http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, huhtikuuta 20, 2013

Navy Seal erikoisjoukot ehkä tietämättömiä itse pommista, Bostonin maratonialueellaNäistä monista amatöörikuvista mitä on olemassa tuolta Bostonin maratonialueelta 15.4.2013 näkyi selvästi kuinka nämä USA:n armeijan Navy Seal erikoisjoukkojen miehet liikkuvat alueelaa. 


Kuitenkin yksi merkillepantava asia on se, että mitenkä nämä Navy Seal miehet reagoivat itse pommin räjähdykseen. Sillä kuvista päätellen he näyttävät juoksevan henkensä edestä tuolla pommin räjähdettyä ja tämä kyllä viittaa siihen juurikin, että erikoisjoukoille ei kerrottu missä olivat mukana.
Yhdellä Navy Seal erikoisjoukkojen miehellä oli kädessään säteilymittari, että mikähän homma tässä oikein oli takana?

Erikoisjoukot olivat paikalla virallisessa pommiryhmän harjoituksessa ja heille ei vaan kerrottu, että harjoitus johon he tulisivat osallistumaan olisikin lavastettu valtionterroriteko.

Kaiken järjen mukaan myös jos sitten mennään nyt näihin oikeisiin syyllisiin, että kuka painoi pomminlaukaisijasta tietoisesti tai antoi pommin laukaisimen näille Navy Seal joukoille vaikka kalibroituna tuohon säteilymittarin virtakytkimeen. Niin arvatakin saattaa, että ei Israelin Mossadin tyypit kuitenkaan lähde tuonne näyttämään naamaansa. Vaan hoitavat black-op homman kuitenkin ammattimaisesti alusta loppuun.

Näissä Bostonin false-flag pommi-iskuissa on vielä hyvin hämärää ja mielenkiintoista se, että Israelin salaisen poliisin johtaja matkusti tällä viikolla vartavasten Yhdysvaltoihin selvittämään tämä tapausta.

Lähde: http://rt.com/usa/police-israel-investigation-boston-009/comments/page-20/