http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, huhtikuuta 05, 2013

Infosota kiristyy... Long Playn (LP) sivuilta sensuroidaan kriittisten keskustelijoiden viestitTässä kun viime-aikoina on tämän hitaan journalismin yhdistyksen Long Play (LP) harjoittama infosota kiristynyt entisestään, niin tämä informaatiosodankäynti näkyy eristyisesti heidän nettisivuillaan. 


Kun tässä eilen linkitin tuon äskettäin tehdyn nettiradio-ohjelman, jossa keskustelimme Verkkomedian päätoimittaja Janus Putkosen kanssa tästä Long Playn hyökkäävästä ja epäasiallisesta journalismista kohdistettuna meihin kriittisesti ajatteleviin julkisiin henkilöihin mm. blogisteihin ja Verkkomedian toimittajiin. Niin sain sitten aika nopeasti kuulla Rokotusinfo ry:n puheenjohtajalta Jyrki Kuoppalalta, että tuo linkki ei näy muille. Eli jos menet Long Playn sivuille rekisteröimättä Facebookissa, niin et sitä näe.. Eli se on sensuroitu jonkun ulkopuolisen tahon kautta Long Playn sivuilta julkisesti ja tämähän oli pakko tarkistaa sitten ihan itse.


Tässä nyt sitten näkyy ruutukaappaus tuosta rekisteröimättömän Long Playn facebook-sivusta. Eli eihän tässä voi muuta kuin todeta, että tämä sensuuri on tosi, eikä mikään inhimillinen virhe.

Siinä missä tuo Verkkomedia.org julkaisema Hasbara artikkeli sensuroitiin googlen toimesta. Niin näyttäisi kyllä hyvin selvästä, että myös Facebookin takana olevat tahot liittyvät hyvin tiiviisti tämän saman Sionistisen valtamedian keisareiden sylttytehtaalle. Sillä mitä ainakin tuolta Facebookista kuulin palautetta Long Playn väeltä, niin he sanoivat etteivät moderoi siellä mitään.

Näyttäisi siis selkeästi siltä, että nämä Long Playn maksullisissakin arikkeleissa teilatut henkilöt eivät saa päästä ääneen sosiaalisen median kautta Long Playn facebook-sivuilla. Se on sitten aivan sama, että millä maan kamaralla tämä sensuuri-konttori sijaitsee. Mutta sen olemassaolo on jo noissa ruutukaappauksissa todistettu ja vielä se, että nämä linkittämäni viestit eivät todellakaan näy kuin vain kriittisten ajattelijoiden välillä.

Eli tällainen sensuurihan on aivan ällistyttävää, että toisinajattelijat niputetaan jollain yksittäisellä facebook-sivulla yhteen ja saadaan mahdollistettua se, että heidän keskinäiset keskustelut julkisella facebook-sivulla näkyvät vain heille toisilleen. Kun taas näiden yli 6000 Long Playn sivusta tykkääjä nappulaa painaneille ne viestit eivät näy. Koska ne viestit eivät saa heille näkyä.

Tällainenhan on siis aivan mielipuolista sensuuria sosiaalisessa mediassa.