http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, huhtikuuta 16, 2013

Kuten ennen jokaista false-flag terrori-iskua edeltää harjoitus. Niin Bostonin tapauskaan ei ole poikkeus.Kuten aina ennenkin niin false-flag terorri-iskuja edeltää aina terrorismiharjoitus. Kun Bostonissa juurikin tuona samaisena päivänä paikallinen pommiryhmä teki pomminpurkuharjoituksia alueella ja sitten räjähti salkkupommeja oikein monella erää.

- 11.9.2001 Yhdysvaltojen ilmapuolustuskeskus NORAD piti terrorismin vastaiset harjoitukset
- 7.7.2005 Lontoossa pidettiin terrorisminvastaiset harjoitukset
- 2 päivää ennen Utöyan tapahtumia Norjan, Oslossa pidettiin myös terrorisminvastaiset harjoitukset

Nyt Bostonissa pidettiin samana päivänä terrorisminvastaiset harjoitukset, että eikö kenelläkään leikkaa jo tässä vaiheessa. Että jotain mätää näissä kaikissa tapauksissa on yhteistä?Tilannepäivitys alueelta on nyt sellainen, että siellä on 3 kuollutta, joista yksi 8-vuotias lapsi ja yli 50 loukkaantunutta ihmistä ja lähes täysi kansallinen sotatila päällä. Sillä aikaa USA:n Presidentti Barack Obama jo valmistautuu pitämään tapaukseen liittyvän ennaltakäsikirjoitetun palopuheen myöhemmin päivällä.

Ennenkaikkea tämän koko lavastetun terrorishown tarkoituksena on nyt levittää pelkoa pitkin maailmaa ja erityisesti USA:ssa tämän pelon aallon toivotaan maailmaneliitin puolelta leviävän nyt laajasti, kun kohta aletaan sitten demonisoimaan lavastettuja tähän tapaukseen liitettyjä syntipukkeja ja myös mahdollisesti kiristetään entisestään USA:n kansallista asekieltoa.

Se on kuitenkin vielä mututietoa, että onko lavastetut syylliset peräti Pohjois-Korealaisia agentteja vai sittenkin joitain jenkkejä, joilla on taas yhteyksiä survivalisteihin. Sen näemme hyvin pian mitä virallinen propagandakoneisto ja Pentagonin käsikirjoitusryhmä on keksinyt laittaa eteenpäin.

Nyt jo huhuiltiin twitterissä, että erään ulkomaalaisen tv-kanavan toimittaja mainitsi jo kolmannesta räjähdyksestä ennen kuin sellaista oli edes ehtinyt tapahtua. Että kyllähän nämä false-flag iskut ovat vaikeasti toteutettavissa ja kusevat aina joltain osalta, koska pelissä on niin paljon tv-toimittajia ja uutisalanhenkilöitä mukana. Jotka eivät tiedä kuitenkaan yhtään sen enempää mitä kulissien takana oikeasti on tapahtunut kuin kukaan tuntematon kadunmieskään.

Lähde: http://www.naturalnews.com/039926_Boston_marathon_bombing_terrorism.html
http://www.nypost.com/p/news/national/two_explosions_at_boston_marathon_iMR0LCkcwASg0RQfVsH1yI