http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, huhtikuuta 26, 2013

Bostonin false-flag iskun viralliset juonenkäänteet muuttuneet useita kertoja lennostaViranomaislähteiden mukaan nyt veneen alta kiinniotettu olikin aseeton, toisin kuin aiemmin on kerrottu.

Poliisi kun on aiemmin kertonut, että veneeseen piiloutunut Bostonin pommi-iskuista epäilty Dzhohar Tsarnaev ja poliisit kävivät yli tunnin tulitaistelun.

Nyt kuitenkin New York Times ja uutistoimisto AP:n haastattelemat viranomaislähteet väittävät, että Tsarnaev oli aseeton.

Se on vielä merkillistä, että jos poliisien kovapanosammunnat kestivät peräti tunnin ja kohteena oli vain yksi mies, että kuinka ei sitten Tsarnaev saanut juuri paljonkaan hittiä luodeista. Sillä netissä on ollut huhuja ns. kumiluotien käytöstä tässä kyseisessä tapauksessa. Joka taas viestii siitä, että tämä ihmisjahdin täytyikin mennä jo överiksi, kun otettiin jo poikkeustila päälle sekä 9000 sotilasta mukaan kahden yksittäisen kansalaisen jahtaamiseen.


Aiemmin vielä kerrottiin, että viranomaiset pääsivät Dzhohar Tsarnaevin jäljille epäonnistuneen huoltoasemaryöstön jälkeen. Nyt New York Timesin mukaan Tsarnaevit olivat vain pysähtyneet huoltoasemalle, jolloin heidän kaappaamansa auton kuljettaja pääsi pakoon ja soitti poliisit paikalle.

Sitten alkoi tulitaistelu poliisien ja epäiltyjen välillä jossa yksi poliisi haavoittui ja Tamerlan Tsarnaev haavoittuivat, jonka aikana Dzhohar sitten pakeni varastetulla autolla ja törmäsi isoveljeensä. Tämän jälkeen sitten hän pääsi varastetulla autolla kokonaan karkuun ja poliisiarmeija ei enää päässyt hänen jäljilleen kuin vasta seuraavana päivänä. 

Tässä nyt huomaa, että jos näitä näiden syöttämiä satuja edes vähän miettii ns. ajatuksella. Niin huomaa kyllä, että ei niissä juuri ole oikeasti mitään perää. 

Ensin ilmoitetaan poliisin ja epäillyn välillä käymästä tulitaistelusta. Sitten myöhemmin ilmoitetaan, että epäillyt ja poliisi eivät käyneetkään tulitaistelua. Tämän jälkeen sitten vedetään uusi kortti esiin ja ilmoitetaan, että epäillyt aikoivat räjäyttää pommin New Yorkissa jne. jne. 


Harvat kuitenkin miettii sitä, että ketkäköhän näitä satuja oikein meille keksii ? Sillä jäljet johtavat aina uudestaan samaiseen Pentagonin hallintorakennukseen, jossa heidän ns. viralliset propagandantuottajat suunnittelevat näitä lavastettuja pommi-iskuja. Sekä heidän poliittiset neuvonantajansa seuraavat mitenkä informaatiosodankäynti etenee ja jos esim. kansa alkaa jo unohtaa koko lavastetut pommi-iskut ja niiden syylliset. Niin sitten viikolla 2 työnnetään uusi pommiepäily peliin, kuten juuri nyt on käynyt.

Elokuvissa on yleensä yksi juoni, joka voi muuttua elokuvan aikana. Mutta se mitä monet eivät tiedä niin Hollywoodin elokuvateollisuus on tehnyt jo yli parikymmentä vuotta menestyksekkäästi yhteistyötä Pentagonin kanssa ja USA:n syöttämä propagandasota on siis saanut valtavan paljon lisää potentiaalia tuottaa yhä realistisemman näköisiä keksittyjä uutisia. Jopa WTC:n kaksoistorneihin ei välttämättä iskeytynyt lainkaan suihkukonetta, koska se saatettiin tehdä ns. Hollywood efekteillä. Mutta silloin kun tämänkaltainen videonauha syötetään uutisissa läpi, niin harva sitä enää kyseenalaistaa.

Lähde: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201304250084153_ul.shtml