa pakonomaisesti hallita koko maailmanväestöä ja pitää heidät kollektiivisessa unessa.

Tässä Grimmin sadussa tämä ilkeä noita ei voi kestää sitä, että Lumikki on valtakunnan kaunein ja hän päättääkin sitten myrkyttää Lumikin tällä myrkytetyllä omenalla, jonka avulla hän sitten pyrkii saamaan parasiitin lailla imettyä ne kaikki kauneuden elementit itselleen. Eli juuri tätä samaa mitä illuminatin varjonpuolen parasiitit harjoittavat jatkuvasti valtaväestöä kohtaan. Kyseessä on vielä tarkemmin yhden alienrodun ihmisperimän agendasta säilyttää oma lajinsa ja tässä leikissä sitten koko ihmiskunta on heille pelkkiä pelinappuloita.