http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, huhtikuuta 18, 2013

Wacossa räjähti 60-70 kuollut... Globalistien kostossa ei kauaa mennyt?Joo tässä ei todellakaan kauaa mennyt kunnes globalistien kosto oli valmis. Sillä Teksasin, Wacossa West Fretilizer lannoitetehtaalla räjähti äskettäin oikein kunnolla ja tietojen mukaan jopa 60-70 ihmistä on kuollut. Räjähdys oli niin voimakas, että jokainen talo neljän korttelin säteellä on tuhoutunut räjähdyksen voimasta.

Tästä tapahtuneesta tietenkin uutisoidaan nyt pelkästään onnettomuutena. Mutta kaikille valveutuneille ihmisille se on suora piiloviesti eliitin kostosta, koska aselait äänestettiin nurin.
Räjähdys tapahtui n. klo 20.00 paikallista Teksasin, Wacon aikaa, eli tämä oli n. klo 6.00 Suomen aikaa. Kun taas tämä Sionistisen valtaeliitin kannalta ilkeä/epäonninen aselakientiukennusäänestys meni päin honkia vain muutama 5-6 tuntia aiemmin. Eli tästä voi kyllä päätellä, että oliko tämä sattumaa, että lannoitetehdas rähti sitten muutaman tunnin kuluttua aselakiäänestyksen jälkeen.Tässä kun nyt ns. tutkivan journalismin avulla otetaan ylipäänsä selville, että montako lannoitetehdasta on räjähtänyt maailmalla viime-vuosina. Google kertoo kyllä kaiken olennaisen kun pistää ihan hakusanaksi tuon LANNOITETEHDAS RÄJÄHTI. Hakutuloksissa kun mainitaan vain ja ainostaaan Teksasin, Wacon tuore tapaus.

Jokainen vielä joka matemaattisista yhtälöistä mitään tietää, niin voisi laskea todennäköisyyden sille, että kun aselait äänestetään nurin kongressissa ja siitä heti n. 6 tunnin kuluttua räjähtää lannoitetehdas tappaen 60-70 ihmistä. Että mikä on todennäköisyys tällaiselle jos nämä kaksi tapausta vielä luokitellaan täysin toisistaan rippumattomiksi sattumiksi ?

Onnettomuuden syytä ei vielä virallisesti tiedetä, mutta tuhotyötä ei epäillä.

Kovin on vaan sellainen tunne, että tämä illuminatin globalistien kosto ei jää vielä tähän ja jotain massiivisempaakin on vielä luvassa. Mutta kyllähän toi jo, että 70 ihmistä onnistuivat tappamaan räjäyttämällä yhden lannoitetehtaan ja vielä Teksasin, Wacossa. Niin tämähän tietää jo 23,33 X enemmän uhreja kuin Bostonin pommi-iskuissa ja vielä se, että miksi juuri Wacossa. No tottakai juurikin siellä samassa Wacossa teurastettiin 19.4.1993 yhteensä 82 ihmistä, joista 20 oli lapsia. FBI oli vastuussa koko tapahtumasta ja näistä massamurhista.

Se on kyllä aivan selvä homma, että Teksasilainen talkshow vetäjä Alex Jones kyllä reagoi näihin tuoreisiin Wacon räjähdyksiin/pommituksiin rajusti, koska on itse kotoisin Teksasin, Austinista.Tässä myös nyt tullaan kanssa näkemään käytännön esimerkki siitä miten tästä Bostonin pommi-iskusta on tehty kunnon kansallinen propagadashow. Kolmen ihmishengen vaatinut turma ja vaikka esim. lähi-idässä USA:n armeija/CIA/Mossad murhaa päivittäin useita kymmeniä viattomia siviilejä. Niin ne eivät merkkaa mitään. Eivätkä myöskään nämä Teksasin Wacossa lannoitetehtaan räjähdyksessä kuolleet n. 60-70 siviiliuhria. Vaan ainoastaan nämä 3 siviiuhria Bostonin maratonilla merkkaavat jotain, koska niistä on tehty vartavasten maailmanlaajuinen propaganda-show ja nämä media-alan ammattilaiset, eli propagandantuottajat ovat kyllä mestareita omassa lajissaan tekemään juurikin ajankohtaista sosiaalipornoa maailman-näyttämölle aina silloin kun sitä tarvitaan, tai sille on taas tilausta.


Lähde: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013041816916825_ul.shtml

http://www.examiner.com/article/60-70-dead-west-explosion-war-zone

http://www.kxxv.com/story/22007902/explosioin

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013041816916825_ul.shtml