http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, huhtikuuta 20, 2013

Jäljet alkavat selvitä... Dzhokhar Tsarnaev oli 9/11 aktivistiBostonin false-flag pommi-iskujen toiseksi tekijäksi ilmoitettu Dzhokhar Tsarnaev oli 9/11 aktivisti ja se käy ilmi hänelle kuuluvasta Twitter-tilistä, jossa hänet tunnettiin nimimerkillä Jahar.."Miksi monien on niin vaikeaa hyväksyä, että 9/11 oli sisäpiirintyötä. Minä tarkoitan, että v*tut todisteista. Tehän olette kaikki varsinaisia patriootteja."  


Dzhokharin tuoreimpia twiittauksia on viesti;

"On ihmisiä jotka tietävät totuuden mutta eivät pysy hiljaa & on ihmisiä jotka puhuvat totuudesta. Mutta me emme kuule heitä, koska he ovat vähemmistöä".

Kuullostaako hirveän itsetuhoisen terroristin mietteiltä?

Jos niin kun ylipäänsä tämä virallinen versio Bostonin tapatumista pitäisi paikkansa, niin mikä motiivi on jollain ulkomaalaisella ja rauhaa rakastavalla poliittisella toisinajattelijalla on lähteä virittelemään pommeja pitkin Bostonin maratonia ja vieläpä veljensä kanssa.

Uutistoimisto Russia Today (RT) kun jo kertoi, että kyseiset tyypit olivatkin kotoisin Kirgisiasta eikä Tsetsheniasta. Niin tämä Bostonin iskut lavastaneen tahon heittämä tsetseeniterroristikortti kyllä heikkeni samalla silmissä.Mikä motiivi on sitten lavastaa 9/11 aktivisti kansainvälisestä terrorismista? No tottakai se, että sillä nyt yritetään niputtaa kaikki 9/11 terrori-iskujen salaliittoihin uskovat potentiaalisiksi terroristeiksi. Aivan kuten George W. Bush hoki aikoinaan "te olette joko terroristien kanssa, tai meidän kanssa".

Se kun on äärimmäisen kivuliasta, että 9/11 terrori-iskujen lavastus tulee koko ajan yhä enemmin ilmi maailman kaikille ihmisille ja yhä enemmissä määrin sitten vastaavasti maailman valtaeliitti yrittää epätoivoissaan usuttaa lisää mustamaausoperaatioita, joissa haukutaan 9/11 aktivisteja erilaisilla pilkkanimityksillä ja valtamedian lehdet kuten Suomessa etunenässä HS pistetään myös samalle asialle. Koska suurvallat ja heidän kätyrinsä niin käskee ja nimenomaan Helsingin-Sanomat on oikein erityisesti kunnostautunut tässä salaliittoteoreetikkojen haukkumajornalismissa, kun sai rinnalleen tämänvuoden alussa tämän tutkivan journalismin yksiköksi itseään kutsuvan maksullisen Long Playn.
Lähde:

http://www.prisonplanet.com/suspects-twitter-account-discovered-contains-911-truth-comments.html
http://www.caintv.com/dzhokhar-tsarnaev-suspect-2-9