http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, huhtikuuta 26, 2013

Bostonin iskuihin liitetty Sunil Tripathin ruumis löytyi joestaMaaliskuussa Rhode Islandilla kadonnut intialaistaustainen 22-vuotias opiskelija Sunil Tripathin ruumis nostettiin joesta tiistaina.

Hänet liitettiin Bostonin pommi-iskuihin sen vuoksi, että poliisiradiossa ilmoitettiin ensimmäisen kiinniotetun epäillyn olevan nimeltään Sunil Tripathi. Tämä tosiaan kuului Bostonin poliisiradiosta, jonka skanneri kuuluu netissä kaikille, jotka sen tuolta internetistä avaa.

Eli nyt olisikin mielenkiintoista tietää, että miksi Tripathin nimi sanottiin sitten median mukaan virheellisesti poliisiradioon? Vai käytettiinö Tripathia oikeasti osana tätä ihmisjahtia?

Nyt kuitenkin huomaa median uutisoinnin, että siinäkin koko juttu otsikoitiin samalla tavalla, että "Bostonin iskuihin liitetty opiskelija löytyi joesta" ja sitten haukuttiin näitä ns. nettisalapoliiseja, jotka ovat tutkineet Bostonin pommi-iskuja internetin avulla. Koska heidän toiminnasta ei muutenkaan pidetä tämän valtaeliittitahon puolelta, joka oli näiden Bostonin lavastettujen terroritekojen takana. Joten se kyllä sitten selittää aiheeseen tungetun disinformaation motiivin.

Lähde: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013042516949336_ul.shtml