http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, kesäkuuta 01, 2016

Ulkopoliittisen instituutin johtaja Tiilikainen paljasti Nato -kieroilunSuomen Ulkopoliittisen instituutin johtaja Teija Tiilikainen paljasti mediassa suomen poliittisen johdon selän takana käytävän Nato -kieroilun.Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö kun on puhunut Nato- kansanäänestyksestä, niin nyt Tiilikainen sanoi, että Suomi tulisi ensin hakemaan Nato -jäsenyyttä ja sen jälkeen mahdollisesti järjestettäisiin kansanäänestys Natosta. Siis mitä ? 

Rynnätäänkö ventovieraankin kanssa heti ensimmäisillä treffeillä naimisiin ja sen jälkeen vasta päätetään, että halutaanko sinne naimisiin vai ei.

Siis tällaista sala-kähmintää on suomen ulko ja turvallisuuspolitiikka tällä hetkellä, jota johdetaan kenraalien kabineteista ja CIA:n ohjeistuksella.

Poliittisesti heränneet suomalaiset kuitenkin tietävät Naton -juonet, että USA:n armeija havittelee suomea omaksi sotilastukikohdakseen, johon enää tarvitaan pelkkä lavastettu false-flag hyökkäys suomen rajoilla, josta sitten syytettäisiin Venäjää. Ei siihen edes mitään Suomen Nato -jäsenyyttä tarvittaisi, koska Suomi pakotettiin jo Ruotsin kanssa laittamaan nimi alle Naton isäntämaasopimukseen, joka on jo tämä sotilaallinen miehityssopimus.

Suuret pankit haluavat nyt sotaa, koska se on heille mitä tuottoisin bisnes ja nyt tässä vaan Suomen osalta käydään suurta väsytystaistelua Nato -jäsenyyden suhteen, jonka CIA määräsi Kokoomuksen tehtäväksi vuonna 2006. 

Mutta valveutuneet suomalaiset ovat pitäneet tästä suomen korruptoituneen eliitin Nato -juonittelusta sellaista jöötiä internetissä, että jopa New York Times intoutui siitä uutisoimaan, kuinka MV-lehden kaltaiset toimijat onnistuvat horjuttamaan jenkkien Nato-politiikkaa suomessa.

Suomen ulkopoliittinen instituutti on kussut koko viime vuodet suomalaisen kansandemokratian päälle ja siellä ei kunnioiteta pisaraakaan suomen kansan mielipidettä Natosta. Koska enemmistö suomalaisista eivät halua Natoon. 

Mutta tämä oikeistolainen eliitti ei silloin 1918 myöskään kunnioittanut enemmistön suomalaisten toiveita siitä, että he eivät halunneet tänne saksalaista kuningasta ja vastustivat kaiken poliittisen vallan siirtoa saksaan, sekä vaativat itselleen kahdeksan tunnin työpäivä,  josta lopulta tuli tämä sisällissota. 


Kuten MV-lehti kirjoittaa, että "Nato haluaa Suomen". Niin tässä tapauksessa Suomi ei halua Natoa.

Mutta Nato haluaa myös Ruotsin ja näitä alusmaita nämä sotia rahoittavat suuret pankit haluavat, että sotilaallinen konflikti saataisiin aikaan Venäjän ja Euroopan välillä.

Kaiken takana on vielä suunnitelma Naton fuusioittamisesta EU:n yhteiseen armeijaan, jonka keskelle tämä pankkiirien fantasioima sotilaallinen konflikti sijoittuisi.


Suunnitelma EU:n yhteisestä armeijasta on jo hyvin vanha ja sitä juoniteltiin jo 90-luvun lopulla. Mutta nyt tästä ovat EU-maiden poliittinen johto väläytellyt, kuten EU komission puheenjohtaja Juncker viime vuonna

Kaiken tämän Nato -juonittelun takana vaikuttaa CIA:lta Eurooppalaisiin joukkotiedotusvälineisiin ohjattu venäjävastainen propaganda, jolla tätä sotilaallista konfliktia Euroopan ja Venäjän välille fantasioivat tahot pyrkivät saamaan sille oikeutuksen Venäjä-vastaisella informaatiosodallaan.

Mutta taas näitä poliittisesti heränneitä internetissä vaikuttavia toisinajattelijoita tämä eliitti on alkanut nimittämään myös Naton puolella Venäjän trolleiksi. Vaikka se ei ole totuus... 

Venäjän trolleiksi heitä nimitetään vain sen vuoksi, koska se on osa Naton hybridisodankäynnin kyberstrategiaa.

EU-maiden poliittiset toisinajattelijat kun ovat eliitille niin vakava uhka, koska näiden väärinajattelijoiden ajatusmaailmaan ei mahdu väkivaltaa ihannoiva sotahulluus ja sitten kun tällainen humanistinen ajatusmaailma voisi tarttua myös tuhansiin muihin ihmisiin. Niin tämä nähdään todella suurena uhkana eliitin ajamalle Nato -kehitykselle Euroopassa. Suomen Nato jäsenyys on päätetty kabineteissa


Suomen poliittinen ja korruptoitunut johto on tällä hetkellä pienessä paniikissa siitä, että tämä heidän kabineteissa sovittu Nato -jäsenyys juonittelu tuli jo suomen kansalaisille julki Ulkopoliittisen instituutin johtaja Tiilikaisen möläytyksen johdosta.

Aivan kuten vuonna 2014 salaa kulisseissa sovittu Naton ja Suomen välinen isäntämaasopimus oli tehty kenraali Jarmo Lindbergin ja Nato kenraalien kesken salaa. 

Tämän kaltainen turvallisuuspoliittinen toimenpide on suomessa maanpetos, koska silloin poljetaan presidentin valtaoikeuksien yli. Ellei sitten presidentti Niinistöä olla jo vuosia sitten 2010-2011 vuosien aikana syrjäytetty armeijan ylipäällikön tehtävistä salaisella kenraalien vallankaappauksella ? Kenraalit johtavat siis nyt Suomea ja he eivät kuuntele tämän maan kansalaisten tahtoa. Koska heidän esimiehensä toimivat USA:n ja Naton kenraali-kabineteissa, jonka juonittelun alle nyt Suomen sisäinen ja ulkoinen turvallisuus on joutunut nyt vaaraan.

Suomen turvallisuuspolitiikkaa johdetaan nyt CIA:n antamien ohjeiden mukaan ja kuten ministereidenkin joukossa on CIA:n asiamiehiä. Niin he tottelevat määräyksiä, mitä esimiehet käskee heitä tekemään. 

Tämä selittää sen, miksi tätä maata ja tuottavia valtionyhtiöitä ollaan myös pilkkomassa nyt osiin. Eikä siitä kysytä kansan mielipidettä, koska valtion velka on jo kasvanut niin paljon, että velkojat tunkevat nyt ryöstämään suomen luonnonvarat vastavetona.

Mutta tämä suomen korruptoituneen eliitin salainen Nato -päätös tulisi tulehduttamaan Suomen ja Venäjän välit vieläkin pahemmin. Mikä on näiden poliittisten rosvojen pää suunnitelma. 

Sillä kun nimenomaan on tarkoitus alkaa sisäänajamaan tätä mahdollista sotilaallista jännitettä Euroopan ja Venäjän välille. Samalla kun Rothschildien omistamat mediat jatkavat tätä venäjävastaista vihanlietsontaa Eurooppalaisten tiedotusvälineiden uutisissa.

Ryssävihalla on pitkät juuret eteenkin II-maailmansodan ja Talvisodan ajoilta, jonka katkerat muistot hiertävät eteenkin Kokoomuslaisten ja RKP:n edustajien mieliä.

RKP:llä tämä Venäjä viha tulee vieläkin kauempaa, aina siltä ajalta jolloin Ruotsi menetti tämän orjuutetun ja alistetun alusmaansa Suomen 1807-1809.
Tässä rytäkässä Ruotsi menetti myös Ahvenanmaan, josta tuli myöhemmin demilitarisoitu alue.

Nyt suomen sotavoimat ovat salaisesti harjoitelleet Sipoon saaristossa erään suomelle kuuluvan suuren saaren valtausta. 


Se kun on fakta, että jos Euroopan ja Venäjän välille saadaan aikaan tämä pankkien eliitin niin fantasioima sotilaallinen konflikti. Niin se veisi myös Suomen ja Ruotsin keskelle tätä sotilaallista kriisiä.

Ruotsin armeijalla kun on ollut koko ajan salainen suunnitelma Ahvenanmaan sotilaallisesta miehityksestä ja tekivät sen tempun jo II-maailmansodan aikana. Mutta Saksan armeijan joukot tulivat sinne ja Ruotsalaiset joutuivat lähtemään sieltä pakoon.

Jos nyt tällä kertaa kenraalit saavat suunnitelmansa onnistumaan, niin Ahvenanmaan miehitys on Suomen armeijan ensimmäisiä salaisia suunnitelmia. Koska Ruotsilla saattaa olla samanlainen suunnitelma myös olemassa, jotka sotivat silloin Naton sisäistä turvallisuuspoliittista strategiaa vastaan.


Lähde: http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/196431-nato-ihmetykselle-selitys-lahdetaan-soitellen-sotaan-jos-homma-alkaa