http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, huhtikuuta 26, 2013

Bostonin false-flag jatkui käsikirjoitetulla pommipelottelullaPentagonista lyötiin torstaina ns. lisää löylyä tämän jo vajonneen Bostonin lavastetun pommi-iskun ympärille, kun nyt yhdysvaltalaislähteen mukaan pommimiehet Tamerlan ja Dzhohar Tsarnaev suunittelivat myös maratonin jälkeen pommi-iskua New Yorkissa, joidenka suunniteltuna iskualueena New Yorkissa sijainnut Times Square.Tässä juuri nyt huomaatte sen, kuinka tällainen täysin valheellinen uutisointi ja jatkuvien uusien valheiden syöttäminen on pelkkää psykologista sodankäyntiä, eli siis pelottelua. Joiden tarkoituksena on nyt pitää median kautta tavoitettu potentiaalinen ns. edelleen laput silmillä tietoisuutensa kanssa elävä kohderyhmä, joihin tämänkaltaiset valeuutisoinnit tehoavat. Koska he vielä pelkäävät näitä uutisointeja, tai sitten ovat niin unessa etteivät edes huomaa pelkäävänsä.

Samalla tämän Bostonin pommi-iskujen virallinen tapahtumasarja ja sen vaiheet ovat muuttuneet matkalla jo useaan kertaan. Nyt alkuviikosta jo ilmoitettiin, että tämä kaksikko ei ollutkaan aseistettu. Joten tämä koko väite rankasta poliisin kanssa käymästä tulitaistelusta oli täyttä puutaheinää.

Sillä tämänkaltainen juonenkäänteiden muuttaminen lennosta on myös osa psykologista operaatiota, jota johdetaan täysin yhdysvalloista käsin ja siinä nyt pyritään hahmottamaan, että kuinka moni nielee edelleen nämä valheellisten juonenkäänteiden muuttamiset. Kun taas tämänkaltaiset juonenkäänteet uskotaan välittömästi niiden toimesta, joiden vanginvartijatietoisuus ei ole vielä avautunut mediapropagandan osalta ja tässä on silloin kyse aina alitajuisesta suggestiosta, kun mitä tahansa valheita syötetään läpi  meidän kaikkien yksittäiseen ja kollektiiviseen ihmismieleen.


Lähde: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013042516950213_ul.shtml

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201304250084153_ul.shtml