http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, huhtikuuta 19, 2013

Epäillyn opiskelutoverit eivät usko Tsarnajevin olevan syyllinen Bostonin pommi-iskuihinDzhohar Tsarnajevin opiskelutoverit eivät usko ollenkaan Tsarnajevin olevan syyllinen Bostonin pommi-iskuihin. Opiskelijatoverit kuvaavat miestä hiljaiseksi ja ystävälliseksi.

Hän tuli toimeen kaikkien kanssa ja oli ystävällinen kaveri, kertoo Lulu Emmons Boston Globe -lehdelle.

Dzhoharin entinen opettaja Larry Aaronson kertoi myös pojan olleen erittäin hyvämaineinen oppilas ja sanoi vielä, että jos joku kysyisi minulta että mitä minä ajattelisin hänestä, olisin sanonut että hänen sydämmensä on kultaa.

Bostonin pommi-iskuista siis lavastettiin nyt syylliseksi nämä Tsetsheniasta kotoisin olevat veljekset, joilla ei ole asian kanssa mitään tekemistä. Molempien kerrotaan asuneen Yhdysvalloissa viisi vuotta.
Ylläolevassa kuvassa: Lontoon 7/7 pommi-iskuista lavastettu muslimi.
Allaolevassa kuvassa: Bostonin pommi-iskuista lavastettu muslimi 


Bostonin lavastettujen pommi-iskujen, eli false-flag iskujen juoni on siis lähes identtinen Lontoossa lavastettujen 7/7 pommi-iskujen kanssa. Koska silloinkin syylliseksi lavastettiin täysin asiaankuulumattomat muslimit, joiden lähiomaiset kertoivat miesten olleen hyvin ystävällisiä. Eli siis aivan tavallisia ihmisiä.

Mutta kuin yhdessä yössä noista muslimeista tuli sitten maailman pelätyimpiä itsemurhapommittajia, jotka onnistuivat vielä saamaan erittäin vaarallista sotilasrjähjähde C4:sta, jonka sitten sulloivat reppuihinsa ja lähtivät Lontoon aamuruuhkaan toteuttamaan Allahin tahtoa. Kun taas itse C4 räjähteet oli asennettu etukäteen Lontoon paikallisliikenteen bussien sekä metrojen alle. Että kävivätkö nämä Al-Qaidan Lontooseen operoimat muslimit yöllä hiippailemassa Lontoon metroasemalla ja asentamassa pommit. Kun ei oikein käy järkeen...


Lähde: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201304190191404_ul.shtml
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=1&id=7618