http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, huhtikuuta 15, 2013

Bostonissa räjähti ja false-flagin ainekset ilmassa. Terrori-iskusta syytetään Pohjois-Korean agentteja ilman esitutkintaa.


(Kuva: amatöörikuvaajan ottamana pommin räjähdyspaikalta Bostonin maratonin maaliviivan lähettyviltä. Huom. kuva ei sovi herkemmille ihmisille.)


Tässä on kyllä nyt päässyt tutkivajournalismi kukkaansa kun Bostonin maratonilla räjähti tänään pari pommia. Tästä ei sitten mennyt kuin muutama minuutti niin kansainväliset tietotoimistot jo ilmoittavat, että Pohjois-Korealaisia agentteja syytetään pommista. 

Pommista haavoittui useita ja kuoli 3 ihmistä. 

Bostonin maratonin internetsivujen mukaan Bostonin maratonille osallistui 17 suomalaisurheilijaa.

Bostonilaista Lenox-hotellia evakuoidaan parhaillaan ja huhuillaan, että lisää olisi luvassa.Kuten kuvasta näkee niin pommi räjähti yleisön seassa ja oli kohdistettu siis yleisöön. Eli juoksijat eivät olleet kohteena.

Katotaanhan nyt mihin tilanne kehittyy. Mutta Pohjois-Korealla ei tämän tapauksen kanssa ole mitään tekemistä. Vaan kyseessä on nyt III-maailmansotaa juonittelevan valtaeliitin false-flag näytös ja Mossadin avulla pyrkivät varmasti pistämään paremmaksi mitä Mumbaissa saatiin aikaan.

Päivitys... Nyt Hollannin Algemene Dagblad puhuu jo kolmannesta pommista.

Uutiskanava NBC:n mukaan silminnäkijät kertoivat nähneensä maratonijuoksualueella kaksi laukkua jotka räjähtivät. Eli kyse on silloin kaukolaukaistuista pommeista.


Tässä ei nyt tarvitse paljon ennustaja olla tietääkseen sen millainen mediamyllytys pelolla tästä tapauksesta luodaan seuraavien viikkojen kuluessa ja varsinkin se, että vaikka Suomella ei ole tämän tapauksen kanssa juuri mitään tekemistä. Niin sitä tungetaan Iltasanomien ja Iltalehden kansien väliin 24/7. Pohjois-Korealaisten lavastettujen räjäyttäjien naamakuvat on jo luotu ennen vasrinaisten pommien räjäyttämistä ja USA:n sotauhittelut voivat alkaa.