http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, huhtikuuta 09, 2013

Yhdysvaltain suurlähetystön työmaa Helsingin kaivopuistossa puhuttaaHelsingin kaivopuistossa oleva Yhdysvaltain suurlähetystön työmaa on puhuttanut kaupunkilaisia, koska rakennusaluetta ei saa lainkaan valokuvata. Sillä äskettäinkin eräs ohikulkija pysäytettiin yksityisen vartiointiliikkeen toimesta ja hänen kamerastaan vaadittiin poistamaan kaikki valokuvat alueelta.

Helsingin kadut ovat kuitenkin julkista aluetta, joissa valokuvaaminen on sallittu kun taas suurlähetystöjen alueet taas kuuluvat kyseiselle maalle. Mutta se mikä tässä kaivopuiston USA:n suurlähetystössä on hämärää liittyy tietenkin siihen, että sinne on tällä hetkellä rakenteilla suuri innovaatiokeskus joka avataan 2014. Sinne tulee n. 1600 työntekijää CIA:n palvelukseen.Syitä siihen, että mikä intressi Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelulla perustaa kokonainen vakoiluvirasto Suomen maaperälle johtuu aika pitkälti kiristyneen infosodan tilanteesta ja siitä, että Suomi on strategisesti mahdollisen kolmannen maailmansodan apuväline.

Esim. jo tämä Humppilaan rakennettava sotilaslentokenttä pelkille kuljetuskoneille viittaa voimakkasti militaariseen lentoliikenteeseen Suomen maankamaralle.Omalta osaltaan kiristyvä informaatiosodankäynti näkyy siinä, että yhä enemmissä määrin Suomalainen päivittäinen televisionkatselu ja orjallinen suhde valtamediaan on muuttumassa, jolloin suuret mediakorporaatiot kuten HS, YLE jne. alkavat menettämään valtaansa ja tämä taas mm. siinä, että kyseiset mediat ovat muuttuneet maksullisiksi kuten Helsingin-Sanomat (HS).

Että jos Helsingin-Sanomien levikki on n. 337 962 kpl Niin vastaavasti tällainen yksittäinen blogi voi parhaimmillaan tavoittaa yli 200 000 ihmistä/kk. Että siitä voi jo jokainen päätellä, että mihin on maailmanlaajuinen informaatiosodankäynti mennyt. Tästä on sitten syntynyt mm. HS:n kautta tämä Long Play (LP), jonka avulla mediakorporaatioiden omistava valtaeliitti yrittää hyökätä kaikkien oikean opposition päälle ja mitä nyt muutaman kuukauden on kyseistä Long Playta vilkaissut, niin salaliittoteorioiden teilaus näyttäisi olevan koko puljun pääagenda.