http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, huhtikuuta 19, 2013

Alex Jonesin infowars.com reportaasi Bostonin tapahtumistaPrisonplanet.com ja Infowars.com sivustonkin takana oleva talkshow juontaja sekä dokumenttielokuvaohjaaja Alex Jones teki tässä äskettäin myös reportaasin Bostonin tapahtumista ja siellä tulee juuri samat asiat ilmi mitä tässäkin blogissa on kerrottu. 

Kerrottakoon vielä sen verran, että näiden lähes kaikkien pommi-iskusta epäiltyjen henkilöiden kuvat ovat peräisin USA:n ylilauta.org tyyliseltä 4chan.com keskusteluboardilta ja nämä henkilöt, jotka ottivat nuo amatöörikuvat ovat Jonesin mukaan nyt pelänneet jopa henkensä puolesta. Sillä kyseessä on tiettävästi ensimmäinen tapaus maailmanhistoriassa, jossa näiden epäiltyjen kuvat päätyvät nettiin. 


Sillä esim. nuo Lontoossa lavastetut pommi-iskut 7.7.2005 olivat sellainen tapaus, että vaikka Lontoossakin oli tuolloin valvontakameroita vaikka millä mitalla. Niin ei niitä kuvia missään netissä ollut kiertämässä keskustelufoorumeilla. Vaan viranomaiset julkistivat vain ne kuvat jotka halusivat julkisuuteen ja näyttivät turvakamerakuvia vain näistä ennaltalavastetuista syntipukeista, joilla ei todellisuudessa ollut mitään tekemistä Lontoon pommi-iskujen kanssa.


Ne valokuvat taas olisivat paljonkin arvokkaampia, mistä näkyy kuinka Israelin, tiedustelupalvelu Mossad käy Englannin Mi5 & Mi6 joukkojen kanssa asentamassa Lontoon metrojen alle C4-räjähteitä. Mutta eipä ole niitä valokuvia missään näkynyt.Israelin,Mossad on kuitenkin edelleen näiden false-flag pommitusten kanssa aivan omaa luokkaansa ja heidän osaamistaan ollaan käytetty aina 9/11 terrori-iskuja myöten.

Mutta nyt kuitenkin näyttäisi siltä, että tämä Bostonin pommi-isku a la false-flag ei mennytkään oikein nappiin, kun parin vuorokauden kuluttua seurannut aselakien tiukennusehdotus äänestettiin kongressissa nurin. Kun alkuperäinen tarkoitushan tällä Bostonin false-flag iskulla oli saada sen verran pelkoa lisää päättäjiin kongressissa, että globalistien ajama aselakien tiukennusehdotus olisi painettu läpi ja päästy etenemään seuraavaan vaiheeseen uudessa maailmanjärjestyksessä.

Se oli kuitenkin vain kuuden kongressiedustajan äänen päässä. Joidenkin mukaan USA.n sisällissota oli vain kuuden äänen päässä.

Tässä kuitenkin tällä hetkellä on Jenkeissä menossa sellaiset ajat, että tähän viikkoon kun on jo mahtunut:

- Bostonin maratonin false-flag pommi-isku
- Teksasin Wacon räjähdys 

Niin, että kun tämä illuminatille niin tärkeä 19.4.2013 vielä tulee eteen ja aiemmat vuodet ovat aina tuoneet jotain rituaalimurhia (Columbine, Oklahoma, Wacon teurastus) eteen. Niin mikähän on tämänkertainen yllätys. Tuo päivämäärä on kuitenkin heille niin okkultistinen, että sillä on oma erikoinen merkityksensä juuri pyhittää maailmanlaajuisia illuminatin rituaalimassamurhia.Tuo Teksasin, Wacon tuore räjähdys on vielä senkin verran mielenkiintoinen juttu, että alueella oli mitattu peräti 2.1 magnitudin lukemat seismologisissa mittauksissa. Joidenkin mukaan tuon koko Wacon räjähdyksen aiheuttaja oli H.A.A.R.P. ja kaikki jotka kyseisestä USA/NATO:n skalaariaseesta jotain tietää. Niin se ei kytkeydy itsestään päälle ja kohdistu jonnekin tiettyyn kohteeseen/kylään tai kaupunkiin tuhoamistarkoituksessa.