http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, huhtikuuta 20, 2013

Ensimmäisen Bostonin epäiltyn pidätyskuvassa epäkohtiaTämä kyseinen kuva on tästä ensimmäisestä epäillystä joka virallisten tietojen mukaan ammuttiin kuoliaaksi ajojahdin päätteeksi. Kuvassa ei kuitenkaan näy ollenkaan verilammikkoa tai yhtään ampumavammoja?

Kuitenkin tämä henkilö sitten julistettiin myöhemmin kuolleeksi.Kuvassa on 22-vuotias opiskelija Sunil Tripathi

Hän on intialaislähtöinen opiskelija ja katosi Rhode Islandilla maaliskuussa 2013. 

Bostonin poliisiradiossa kuulutettiin 18.4.2013 myöhään yöllä paikallista aikaa, että ensimmäinen kiinniotettu epäilty on nimeltään Sunil Tripathi.

Tripathi oli FBI:n etsintäkuuluttama ja hänestä ei nähty jälkeäkään hänen katoamisensa jälkeen.


Kuinka yhtäkkiä sitten tästä intialaislähtöisestä opiskelijasta tuleekin tsetseeniterroristi, joka on oikeasti kotoisin Kirgisiasta. RT:n uutistoimisto oikaisi tämän perjantaina 19.4.2013, että suurvaltojen propagandatoimiston on kohta lähes pakko oikaista tämä virhe. 

Näistäkin ylläolevista valokuvista näkee selvästi kuinka tämä vasemmanpuolimmainen epäilty on selvästi etnisesti enemmän intialaisen näköinen kuin Kirgisiasta kotoisin oleva maahanmuuttaja. Oikealla taas on kuva tästä toisesta syntipukista 19-vuotiaasta Dzhokhar Tsarnaevista, jonka poliisi ampui kuoliaaksi eilen ja itse niskalaukaustuomio vaikutti enemminkin siltä, että näitä lavastettuja syyllisiä ei haluttu jättää eloon. Koska jos olisivat jääneet eloon, niin olisivat mahdollisesti voineet saada oikeutta puolelleen USA:n oikeusjärjestelmässä.Mutta tämän koko viikon aikana on huomannut selvästi, että mitenkä tämä koko false-flag operaatio Bostonissa kehittyi eteenpäin. Kun jo alkuviikosta Infowarsin toimittaja Dan Bidondi sai epämieluisilla kysymyksillään propagandaeliitin puntit tutisemaan. Sen jälkeen varmasti kyllä muutama shampanjapullo jätettiin aukaisematta ja false-flag operaation jatkoskenaarioita mietittiin seuraavia siirtoja ja ne olivatkin sitten täysi sotatila (martial law).

Tämä kaikki on nyt sitten myös ollut eräänlainen kenraaliharjoitus tulevasta Bostonille. Sillä se mitä tuo poikkeustila tuo tullessaan on juurikin tuota, että sotilaat kiertävät ovelta ovelle ja käyvät hakemassa USA:n kansalaisia FEMA:n keskitysleireille. Olet sitten joko punaisella tai keltaisella listalla jne. Tämä kun on aivan täyttä Natsi-Saksa touhua, jolle nyt Yhdysvalloissa mitataan kova kovaa vastaan juuri tällä hetkellä. 

Alex Jonesin infowars-tiimi on kuitenkin yhtenä aidon opposition kärkijoukoista pistänyt lisää löylyä kiukaalle ja juuri äsken Jones kertoi kuinka infowars.com sivuilla on nyt yli 100 000 hittiä/tunnissa. 


Tämä on sitten johtanut NSA:n ja muiden internetvakoilijoiden miljööt kriisitilaan ja tästä syystä Infowarsin tiimillä on ollut suuria vaikeuksia saada esim. näihin viime-aikaisiin tapahtumiin liittyviä uutisointeja läpi edes Facebookkiin. Kun ruudulle onkin pompahtanut viesti, että "Teillä ei ole oikeutta lähettää kyseistä viestiä. Koska se on tulkittu roskapostiksi".

Kyllähän sitä voi vaikka tuhannellakin ilmatorjuntatykillä ampua vain yhtä kärpästä, mutta onko siitä jotain hyötyä? Mutta silloin kun sillä onkin poliittinen agenda, niin tällöin se onkin aivan eri tilanne.

Joten Bostoninkin poikkeustilapelleilynkin motiivit alkavat sitten kyllä vihdoin hahmottua. Mutta mitenkä sitten kertoa tämä heille, jotka eivät ole vielä aukaisseet silmiään. 

Lähde: http://rt.com/news/chechnya-suspect-boston-bombing-110/
http://www.prisonplanet.com/facebook-blocks-infowars-post-on-suspicious-men-wearing-backpacks.html#