http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, huhtikuuta 18, 2013

Toinen Bostonin pommi-iskujen epäilty otettu kiinni. Onko tässä lavastettu syntipukki?Kuvassa vasemmanpuoleinen kaveri on tällä hetkellä pidätettynä ja joutuu kohta oikeuden eteen. Nämä kyseiset kuvat ovat jo levinneet valtamediassa eteenpäin.

Nyt tod. sama henkilö on postannut facebookissa omalle seinälleen viestin; "Olen nyt menossa oikeustalolle!! Tämä paska on totta (Helvetti on irti). Mutta nähdään kaverit en minä sitä tehnyt".

Tässä siis voi olla nyt tämä lavastettu syntipukki, kun taas nämä Mossadin ja Navy Seal joukkojen näköiset henkilöt luikkuvat vapaalla jalalla edelleen.Ylläolevat kuvat ovat kaksi eri hetkeä. Yllä näkyy tuo räjähdyksen hetki, jolloin aika näytti 4:09:43 ja siitä vajaa 2 min. niin ajassa 4:11:40 epäillyt henkilöt ottavat yhteyttä jonnekin. Vasemmanpuoleinen mies on se kaveri jolla on USA.n armeijan Navy Seal erikoisjoukkojen lippis päässä ja toinen taas näyttää enemmän Israelilaiselta. Myös molemmilla miehillä on päällään samanlaiset varusteet mitä armeijan henkilöstöllä.Allaolevat henkilöt ovat myös juonessa mukana ja ainakin nyt joidenkin tietojen mukaan nämä Navy Seal joukot olivat mukana ja osana tätä pommiharjoitusta, koska sellainen oli päällä Bostonin maratonin aikana. Siitä kuulutettiin myös maratonin aikana kovaänisistä, että "Tämä on vain pommiharjoitus, että ei syytä huoleen".

New York Post lehti julkisti jo nyt nämä pari lavastetun syntipukin oloista mieshenkilöä lehtensä etusivulle ja ilmoittaa, että liittovaltion viranomaiset etsivät näitä kahta henkilöä. Se on vaan merkillistä, että kaikki muut epäillyttävät henkilöt ja heidän kuvansa eivät ole päätyneet lehteen. Koska eihän nyt Navy Seal joukkoja tai Israelin, Mossadin väkeä voi vangita mistään. Varsinkin kun Mossadin väellä on diplomaattinen koskemattomuus, jolle Israelin valtio on antanut täyden siunauksensa.

Nyt sitten odotetaan, että minkälaisia uutisia tästä Bostonin tapauksesta ilmoitetaan seuraavaksi, sillä siitä pidetään tänään taas uusi tiedotustilaisuus jenkeissä. Viimeksi valkoisen talon viranomaiset menivät paniikkiin, kun Alex Jonesin Infowarsin vapaatoimittaja laukoi ilmaan sanat "false-flag" ja kysyi, että onko taas kyseessä hallinnon lavastama false-flag terrori-isku, jolla pyritään rajoittamaan lisää ihmisoikeuksia. Tämän jälkeen toimittajien kysymyksiä ei enää sallittu ja tiedotustilaisuus päätettiin välittömästi.


Lähde: http://deadspin.com/the-boston-bombing-witch-hunt-bags-another-innocent-kid-476001019
http://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/20130418023133989_v0.shtml