http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, huhtikuuta 19, 2013

FBI julkaisi kuvat kahdesta epäillyistä. Lopuista oikeista tekijöistä ei mainittu mitään.Yhdysvaltain keskusrikospoliisiyksikkö FBI piti varhain keskiyöllä Suomenaikaa tiedotustilaisuuden, jossa se julkaisi kuvat kahdesta pääepäillystä.

Itse tutkintaa johtava FBI:n agentti Richard DesLauriers sanoi, että tarvitsee nyt Yhdysvaltain kansalaisilta apua tämän kaksikon löytämiseksi ja varoitti, että kyseiset henkilöt ovat erittäin vaarallisia ja aseistettuja, joita ei tule omin voimin lähestyä.

Mutta kuten arvelimme jo etukäteen, niin näistä itse varsinaisista pommittajista ei mainittu sanallakaan. Eli nämä Navy Seal lippispäiset hemmot, Israelin Mossadin näköiset epäillyt kaikki jätettiin pois varsinaisesta julkisesta esitutkinnasta. Eli todellakin näin tyhminä ne meitä pitää tuolla Washington DC:ssä. Siis meitä kaikkia uutiset tavoittavia ihmisiä.

Ensimmäinen FBI:n ilmoittama epäilty on ulkomaalaisennäköinen kaveri. Vaikea nyt sitten sanoa tuosta kuvasta, että onko tuo hindu vai saudi... Uskonnollisella alkuperällä ei ole mitään merkitystä. Mutta se mitenkä Bostonin pommi-iskujen takana olevat nämä syntipukit meille esittelevät, niin tämä intialaisen tai pakistanilaisen näköinen kaveri esitellään todennäköisesti joko saudinationalistina tai hindunationalistina, joka on jonkun CIA:n luoman terrorijärjestön kuten Al-Qaida jäsen ja oli tullut Bostoniin tämän toisen henkilön kanssa räjäyttämään pommin.
Toinen FBI:n ilmoittama epäilty on taas tämä valkolippispäinen kaveri, joka liikkui myös pomminräjähdysalueella ennen räjähdystä ja hän sattui olemaan yleisön seassa juuri tämän toisen tyypin vieressä, joka juuri eilen ilmoitti facebookissa joutuneensa pidätetyksi myös yhtenä epäiltynä.

Tuosta 4chan.org foorumilla julkaistussa kuvasta näkyy kanssa hyvin se kuinka myös tämä toinen epäilty tuijottaa aivan jonnekin muualle kuin itse maratonkisaa. Eli nyt kysymys kuuluukin, että onko hän aivopesty. Vai onko mahdollisesti vastakkaisen yleisön joukossa joku mielenkiintoinen nainen jota hän tuossa tiirailee. Mutta nyt kyllä tuo kuvan perusteella kaveri näyttäisi olevan aika kujalla ja kuin jonkun voimakkaan hypnoosin alaisessa tilassa. Koska ei tällaisia USA:ssa tehtyjen pommi-iskujen syntipukkeja saa itsestään tulemaan juuri oikeille paikoille roboottimaisesti, ellei heitä ennakkoon ohjelmoi siihen.
Eli vain lavastetut syntipukit nyt otetaan kiinni ja heidät esitellään näiden Bostonin pommi-iskujen syyllisinä, vaikka heillä ei todennäköisesti ole tapauksen kanssa mitään muuta tekemistä, että heidät mahdollisesti värvättiin vapaaehtoiseksi johonkin pommiharjoitukseen. Sillä sellaisen kuvan niistä kuvista sai, koska nämä pari henkilöä eivät juuri maratonkisaa seuranneet noiden kuvien perusteella.

Sitten tietenkin on myös sellainenkin mahdollisuus, että molemmat patsyt oli tuonne paikalle usuteltu mind controllin/etämielenhallinnan avulla. Eli sattuivat vain tulemaan paikalle juuri oikeaan aikaan, kun on modifoitu oikeat vigilante programming ohjelmoinnit päälle.

Sillä tuo juuri, että nämä henkilöt eivät kiinnitä kuvien perusteella juuri mitään huomiota itse maratonkisaan asettaa juuri kysymysmerkin tälle asialle.

Sama juttu myös tuo, että kuka sitten toi tuon varsinaisen pommin sisältäneen repun alueelle. Koska tuo epäillyttävä musta reppu kiersi monen selässä pomminräjähdysalueella ennen pommin varsinaista räjähdystä. Media nyt kuitenkin tulee kertomaan, että tämän pommin valmisti tämä FBI:n kaksikko ja saarnaa vielä siitäkin mediassa, että kuinka tällainen pommi valmistuu helposti vain kotikonstein. Nyt on jo varmasti keittiökalusteisten painekattiloiden myynti lähtenyt laskuun tämän johdosta.Ja näistä ylläolevista epäillyistä FBI sitten pesee kädet ja HYS HYS. Maton alle kaikki todisteet.


Tässä kuvassa näkyy tuon pommin tod. oikeasti räjäyttänyt porukka pitämässä loppupalaveria räjähdyksien jälkeen. Kas kummaa kun sitä hindua ja toista lippispäistä kaveria ei näy mailla eikä halmeilla. No ei varmasti, koska eivät olleet osa tuota blackop-tiimiä.


Mutta todellakin miten sitten kertoa tämä noille ihmisille, joiden silmät eivät ole vieläkään auki. Koska he jotka ovat vielä tässä valtamedian tuudittamassa kollektiivisessa unessa. Niin jos te näytätte näitä ylläolevia kuvia heille ja kysytte, että onko niissä heidän mielestä jotain epäillyttävää. Niin saattaa hyvin helposti saada vastaukseksi, että "Noi on noita teidän foliohattujen ja salaliittohörhöjen salaliittoteorioita, joille ei löydy ollenkaan virallisia todisteita." Kun näiden auktoriteettiuskovaisten ihmisten mieli on ohjelmoitu niin, että kaikki tieto vaatii ulkoisen ja virallisen lähteen. Muuten kaikki muut mm. salaliittoihin liittyvät asiat ovat vain pelkkiä subjektiivisen mielentuottamia harhoja.

Aivan kuten keisarilla jolla ei ollut vaatteita, ei huomannut sitä, että hänellä ei ollut oikeasti vaatteita. Nykyinen maailma kun elää uutta satua keisarin uusista vaatteista ja tämän sadun ohjaajat ja tuottajat löytyvät Washington DC:stä sekä Hollywoodista.


Eli eihän tuosta voi sitten kuin todeta, että maailman salainen valtaeliitti on tehnyt aivan pirullisen hienoa työtä, onnistuessaan aivopesemään valtaosan koko planeetan väestöstä.

Mutta heidän painajaisensa onkin nyt se, että jengi onkin alkanut kollektiivisesti heräämään ja tietoisuuden vallankumous etenee kokoajan ja illuminatin vallankeskuksen aikanaan rakentamat dominot kaatuu nyt yhdessä sarjassa ja siinä vaiheessa kun viimeinen domino kaatuu, niin heidän pelinsä on pelattu lopullisesti. Jolloin myös ns. materian voiman vallan edustajat ovat menettäneet lopullisen otteensa täällä ja ihmiskunta voi edetä sen kollektiivisessa henkisessä kehityksessä ylemmäksi.

Lähde: http://rt.com/usa/fbi-suspects-boston-bombing-078/
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013041816921337_ul.shtml