http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, huhtikuuta 18, 2013

Yhdysvaltain senaatti kaatoi aselain. Globalistit raivoissaan.

Yhdysvaltain senaatti kaatoi juuri Obaman aselain tiukennuksen äänestyksellä. Lakiehdotus sai 54 ääntä sadasta ja mennäkseen läpi lain olisi tullut saada 60 ääntä. Mutta näin ei kuitenkaan käynyt ja laki kaatui USA:n sentaatissa.Presidentti Barack Obama piti heti tämän jälkeen vihaisen puheen, jossa hän sanoi, että 90 prosenttia amerikkalaisista kannattaa aselakien tiukennusta.

Takaiskuista huolimatta hän valiitto taistelun jatkuvan.

- Pidän tää ensimmäisenä eränä.

Presidentti vetosi myös Newtonin kouluammuskelun jälkeen virinneisiin vaatimuksiin ja toivoi lain kannattajilta pitkäjänteisyyttä ja periksiantamattomuutta. "Uskon että saamme tämän tehtyä, ennemmin tai myöhemmin. Näiden Newtonissa kuolleiden lasten muisto vaatii sitä"; Obama sanoi.

Nyt vaan voidaankin miettiä, että montako kouluampumista täytyy vielä lavastaa lisää, että aselakien tiukennukset saadaan runnottua läpi. Sillä illuminatin globalistit eivät luovuta missään vaiheessa vaan pyrkivät tekemään kaikkensa, jotta Yhdysvaltain kansalta saataisiin takavarikoitua aseet pois.

Sekin kannattaa vielä pistää huomiolle, että tuo Obaman puhe ei tullut presidentti Obaman suusta, vaan hänellä on aina korvan takana kuuloke, johon hänen neuvonantajansa puhuvat hänen kauttaan. Eli rikollisen maailmaneliitin pirulaiset puhuvat suoraan USA:n presidentin suulla.Nyt sitten nähdään, että mikä on globalistien seuraava siirto. Että missä nähdään seuraava lavastettu terrori-isku, kouluampuminen tai jotain muuta vastaavaan. Ilmeisesti Bostonissa ei kuollut tarpeeksi siviilejä, jotta aselakien tiukennukset olisivat menneet läpi. Aivan kuin aikanaan ei New Yorkin WTC-tornien pommi-iskut tappaneet tarpeeksi porukkaa, jotta silloin yritetyt terrorismilait olisivat menneet läpi.

Tämä USA:n senaatin äänestystulos oli täysin oikein näille rikollisille globalisteille, joiden pääasiallinen tarkoitus on orjuuttaa kaikki heidän yhden uuden maailmanjärjestyksen tyranniansa alle ja se ei valitettavasti onnistu ilman kansan totaalista aseidenriisuntaa ja sen vuoksi he sitten lavastavat jatkuvasti lisää terrori-iskuja, kouluampumisia Yhdysvalloissa ja myös muuallakin maailmalla, jotta saisivat tahtonsa läpi. Nyt jäivät kuitenkin tämän senaatin äänestyksen jälkeen Sionistit nuolemaan haavojaan ja ovat vihaisia senaatin äänestystuloksesta, koska heidän mielestään senaatti äänesti väärin, vaikka sionistien lobbarit yrittivät tehdä kaikkensa, jotta aselaki olisi mennyt läpi.Aseethan eivät tapa ihmisiä vaikka näin poliittiset aselakien kannattajat jatkuvasti hokevat. Mutta sen sijaan kasvava rikollisuus esim. Yhdysvalloissa lisää aseilla tehtyjen henkirikosten määrää ja toisin kuin yleisesti luullaan, niin kieltämällä aseet tämä rikollisuus vain kasvaa entisestään.

Pelkästään Teksas on Yhdysvalloissa esimerkki sellaisesta paikasta, että siellä ei kyllä moni rikollinen uskalla lähteä ammuskelemaan julkisisella paikalla. Koska saa hyvin nopeasti jonkun aseistetun kansalaisen peräänsä tulitaistelussa ja kun Teksasilaisilla on laillinen oikeus kantaa asetta ja vaikka ampua tuollainen julkisilla paikoilla ammuskelija, niin se ei ole kumma että Teksasissa ei olla vielä tähänkään päivään mennessä toteutunut yhtään verisiä koulusurmia tai mitään muita vastaavia yli 20-hengen vaatineita ampumavälikohtauksia. Wacon teurastus taas oli ihan FBI:n järjestämä näytös voimakeinoistaan. Että kyllä hekin pystyvät tarvittaessa murhaamaan jopa lapsia jos tarve vaatii.Nyt sitten tämän aselakirumban koventuessa on valtaeliitin globalistit ottaneet vielä peliin nämä monet kuuluisat Hollywood näyttelijät, jotka sitten kanssa antavat peräjälkeen aselakien tiukennuksia puoltavia lausuntoja ja kun niiden kelkassa on jopa Sylvester Stallone, niin tiedä vaikka niiden tekniikka olisi se, että 

"NYT SITTEN ALLEKIRJOITAT TÄMÄN ASELAKEJA PUOLTAVAN ALLEKIRJOITUKSEN, TAI SITÄ RAMBON JATKO-OSAA EI ENÄÄ TEHDÄ JA TEIDÄN URANNE OLI SITTEN SIINÄ". 

Sillä Hollywoodin elokuvamogulit kyllä koostuu täysin noista samoista globalisteista, jotka ovat myös maailmaneliitin sisäpiirissä sitä kärkeä. Eli lähinnä Sionistista porukkaa kaikki siellä ja heidän omistuksessaan on myös koko valtamedia Hollywoodin elokuvateollisuuden lisäksi. 

Tämän lisäksi vielä Pentagonin propagandantuottajat ovat tehneet jo kymmeniä vuosia menestyksekästä yhteistyötä Hollywoodtuottajien kanssa ja tätä elokuvateollisuuden hienoa tietokonemallinnusteknologiaa ollaan käytetty jo vuodenpäivät mm. näiden maailmalla lavastettujen terrori-iskujen lavastamisesssa. Loistava filmi Häntä Heiluttaa Koiraa (Wag The Dog) elokuvahan kertoo juuti tästä aiheesta.


Lähdehttp://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013041816916574_ul.shtml