http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, huhtikuuta 17, 2013

Informaatiosodankäynti kiristyy: Nyt Obaman kerrottiin saaneen myrkyllistä risiiniä sisältävän kirjeenInformaatiosodankäynti kiristyy selvästi nyt jenkeissä kun Bostonin lavastettujen pommi-iskujen jälkilöylyt ovat olleet täydessä vauhdissa. Nyt valkoisen talon propagandan käsikirjoitustiimi keksi uusimman uutisen, että Nyt presidentti Obamalle lähetettiin oikein myrkyllistä risiiniä sisältänyt kirje.

Salaisen palvelun mukaan kirje saapui tiistaina valkoiseen taloon ja se pysäytettiin rutiinitarkastuksessa ja nyt FBI selvittää sen lähettäjää. Samalla kaksi kokonaista senaatin hallintorakennusta on evakuoitu ja syynä ovat epäillyttävät kirjeet.

Ensin tällaisen risiinikirjeen kuitenkin sai senaattori Roger Wicker, republikaanien kongressiedustaja Missisippistä joka on avoimesti kertonut, että ei ole koskaan äänestänyt aselakien puolesta. Eikä aio sitä tehdä nytkään.


Nyt sitten on jenkeissä alettu huhuilemaan, että näiden risiiniä sisältävien myrkkykirjeiden lähettäjät ovat maan oikeistoa, jotka haluavat kostaa aselakien tiukennuksia vaativille poliitikoille tällä tavalla.Tässä Bostonin 15. Huhtikuuta 2013 USA:n hallinnoon lavastamissa pommi-iskuissa taitaa kuitenkin olla kohta kansallinen syntipukki joku Yhdysvaltain kansalainen, jolla on yhteyksiä mm. survivalisteihin sekä muihin poliittisiin ääriryhmiin. Alex Jonesin mukaan tämän informaatiosodan peli on jopa niinkin kiristynyt, että tässä olisi jopa tarkoitus lavastaa USA:n tea party ryhmittymä syylliseksi. 

Silti kuitenkin Jonesin mukaan näistä hallinnon lavastamista pommi-iskuista voidan syyttää joko muslimeja tai sitten oman maan isäänmaallista oikeistoa ja erityisesti tämä jälkimmäinen porukka ei miellytä lainkaan maailmaneliittiä. Koska he haluavat pitää itsenäisyydestään kiinni, kun taas valtaeliitti on jo liittämässä kovaa vauhtia Yhdysvallat, Kanadan sekä Meksikon yhteen EU:n tavoin.Samalla myös tämä Family Guyn kuukauden takainen jakso, jossa on selviä ennusmerkkejä Bostonin pommi-iskusta on sensuroitu jo useita kertoja peräkkäin Youtubesta. Kyseessä on lähinnä se video, jossa Infowars sivusto ottaa asiaan kantaa.

Ensimmäisellä kerralla Youtube väitti, että kyseessä on roskapostia tai spämmäystä sisältävä video. Toisella poistokerralla taas alkuperäinen oikeudenhaltija halusi tekijänoikeusloukkausen vuoksi videon pois Youtubesta.
Lähde: http://www.infowars.com/follow-up-attack-ricin-letter-sent-to-senator-who-ended-gun-control-filibuster-second-letter-sent-to-obama/

http://yle.fi/uutiset/obamalle_lahetettiin_myrkyllista_risiinia_sisaltava_kirje/6584200

http://news.yahoo.com/blogs/lookout/false-flag-alex-jones-boston-marathon-bombing-family-231742713.html

http://www.infowars.com/family-guy-episode-predicted-boston-marathon-attack/