http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, huhtikuuta 23, 2013

USA:n hallinto: Älkää uskoko kuin vain meidän versiota Bostonin pommi-iskuistaYhdysvaltain presidentti Barack Obama piti puheen lauantainvastaisena yönä, jossa hän otti kantaa viime-aikaiseen yleiseen keskusteluun Bostonin pommi-iskuista.

"On olemassa houkutus jakaa joskus julkista tietoa ja hypätä omiin johtopäätöksiin", Obama varoitti pitämässään puheessa lauantain vastaisena yönä. "Silloin kun tällainen tragedia tapahtuu, on tärkeää että teemme sen oikein".

Lieneekin nyt kysymys, että mitä on tärkeää tehdä oikein. Nimittäin jos tässä nyt puhutaan USA:n hallituksesta ja sekä FBI-koneistosta, joka virallisesti on ollut tämän lavastetun pommi-iskun tutkija. Niin tällä Obaman lauseella kyllä tarkoitetaan nyt sitä, että virallinen tutkinta halutaan saada loppuun ilman kansalaisten kyseenalaistuksia.

Tästäkin huolimatta jos edelleenkin oletetaan niin, että Bostonin pommi-iskut olivatkin juuri se mitä virallisessa lehdistössä ja uutismediassa meille ilmoitetaan, niin olisiko silloin USA:n hallinnon tiedossa se, että kyseessä oli terrori-isku. Sillä Obaman pitämässä puheessa muutama tunti tapahtuman jälkeen tämä terrori-isku jo julistettiin koko maailmalle.

Tällä kerralla kuitenkin false-flag juonesta puuttui se vanha kaava, että lavastetut syylliset oltaisiin esitelty maailmalle jo seuraavana päivänä, joka viestii jo aika nopeasta Yhdysvaltain salaisen poliisin (FBI) suorittamasta esitutkinnasta.9/11 terrori-iskut, jotka lavastettiin Yhdysvalloissa 11.9.2001 olivat lopullinen alkusysäys tälle maailmanlaajuiselle lavastetulle valtionterrorismille. Olihan aiemmin jenkeissä jo lavastettu 1993 vuoden pommi-iskut New Yorkin World Trade Centerin kaksoistorneihin. Sekä lavastettu Oklahoman virastotaloon tehdyt pommi-iskut. Mutta 9/11 oli suuruudeltaan jotain aivan omaa luokkaansa, sillä siinä nyt maailman salainen hallinto sekä USA:n hallituksen avustamana murhasi virallisten lukemien mukaan 2995 siviiliä USA:n maaperällä (mukaanlukien kaapparit, vaikka muutama kaappari elää tietojen mukaan edelleen mm. Pakistanissa uusilla henkilöllisyyksillään). Niin Yhdysvaltain hallitus syytti näistä USA:n historian tuhoisimmista terrori-iskuista muslimi sekä arabiterroristeja, jolla saatiin sitten julkinen hyväksyntä Afghanistaniin sekä Irakiin hyökkäyksille.

Mutta sitten kun mennään tämän false-flag terrorismin salaisempaan agendaan, niin sitä eivät monet tiedä ja varsinkaan he joihin tämä false-flag terrorismi uppoaa läpi kuin väärä raha. Sillä koko false-flag iskujen, eli ns. valehyökkäysten päätarkoitus on psykologinen. Eli sen tarkoituksena on tuottaa massiivinen määrä pelkoa ja saada sen avulla vietyä kaikilta kansalaisilta lopulta kaikki meille kuuluvat perusoikeudet. Sillä tämän tuo valtiollinen fasismi ja liittovaltiokehitys nyt mm. EU:ssa vaatii. Koska ilman sitä ei taas saada tätä uutta maailmanjärjestystä ja sen agendaa toteutumaan sekä vietyä eteenpäin. 


Tilanne Yhdysvalloissa tämän uuden maailmanjärjestyksen tyranniakehityksen kanssa on tällä hetkellä sellainen, että monet osavaltiot kuten Texas vastustavat sitä ankarasti ja tästä johtuen nyt siellä valtakulissien takana käydään kovaa vääntöä. Kun esim. Teksasin osavaltio vaati omia kultaomistuksiaan itselleen Yhdysvaltain keskuspankilta ja Fedillä, eli keskuspankilta taas ei löydy oikeasti niin paljon kultaa jota se voisi luovuttaa Teksasin osavaltiolle. Tätä kultaa kyllä löytyy suurin vinoin pinoin (jopa yli 500 000 kuutiometriä) tämän ns. maailman varakkaimman eliitin omistuksissa ja niitä miljoonien tonnien kultaharkkoja ei nämä maailman 13 rikkainta sukua suostu millään ilveellä luovuttamaan kenellekään. 

Kultaomistuksiin on siis perustunut tähänkin asti tämän maailman vaikutusvaltaisimman eliitin valta. Eli kun tämä eliitti aikanaan kehitti ns. keskuspankkijärjestelmän, niin sen kautta he kasvattivat oman kultaomistuksensa niin korkeaksi, että sen avulla he sitten pystyivät ja pystyvät edelleen pitämään itsellään tyrannimaista valtaa. Eli valtaa sillä, että kaikki mahdolliset maailmanvaltiot joutuvat lainaamaan yksityisomisteisilta pankeilta rahaa, jotta saisi maksettua jo aiemmat valtionvelkansa pois. Joten tämä siis todistaa jo sen, että koko systeemi perustuu velkaan ja tätä maailmanlaajuista yhteistä velkaa ei koskaan voida maksaa pois, koska silloin ei taas olisi liikkeellä enää yhtään rahaa. Eli jouduttaisiin siis siirtymään vaikka takaisin oravannahkatalouteen. Mutta sillä olisikin jo sitten paljon vaikeampi ylläpitää taas yhden 95 % koko maailman varallisuuden omistavan eliitin valtaa yllä kun kuolisivat kaikki oravat jo sukupuuttoon.


Lähde: http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=7652