http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, huhtikuuta 24, 2013

Tamerlan Tsarnaev oli Alex Jones fani


Toinen Bostonin pommi-iskuista lavastettu syyllinen Tamerlan Tsarnaev oli Alex Jones fani. Näin julistaa nyt Salon.com sekä Twichy.com. Että tässä tämän lavastuksen päämotiivit alkavat selviämään. Nyt sitten vielä nähdään lähipäivinä, että monetko valtamediat lähtevät tähän samaan huuteluun mukaan.

Salon.com sivuilla todetaan häikäilemättömästi tähän malliin;

Tässä pahassa maailmassa on paljon vaarallisia ja vietteleviä salaliittoteorioita, joiden ideologia on lähellä Al-Qaidaa. Mikä näyttää siltä että ne ovat ollet päämotiivi Tsarnaevin juonessa. Joten tämähän on sitten salaliittoteoria ihan itsessään USA:n kansaa vastaan. 

Eli tästä nyt näkee sen, että FBI:llä oli jo alusta asti molempien Trarnaevin veljesten henkilötiedot omissa mapeissa, joita sitten hyödynnettiin nyt valtionterrorismin käyttöön ja pyrittiin lavastamaan heidät syyllisiksi Alex Jonesin salaliittoteorioita fanittavina yksilöinä, jotta Alex Jonesin infowars.com sivuston uskottavuus saataisiin ammuttua alas.
Nämä molemmat Tsarnaevin veljekset lavastettiin vain sen takia jotta rikollinen valtaeliitti onnistuisi hyökkäämään heidän sionistista uuden maailmanjärjestyksen agendaa valottavien vaihtoehtomedioiden kuten Alex Jonesin Infowarsin päälle ja tämä käy eliitin mukaan helpoiten lavastamalla terrori-iskuja Alex Jonesin kannattajien tekemiksi, jotta näillä keinoilla saataisiin sitten valtaväestö peloteltua olla kuuntelematta mitä Jonesin Infowars.com kertoo maailman tapahtumista.

Tamerlan Tsarnaev oli kuitenkin näistä lavastetusta kirgisialaisveljeksistä se, joka joutui todennäköisesti kokemaan marttyyrin kohtalon. Vaikka hänet otettiin todistetusti alastomana kiinni ja vietiin FBI:n toimesta säilöön. Niin nyt nämä seuraavat järkyttävät kuvat näyttävät, että mitä hänelle tehtiin kiinioton jälkeen.Eli henki pois, ettei enää pääse puolustautumaan ja veljensä kun otettiin myöhemmin kiinni. Niin hänet taas pidetään elossa sen vuoksi, että useiden rankkojen kidutuksien jälkeen hän on jo ilmeisesti allekirjoittanut paperin, jolla hän suostuu ottamaan ns. syyt niskoilleen ja sanomaan nyt lausunnon, että veljeni teki sen. Eli näin tämä false-flag pommi-isku sitten saatiin nyt näyttämään siltä, että sen takana oli vain 2 yksittäistä kirgisiasta kotoisin olevaa veljestä.

Vaikka kuitenkin netissä kiertää huhuja, että näiden epäiltyjen kirgisialaisveljesten äiti väittää että ei tunnista poikaansa tuosta ylläolevasta kuvasta. Että mistä me nyt tiedämme, että vaikka Tsarnaevin veljekset olisivat jo molemmat oranssit Guantanamon haalarit päällä kidutettavana. Varsinkin kun kidutettavana kuka tahansa kiinniotettu tunnustaa vaikka mitä tahansa, jota sitten käytetään Yhdysvalloissa tämän yhden pienen oligarkkiryhmän agendan ajamiseen. 

Eli aseet pois kansalta, poliiisivaltio, ihmiset FEMA:n keskitysleireille, sisällissota jenkeissä jne. Kehitys menee automaattisesti tuonne suuntaan ja nyt false-flag terrori-iskut lisääntyvät tämän johdosta.Se että kahden yksittäisen kansalaisen metsästykseen tarvitaan tuollaista järjetöntä sotilaspataljoonaa ja kenttäsotilaita usean patteriston verran on jo täyttä liiottelua. Sillä tässä Bostonin lavastetussa false-flagissa on ollut kyse myös poikkeustilan kenraaliharjoituksesta ja Boston oli ensimmäinen kaupunki jossa se nyt kokeiltiin tällä kovemmalla militaristisella tavalla. Kun aiemminhan poikkeustila on otettu käyttöön mm. 2005 syksyllä vallinneen Hurrikaani Katrinan aikana New Orleansissa ja jos nyt ylipäänsä ajattelee, että kyseessä oli poikkeustilan harjoitus niin tuskin tuo myrskykään ollut ihan täysin spontaani. Sillä HAARP:n kaltaisella ilmastonmuokkaus-aseella tuonkaltaisen pyörremyrskyn luominen onnistuu minne tahansa maailmankolkkaan päin tahansa. Vaikka sillä saa myös aikaan maanjäristyksiä.


Samalla kun Bostonin pommi-iskut lavastettiin ja aloitettiin tämä kahden yksityishenkilön julkinen jahti kissojen ja koirien kanssa. Niin samaan aikaan Yhdysvaltain kongressi äänesti läpi CISPA:n, joka on siis tämä laki mm. internetin sanavapauden rajoittamiseksi.

Tätä lakia perustellaan kyberturvallisuudella ja mahdollisia kyberuhkia vastaan. Mutta kansalle ei oikein ole tämä valteliitti halunnut kertoa, että mitkä ovat näitä "kyberturvallisuusuhkia". Annapas kun nyt kerron...

Tässä kun jatkuvasti Pentagonista päin luotu propaganda ja sen teho heikkenee jatkuvasti ja ihmisiä herää eripuolin maailmaa mm. tällaisten false-flag iskujen aikana. Jonka johdosta monet henkilöt huomaavatkin, että nämä ovatkin olleet pelkkää hallinnon kusetuksia alusta alkaen, jonka tarkoituksena olisi viedä meidän kaikkien perusoikeudet pois.

Sitten kun nämä heränneet ihmiset eivät enää luota valtamediaan ja sen suoltamaan propagandaan, niin he alkavat yleensä sisäisen johdatuksensa avustuksella ns. herättämään läheisiään. Mutta haaste tuleekin siinä, että jokaisen yksilön on herättävä itse ja jokainen meistä joka kertoo näistä asioista heille, jotka eivät ole vielä heränneet ovat saaneet varmasti osakseen kaikenmaailman haukkumisia aina hörhöistä foliohattuihin. Tämä kun on näiden vielä unessa olevien egon sisäinen puolustusmekanismi, jolla he pyrkivät alitajuisesti vetämään toisen osapuolen takaisin sinne kollektiiviseen uneen, jossa media meitä suurinta osaa vieläkin pitää. 

Mutta kuitenkin jokainen joka on tästä median luomasta matrixista herännyt voi alkaa kuunnella sisintään ja löytää sieltä sitten oikean tavan viedä tietoisuutta ja sen valoa eteenpäin. Niin tämänlaisen arvokkaan työn johdosta nyt ihmiset todellakin heräävät suurella joukolla. 

Kun taas tämä maailman väestön massaherääminen katsotaan tämän salaisen maailmanhallituksen puolelta äärimmäisenä riskinä, että sitä varten on nyt luotava kaikenmaailman lakeja, joilla saataisiin sitten kiristettyä internetin sanavapaus ja tähän tämä CISPA nyt pyrkii.Wikipedia artikkelin mukaan tämä kyberturvallisuus tarkoittaa:

Kyberturvallisuus on lähinnä tietoturvallisuuden alalaji, jolla pyritään sähköisen ja verkotetun yhteiskunnan turvallisuuteen.

Yhteiskuntaan kuuluvat toiminnot kuten esimerkiksi rahaliikenne, sähkö, yritysten tietojärjestelmät ja lennonjohto ovat riippuvaisia ns. digitaalisen maailman toimivuudesta.
Kyberuhat uhkaavat yleensä digitaalista maailmaa, mutta niillä on välillisiä ja välittömiä vaikutuksia myös fyysiseen maailmaan.

Kyberturvallisuus Suomessa

Suomen valtion ensimmäinen kyberturvalisuusstrategia hyväksyttiin valtioneuvoston yleisistunnossa 24. tammikuuta 2012. Se pohjautuu Tasavallan presidentin ja valtioneuvoston ulko- ja turvallisuuspoliittisen ministerivaliokunnan päätökseen 8. maaliskuuta 2011. Suomessa kyberturvalisuus on määritelty mm. tavoitetilaksi, jossa kyberympäristöön voidaan luottaa ja jossa sen toiminta turvataan. Se pitää sisällään toimenpiteet, joiden avulla voidaan ennakoivasti hallita ja tarvittaessa sietää erilaisia kyberuhkia ja niiden vaikutuksia.
Kokonaisturvallisuuden järjestelyt on kuvattu valtioneuvoston 5.12.2012 periaatepäätöksessä kokonaisturvallisuudesta. Yhteiskunnan elintärkeiden toimintojen turvaamisen periaatteet on puolestaan kuvattu Yhteiskunnan turvallisuusstrategiassa (julkaistu 2010).
Osana kyberstrategian toteuttamista on Kyberturvallisuuskeskuksen perustaminen. Keskusta on kaavailtu perustettavaksi osaksi Viestintäviraston organisaatiota. Uusi perustettava toimielin Turvallisuuskomitea (tammikuuhun 2013 turvallisuus- ja puolustusasiain komitea TPAK), seuraa strategian toimeenpanoa.Eli siis ns. kansankielelle käännettynä tämä kyberturvallisuus tarkoittaa sitä, että kaikki totuuteen liittyvä informaatio ja sen leviäminen pyritään saamaan tällä lailla ns. ruotuun ja keinot tähän mennessä ovat olleet mm. tämä muutaman vuoden takainen estoilmoitus, jossa viitataan erääseen pedofiliaan liittyvään asiaan jota tässäkään ei oikeastaan voi mainita, joutumatta mahdollisesti kanssa kyseiselle bannilistalle.

On siis teriassa vain ajankysymys, että milloin myös EU:n sisällä aletaan tämän CISPA:n avulla sitten rajoittamaan internetin sanavapautta ja kielletään sitten vaikka false-flag terrorismista raportointi vedoten kyberturvallisuuteen jne. Eli touhu voi mennä vielä aivan täydeksi fasistiseksi pelleilyksi ja edelleenkään emme elä missään fuhrerin Natsi-Saksassa vaan elämme fasistisessa Euvostoliitossa, jonka salainen agenda noudattaa täysin uuden maailmanjärjestyksen suunnitelmaa.


Lähde: http://www.salon.com/2013/04/23/tamerlan_tsarnaev_was_an_alex_jones_fan/singleton/

http://twitchy.com/2013/04/23/report-tamerlan-tsarnaev-was-an-infowars-fan-alex-jones-alleges-conspiracy/

http://imgur.com/a/Nx8EU

http://www.tietoviikko.fi/kaikki_uutiset/uusi+cispalaki+heikentaisi+yksityisyytta+vastustajat+varoittavat/a800617

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=3219