http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, huhtikuuta 17, 2013

Valtamedia hyökkäsi Family Guy & Boston väitteitä vastaanVanha sanonta, että se koira älähtää mihin kalikka kalahtaa pitää jälleen paikkansa. Sillä tämä kyseinen tuore Family Guy jakso, jossa viitataan suorasti Bostonin maratonien pommi-iskuihin oli oikein mediassa nyt puntarissa kun news.com.au. uutissivusto otti kantaa aiheeseen.


Because people are the absolute worst, someone edited together two separate scenes from the adult-rated comedy to make it appear as though protagonist Peter Griffin used a mobile phone to remotely detonate two devices in order to win the Boston Marathon.

The clip begins with Griffin being interviewed on the news after winning the Boston Marathon. The newsreader asks: "Peter, how did you do it?"
The video then flashes to a scene of Griffin sitting in a bar, dialling a number on his mobile phone. A sound of an explosion can be heard off camera as he raises the phone to his ear.
"Damn phone's busted," he says. "Maybe I dialled wrong."
He then proceeds to dial the phone a second time, when a second explosion is heard.

The two scenes featured in the video actually occur many minutes apart and are part of two completely separate jokes.
The offensive clip was shared online by conspiracy nuts such as Alex Jones, founder of conspiracy website InfoWars. Jones completely failed to inform his audience that the clip was doctored in order to advance his theory that the explosions at the Boston Marathon was all part of a government scheme to "take our civil liberties and promote homeland security".
It wasn't long before creator of Family Guy Seth MacFarlane weighed in on the video, calling it "abhorrent" on Twitter.

Suomennettuna tuo on suurin piirtein: 

"Koska ihmiset ovat kovinkin julmia, niin joku on onnistunut oikein editoimaan kaksi erillistä pätkää eräästä aikuisille tarkoitetusta piirretystä. Siinä näytetään kuin sarjan päähenkilö Peter Griffin räjäyttää kännykällään
pari viritettyä pommia Bostonin maratonilla.

Pätkä alkaa siitä kuinka Griffiniä haastatellaan uutisissa Bostonin maratonin voittamisesta ja uutistenlukija kysyy Peteriltä, että "Kuinka teit sen". ? 

Sitten video siirtyy toiseen pätkään ja Griffin istuu baarissa ja soittaa erääseen numeroon kännykällään ja sitten kuuluu räjähdyksen ääni. "Ehkä soitin väärään numeroon". Tämän jälkeen hän soittaa kännykällään uudelleen ja kuuluu toinen räjähdys ja ihmisiä huutaa kauhuissaan.

Nämä kaksi pätkää ovat samasta tv-sarjasta mutta täysin eri kohtaa molemmat. Joten ne ovat täysin eri vitsejä.

Tämä kahden pätkän yhdistetty pätkä on ollut nyt nähtävissä internetissä salaliittohörhöjen kuten Alex Jonesin nettisivuilla, joka on Infowars.com nettisivujen perustaja. Jones kertakaikkiaan epäonnistui tiedottamaan lukijoitaan Bostonin räjähdyksissä."

Tässä siis nähdään, että miten on nyt koira älähtänyt minnekkä on kalikka kalahtanut. Kun tästä Family Guy jaksosta nostettiin tällainen äläkkä. Kyseessähän nimittäin on ns. predictive programmin, jota Hollywood on tehnyt koko ajan kautta aikain. 9/11 terrori-iskuihin viitattiin useissa elokuvissa ja tv-sarjoissa (Simpsonit, Matrix elokuva, Lone Gunmen tv-sarjan pilottiakso jne.), mutta myös Sandy Hookin lavastetut koulusurmat oli ilmoitettu jo ennakkoon viittaamalla Sandy Hookiin uusimmassa Batman elokuvassa jne. Tämä kaikki on ennalta triggeröintiä Hollywoodin viihdeteollisuudessa.


Vielä lopuksi on pakko ottaa kantaa tuohon Family Guy sarjan kyseiseen jaksoon, sillä olen sen nyt katsonut alusta loppuun ja siinä näkyvät kohdat jotka liittyvät Bostonin mratoniin, niin kaikki nämä kohtaukset missä sarjan päähenkilö soittaa kännykällä ja kuuluu räjähdyksiä ja ihmiset huutavat kauhuissaan
, jonka jälkeen sarjassa esiintyvät henkilöt kertovat sarjan päähenkilön olevan tekemisissä muslimiterrosistin kanssa. Koska on juuri tutustunut muslimin kanssa.

Eli nämä kyseisessä Family Guy jaksossa näkyvät jutut eivät varmastikaan ole mitään sattumaa ja kuten muutamat taas kuvittelevat, että joku hullu on ottanut mallia tuosta jaksosta ja lähtenyt toteuttamaan sitä käytännössä 15. huhtikuuta 2013 Bostonin maratonille juurikin USA:n patrioottien päivänä, niin ei kyllä kuullosta kovin loogiselta.


Varsinkin se vielä, että tälläkin hetkellä Yhdysvaltain valkoisessa talossa juonitellaan tod. edelleen sitä, että kuka näistä pommi-iskuista ilmoitetaan lopulliseksi syylliseksi. Kun Alex Jones on jo lähes julistanut, että tässä nyt aiotaan lavastaa joku isänmaallinen USA:n kansalainen syylliseksi, jolla sitten yritetään mustamaalata näitä USA:n itsenäisyyden puolustajia eli patriootteja. Mutta ei siinä hirveästi kyllä ole logiikkaa, että miksi joku Yhdysvaltalainen patriootti lähtisi tappamaan oman maansa kansalaisia vieläpä patrioottien päivänä.

Samoin myös nuo pommit oli rakennettu kovin amatöörimäisesti. Mutta sekään ei poissulje sitä, että pommien asentajana oli jälleen kerran Mossad.

Bostonissa kun oli viralliset pommiryhmän harjoitukset ja kyseisen Bostonin maratonin aikana myös kovaäänisistä ilmoitettiin, että "Turha pelätä pommiryhmää koska kyseessä on vain pommiryhmän harjoitus" ja sitten posahti.


Lähde: http://www.news.com.au/technology/conspiracies-fly-over-family-guy-boston-marathon-explosion-video/story-e6frfro0-1226622349782