http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, huhtikuuta 21, 2013

Bill O'Reilly pistettiin hyökkäämään Alex Jonesia vastaanKuluneen viikon aikana käynnissä ollut informaatiosodankäynti Bostonin tapahtumista johti aina siihen, että siinä missä Alex Jones ja Infowars.com tiimi onnistui lisäämään oikein kunnolla vettä kiukaalle, kun se toi julki tiedän, että Family Guy sarjan jakso ennusti Bostonin pommi-iskut.

Sekä Infowarsin toimittaja Dan Bidondi sai FBI:n tiedotustilaisuudessa laitettua jauhot suuhun mainitsemalla false-flag hyökkäyksen mahdollisuuden ja kysyi sen mahdollisuutta itse Bostonin pommi-iskujen virallisilta tutkinnanjohtajilta.

Nämä kaksi asiaa olivat ilmeisesti jo niin suuren luokan voimannäyttöjä Alex Jonesin vetämältä Infowars-tiimiltä, että se sai valtamedian vastaamaan takaisin yhtä kovemmalla mitalla.Bill O'Reilly ei säästellyt sanojaan kun hän alkoi haukkumaan ensin sitä, että kuinka tämä Family Guy jakso ei liity millään tavalla Bostonin pommi-iskuihin. Vaikka kyseisessä jaksossa sarjan päähenkilö Peter Griffin osallistui Bostonin maratoniin ja voitti sen ajamalla autolla ihmisten ylitse aina maaliviivalle saakka.Sitten tässä kohtauksessa missä Griffin soittaa uudelle muslimiperäiselle tuttavalleen, niin kännykkä onkin kytketty räjähteisiin ja ulkoa kuuluu pomminräjähdys sekä ihmisten kiljuntaa. "Ehkä soitin väärin"... ja uusi yritys ja toisen pommin ääni kuuluu ulkoa sekä ihmisten kiljuntaa.

Nyt vaan mietityttää, että mikä saa sitten Bill O'Reillyn hyökkäämään näin agressiivisesti juuri tuota Family Guy sarjaa ja kyseistä jaksoa vastaan ja jeesustelemaan, että "Ketkä hullut tällaisia teorioita oikein keksivät". Siihen sitten naistoimittaja jatkaa; "Ketkä hullut lähtee räjäyttelemään pommeja Bostonin maratonille".

Sitten alkaa Alex Jonesin mustamaalaus, että "Alex Jones on salaliittoteoreetikko jonka mielestä Bostonin pommi-iskut olivat false-flag jo heti alusta asti. Hän on salaliittoteorioiden kuningas. Hän on hullu jne."

O'Reilly sitten jatkaa vielä, että jos haluatte nyt nähdä jotain oikein hullua niin tsekatkaapa tämä ja pistää pätkän pyörimään, missä Alex Jonesin luottotoimittaja Dan Bidondi esittää liian kovan kysymyksen FBI:n tutkimusryhmälle ensimmäisessä lehdistötilaisuudessa, jonka jälkeen koko lehdistötilaisuus peruutetaan.

"Tämä mies tässä videolla joka on autossa on idiootti"; Sanoo O'Reil ja jatkaa mollaamista. Naistoimittaja jatkaa siihen, että tämä tyyppihän ajettiin tuolta pois.

Lopuksi Bill O'Reilly vielä jeesustelee, että kuinka on mahdollista että nykyaikana internet-yhteys on kaikille mahdollinen ja kuinka sen avulla syntyy yhä enemmän hulluja ihmisiä.

Niin siis tässä nyt tarkoitetaan sitä, että kuinka valtamedian omistavan sionisti-eliitin mielestä kenenkään ei tulisi ottaa selvää mm. valtionterrorismista. Vaan uskoa sen sijaan kaikki mitä FBI kertoo, kuten he myös kehoittivat tässä viikolla liittyen Bostoniin tapahtumiin.

Kun kaikki muut jotka kyseenalaistavat mm. Bostonin pommi-iskujen virallisen selityksen, mustamaalataan sionistimedian avulla mm. hulluiksi ja tätä haukkumasanaa toisteltiin tämän O'Reillyn ohjelman aikana useita kertoja.Nyt on hyvin tärkeää tietää se, että vaikka tämä Bill O'Reilly on Yhdysvaltojen tv-kanavilla tunnettukin hivenen nilkkimäisestä olemuksestaan, niin hänellä ei henkilökohtaisesti ole Alex Jonesia vastaan mitään, että hänen täytyisi nyt juuri tällä hetkellä alkaa omassa tv-ohjelmassaan haukkumaan maan rakoon. 

Vaan tämä Jonesin sekä Infowarsia vastaan olevan hyökkäyksen syy on vanha "se koira älähtää, minne kalikka kalahtaa". Se kalikka kun lensi Alex Jonesin Infowarsista suoraan Pentagoniin asti ja sieltä palloteltiin O'Reillyn kautta takaisin. Näin se informaatiosodankäynti toimii.

Bill O'Reilly varsinkin on toimittajana oikea perus psykopaattisen hullun perikuva ja on tunnettu hulluista raivokohtauksistaan studiossa. Tuossa ylempänä on yksi pätkä, josta livenä tuli ulos kuitenkin vain ne kohdat missä hän ei skitsonnut studio-ohjaajalle kuin Manaaja elokuvan päähenkilö Jack Nicholson. Sitä ei voi koskaan nauramatta katsoa.

Tästä siis näemme, että minkälaisia toimittajia jenkkien suurimmilla tv-kanavilla on hommissa. Koska ne ovat oivallisia keinoja käyttää hyväksi hyökätessä vaihtoehtomediaa kuten Alex Jonesin Infowarsia vastaan.