http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, huhtikuuta 19, 2013

Bostonissa ihmisjahti. Tsetseeniterroristikortti vedettiin esiinBostonin false-flag isku sai perjantaina yönä Suomenaikaa uuden vaiheen kun paikalliset poliisit erikoisjoukkoineen hälytettiin Bostonin MIT:n teknillisen korkeakoulun kampukselle, jossa oli ammuttu kampuksen poliisi.

Hänen väitettiin saaneen ilmoituksen alueella häiriköinnistä ja meni tarkistamaan asiaa n. klo 22:30 paikallista aikaa ja pian tämän jälkeen häntä ammuttiin kuollettavasti useita kertoja ja hän kuoli myöhemmin sairaalassa vammoihinsa.

Sitten poliisi ja FBI sekä erikoisjoukot (mm. SWAT & Delta) aloittivat laajamittaisen ihmisjahdin pitkin Bostonia ja etsivät kahta epäiltyä.


 

Viranomaiset julistivat perjantaina, että Bostonin pommi-iskujen pääepäillyt ovat venäläisveljeksiä. Dzhokhar A. Tsarnaev ja Tammerlan Tsarnaev.

Terrorismiasiantuntija kertoi sitten erällä jenkkiläisellä uutiskanavalla, että molemmat ovat saaneet terrorismikoulutuksen Tsetseniassa.
Bostonin paikallinen poliisiradio kuitenkin kertoi aivan toista, sillä toisen epäillyn nimeksi kuulutettiin Sunil Tritpathi, joka on sama intialaistaustainen opiskelija joka katosi n. kuukausi sitten Rhode islandilta ja jätti taakseen vain itsetuhoisen viestin.

Poliisi ampui epäillyn ajojahdin aikana ja epäilty kuoli...

Eli Sunil Tritpathi ammuttiin kuoliaaksi ja ilmoitettiinkin hetkeä myöhemmin toiseksi venäläisveljekseksi joka oli Bostonin pommi-iskujen takana?  Näin ne false-flagit toimii.

Poliisi kuitenkin myöhemmin vahvisti, että ajojahdin aikana kuoliaaksi ammuttu toinen epäilty oli 26-vuotias Tammerlan Tsarnaev ja toista veljestä kuulemma jahdataan edelleen.

Bostonin poliisiradion kuulee livenä mm. täältä ja sitä kautta pääsee paljon enemmän jyvälle, että mitä tuolla Bostonissa oikein on tapahtunut. Tuon edellisen ajojahdin aikana raportoitiin mm. useista mahdollisista painekattilapommeista joita olisi ollut alueella. Että kyllä tässä tv-sarjat toiseksi jää tällaisen false-flag tapahtuman tutkimisen johdosta helposti.
Terrorismiasiantuntija Leonard J. Marcus vielä ihmetteli, että miksi pommi-isku päätettiin tehdä juuri Bostonin maratonilla. Kun yleensä Tsetseenit haluavat paljon julkisuutta, jolloin he valitsevat itse paikan ja tiedotusvälineet ovat jo paikalla.

Kyseessä kun nyt ei kuitenkaan ole Tsetseeniterroristit eivätkä Venäläiset, vaan ihan USA:n hallituksen ja salaisen maailmanhallituksen tilaama false-flag isku, joka suoritettiin black-op tyyppisesti omalla maaperällä. Operaatiossa oli mukana Navy Seal joukkoja sekä armeijan muita henkilöitä ja todennäköisesti myös Israelin tiedustelupalvelu Mossad.

Iskujen syylliseksi lavastettiin kuitenkin vain tietyt henkilöt, jolloin lavastetun terrori-iskun poliittiset intressit saisivat mahdollisimman paljon tehoa laajalti. Eli pelottelemaan ihmisiä, että nyt ei uskalla enää mennä urheilutapahtumiin kun siellä voi olla tällainen kauhea pommimies liikkeellä.

Poliisi vielä ilmoitti, että kuinka toinen epäilty oli vaatinut internetissä Tsetsenian itsenäisyyttä.

Venäläispoikien isä Anzor Tsarnajev sanoi taas uutistoimisto Interfaxile, että poikansa ovat molemmat syyttömiä. Mutta lavastettiin syylliseksi koska ovat muslimeja.

Poikien isä kun on täysin oikeassa. Hänen poikansa valikoituivat nyt Yhdysvaltain hallinnon lavastaman terrori-iskun kansallisiksi syntipukeiksi ja tätä pajunköyttä nyt meille syötetään tuolta ja halutaan uskovan kaikki valheet totuutena.


Lähde: http://www.infowars.com/media-flips-confirmed-boston-suspect-from-sunil-tripathi-to-dzhokar-tsarnaev/

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013041916923472_ul.shtml

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013041916924582_ul.shtml

http://yle.fi/uutiset/poliisi_kuoli_kampusalueen_ammuskelussa_-_bostonissa_suuri_poliisioperaatio/6586296