http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, huhtikuuta 16, 2013

Bostonin pommi-iskujen facebookin muistosivut luotu 3 päivää aiemminAlkaa vähän raottumaan enemmän tämä Bostonin pommi-isku ja eräs Yhdysvaltalainen löysi tähän tapahtumaan liittyvät facebooksivut, jotka on luotu peräti 3 päivää ennen itse tapahtumaa. Eli nämä Bostonin pommi-iskujen muistoadressin facebook-sivut luotiin lauantaina 13. Huhtikuuta 2013. Jossain asiassa ei sentään facebook pysty valehtelemaan ja se on juurikin tämä, että milloin kyseiset sivut on luotu.

Tässäkin blogissa mainittiin jo aiemmin se, että yhden Sandy Hookin koulun verilöylyssä kuolleen naisopettaja Victoria Soton Facebook-sivujen muistoadressi luotiin kanssa muutamia päiviä ennen H-hetkeä. Että on täytynyt olla aika ennustaja jo kerta lähiomainen on näin tiennyt tapahtuvan. Tai asialle on ehkä paljon yksinkertaisempi selitys. Joka viittaa siihen, että koko tapahtuma on ennaltasuunniteltu ja hallinnon lavastamaa showta alusta loppuun.Samaan aikaan eräällä tietokoneiden omistajien foorumilla ei saa sanallakaan mainita mitään näihin asioihin liittyen kyseisessä Bostonin tapauksen virallisessa ketjussa. Toki saahan myös ravintolatkin valita omat asiakkaansa. Mutta tällaiset poliittisista syistä tehdyt vakiobannaukset ovat kyllä varsin mauttomia temppuja, joihin tämä MuroBBS syyllistyy jatkuvasti. Mutta eihän siitä voi moderaattoreita syyttää jos moderaattorit saavat jatkuvia toimeksiantoja SUPO:lta, jotka tietenkin vaitiololain mukaan kiistävät.

Lisäksi näillä foorumeilla esiintyy joukko vakioprovotrolleja, joiden tehtävänä on yrittää lyödä mahdollisimman paljon vyön alle. Esim. tämänkin blogin kirjoittajaa yritetään koko ajan provoilla mm. valon galaktisella liitolla jne. Asioilla jotka edelleenkin allekirjoitan ja tiedän. Niin niillä yritetään syöstä asiallinen keskustelu koko keskusteluketjuista pois.

Koska ei nämä tietyt provotrollit tuolla ole keskustelemassa. Vaan he ovat tappamassa toistuvasti asiallisen verkkokeskustelun ja juurikin nämä ns. asialliset verkkokeskustelut ovat myrkkyä nykyisille vallanpitäjille ja sen vuoksi esim. KRP ja SUPO kertoi mm. Sandy Hookin kouluammuskelun jälkeen julkisesti vakoilevansa monia siihen liittyvä verkkokeskusteluja. He eivät vaan kertoneet sitä, että heidän leivissään löytyy myös monet näistä Suomalaisten keskustelufoorumeiden provotrolleista.