http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, huhtikuuta 17, 2013

Bostonin pommi-iskujen pääepäillyt pääsivät amatöörikuviin



Bostonin maratonialueen yleisön joukossa oli mm. kaksi mieshenkilöä jolla toisella oli USA:n armeijan Navy Seal joukkojen logo lippiksessään. Toinen miehistä näyttää taas Israelilaiselta ja hän puhuu kännykkäänsä.


USA:n armeijan Navy Seal erikoisjoukkojen logo tässä tarkemmassa zoomissa.



Toisella epäillyistä oli selässään musta reppu, joka on tod. se sama reppu joka löytyi rähähdyspaikalta räjähtäneenä.



Kolmas epäilty kantoi samanlaista reppua myös mukanaan. Mutta myöhemmin hänen reppunsa oli kadonnut

.
Yksi merkillepantava asia on vielä se, että kun kaikki muut seuraavat Bostonin maratonia. Niin taas tällä epäillyllä pommimiehellä on katse jonnekin aivan muualle suuntaan ja selässä ollut reppu olikin jo vaihtanut omistajaa.

.

Pommin sisältänyt reppu sitten kiersi yleisön seassa eri henkilöiden toimesta ja tässä sitä pitää hetken muuan tuntematon mieshenkilö.

Alempana taas näkyy se kohta maasta, johon pommin sisältänyt reppu jätettiin lopulta yleisön sekaan ja räjäytys toteutettiin tod. etänä kännykällä.





Nyt onkin sitten varsin mielenkiintoista seurata, että mikä on taas näiden valkoisen talon propagandan käsikirjoittajien syylliset ja yhdestä jutusta voidaan kyllä olla melko varmoja, että näitä amatöörikuvissa näkyviä epäiltyjä ei nähdä yhdessäkään valtamedian julkaisemassa uutisessa. Vaan siellä tuodaan aivan muu tai muut henkilöt syyllisiksi ja todennäköisesti joku yksittäinen henkilö, jonka uskotellaan olevan taas ns. yksinäinen susi. Onhan näitä aiemminkin ollut lavastettujen syntipukkien joukossa kuten Oklahoman pommi-iskun Timothy McVeigh.



Vielä yksi mystinen yksityiskohta on tällä Bostonin pommi-iskulla...

Se on se, että myös samalla viikolla tapahtui aikanaan:



Oklahoman pommi-iskut 19.4.1995



Wacon verilöyly 19.4.1993



Columbinen koulusurmat 20.4.1999

Lähde: http://imgur.com/a/sUrnA
http://www.infowars.com/boston-bombing-culprits-found/