http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, huhtikuuta 16, 2013

Family Guy jakso ennusti Bostonin pommi-iskutAmerikkalainen piirretty Family Guy ja sen 17. Maaliskuuta 2013 ensimmäisen kerran esitetty jakso "Turban Cowboy" ennusti Bostonin maratonin pommi-iskut.

Kyseisessä jaksossa sarjan päähenkilö on televisiohaastattelussa, jossa häneltä kysytään että mitenkä hän oikein onnistui tempussaan Bostonin martonilla. Sittä hän yrittää soittaa muslimikaverilleen ja ei saa häneen yhteyttä ja pommi räjähtää puhelinsoiton jälkeen maratonilla. Hän soittaa uuden puhelun ja uusi pommi räjähtää maratonin loppusuoralla ja tämäkö on sitten sattumaa, että kyseisen jakson uusintaesitys päivä on päivä sen jälkeen kun Bostonissa on maratonilla kaukolaukaistu kaksi pommia maalisuoralla yleisön seassa.Family Guy ei ole todellakaan ensimmäinen tv-sarja, joka ennustaa jotain. Sillä aikanaan tämä X-filesin spin-off sarja Lone Gunmen sarja alkoi pilottijaksolla, jossa USA:n hallitus hakkeroi matkustajakoneen etäohjaukseen ja aikoi lennättää sen päin New Yorkissa sijaitsevia World Trade Centerin kaksoistorneja. Kunnes kuitenkin Lon Gunmen sarjan nörtit saivat viimehetkillä hakkeroitua koneen ohjaimiin ja pilotit pääsivät juuri ja juuri välttämään tormäyksen ja lennettyä WTC:n kaksoistornien yli.

Tämä kyseinen kohujakso esitettiin Yhdysvalloissa Maaliskuussa 2001 Joten tuosta oli vielä useita kuukausia aikaa 11. syyskuuta 2001. Lone Gunmen sarjassa näytellyt Dan Haglund oli myös aikanaan vieraana Alex Jones Showssa ja kertoi näihin juttuihin liittyviä sisäpiirijuttuja Hollywoodista..