http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, kesäkuuta 17, 2016

Mossad yrittää peitellä osallisuutensa 9/11 terrori-iskuihin


Amerikkalainen kirjailija ja yhteiskuntapolitiikan psykologi Walt Peretton mukaan Israelin tiedustelupalvelu Mossad yrittää parhaillaan peitellä osallisuuttaan 9/11 terrori-iskuihin.

Tämä näkyy tuona julkisena painostuksena, jossa iskuista on syytetty sormia Saudi-Arabian suuntaan.

Perretto kertoo Isarelin Mossadin sekä läntisten tiedustelupalveluiden olleen näiden melkein 3000 ihmisen hengen vaatineiden terrori-iskujen toteuttajia. 

"Kuinka monta Saudi-Arabialaista pidätettiin 9/11 terrori-iskujen aikana? Ei yhtäkään. Kuinka monta Mossadin agenttia pidätettiin tai vangittiin? Tusinoittain", peretto sanoi.

Itseasiassa 9/11 terrori-iskujen alla viisi israelilaista miestä olivat kuvaamassa kaksoistorneja videokameralla ja kamera oli osoitettu WTC:n kaksoistorneja päin.

Kun sitten eräs paikallinen New York Police Departmentin poliisi näki nämä viiden israelilaisen miehen tanssivan keskenään ensimmäisen koneen törmäyksestä seuranneen räjähdyksen jälkeen, niin hän pidätti miehet.


Heidän nimensä olivat Paul ja Sivan Kurzberg, Yaron Schmuel sekä Oded Ellener. Heidät pidätettiin ja tuotiin kuulusteltaviksi.

Kurzbergilla oli myös historiaa Israelin armeijassa terrorisminvastaisessa yksikössä ja kieltäytyi valheenpaljastuskokeesta 10 viikon ajan.

Toinen israelilaisten joukko pysäytettiin New Yorkin George Washingtonin sillan kupeessa, jossa oli pysäköity pakettiauto, jonka sisältä löytyi kasa räjähteitä. 

Pakettiauton kyljessä oli maalattu kuva lentokoneesta syöksyen New Yorkiin räjähtäen.

Kaksi irsraelilaista miestä otettiin kiinni, mutta kyseinen pakettiauto ehti kuitenkin räjähtää kuudennen ja seitsemännen kadun välissä King Streetillä. 

Pakettiauton omistaja oli Mossadin alla työskentelevä peiteyritys Urban Moving Systems, jonka johtaja Dominic Suter pakeni Israeliin välittömästi 9/11 iskujen jälkeen. Jottei häntä vain millään voitaisi sotkea iskuihin mukaan, joidenka operatiivisessa johdossa hän oli ollut.   


Lopulta kaikki nämä kiinniotetut Mossadille työskennelleet israelilaiset agentit lähetettiin takaisin israeliin Mossadiin yhteydessä olleen Michael Chertoffin käskystä

Koska miehet työskentelivät todellisuudessa Isrealin tiedustelupalvelu Mossadille, joka halusi operoimistaan 9/11 terrori-iskuista omat videonsa arkistoon.

Miehet väittivät myöhemmin, että olivat paikalla dokumentoimassa tapahtumaa.  Mossadin vakoiluoperaatioista yhdysvalloissa on puhuttu Amerikan mediassa useasti.


Kuka vuokrasi World Trade Centerin kaksoistornit 7 viikkoa ennen 9/11 iskuja ? 

Larry Silverstein, joka oli mm. WTC7 tornin omistajia oli tapana syödä aamiaista WTC:n "Windows on the World" ravintolassa, joka ikinen aamu, mutta syyskuun 11. päivänä häntä ei näkynytkään siellä, kuten ei hänen tytärkään ilmaantunut paikalle tuona aamuna, joka työskenteli WTC7 rakennuksessa.

Silverstein kun tiesi etukäteen mitä oli tapahtumassa, niin osasi varautua tuon päivän tapahtumiin. 

Hänen motiivinsa liittyivät WTC7-tornin tuhoamiseen, joka räjäytettiin alas myöhemmin tuona päivänä n. viiden jälkeen.

Silversteinin ystäviin kuuluivat Israelin entinen presidentti ja sotarikollinen Ariel Sharon sekä Israelin nykyinen pääministeri Benjamin Netanjahu.

Silverstein oli Israelilaisen päivälehti Haaretzin mukaan Silversteinin kanssa niin lämpimissä väleissä, että heillä on tapana soitella toisilleen joka sunnuntai.


Frank Lowy (kuvassa) on myös Silversteinin henkilökohtaisia ystäviä ja hän omistaa Westerfield American. 

Toukokuussa 2001 hän maksoi 127 miljoonaa dollaria 99 vuoden vuokraoikeudesta WTC:n alla sijaitseviin myymälöihin.

Kuka hyväksyi WTC-kompleksin vuokraamisen Silversteinille ? 

Lewis Eisenberg oli New Yorkin satamalaitoksen johtaja. Kaikki kolme miestä (Silverstein, Lowy ja Eisenberg) ovat kasaarijuutalaisen eliitin sisällä myös juutalaisten ”antisemitisminvastaisen” kansalaisjärjestön (Anti-Defamation League, ADL) näkyvimpiä jäseniä. He kuuluivat myös nyt jo lakkautettuun United Jewish Appeal –järjestöön.

Kuka ajoi WTC:n yksityistämistä?

Ronald S. Lauder, New Yorkin yksityistämiskomitean hallituksen jäsen.Sen lisäksi, että Lauder (kuvassa) oli merkittävin hahmo WTC:n yksityistämiskampanjassa, hän myös vastasi Stewartin lentokentän yksityistämisestä New Yorkin Windsorissa. On tärkeä huomata, että lentojen 175 ja 11 lentoreitit kävivät suoraan tämän lentokentän yllä syyskuun 11. päivän aamuna.

Lauder on myös aktiivisesti mukana seuraavissa järjestöissä:
  • Suurten amerikkalaisten juutalaisjärjestöjen johtajien kokous (CoP)
  • Juutalaisten kansallisrahasto (JNF tai KKL)
  • Juutalaisten maailmankongressi (WJC)
  • Amerikan juutalainen avustusjärjestö (JDC)
  • Anti Defamation League (ADL)
  • Juutalaisten teologinen seminaari (JTS)
Lauder on myös perustanut koulun Israelin vakoilujärjestö Mossadin upseerien koulutukseen Herzliyaan Israelissa.

Mikä yritys hoiti turvajärjestelyt kaikilla kolmella lentokentällä väitetyissä 9/11-lentokonekaappauksissa?

ICTS International Huntleigh USA, jonka omistavat Ezra Harel ja Menachem Atzmon, molemmat Israelin juutalaisia. Menachem Atzmon oli jopa sekaantunut poliittiseen skandaaliin Israelissa entisen pääministerin Ehud Olmertin ja muiden politiikan suurnimien kanssa. 

ICTS Internationalin nettisivujen mukaan yhtiön perusti ”valikoitu ryhmä turvallisuusalan asiantuntijoita, entisiä armeijan johtavia upseereja ja hallituksen vakoilu- ja turvallisuusalan veteraaniagentteja”. ICTS International hoiti turvajärjestelyt Dullesin, Loganin ja Newarkin lentoasemilla syyskuun 9. päivä. Huomattavaa on myös se, että ICTS oli vastuussa turvallisuudesta, kun ”kenkäpommittaja” Richard Reid nousi koneeseen joulukuussa 2001.

Vain muutamaa tuntia ennen kuin Patriot Act –laki runnottiin läpi vuonna 2001, sitä muutettiin sallien ulkomaisille turvallisuusyrityksille koskemattomuus oikeuskanteita silmällä pitäen. Tämä esti tehokkaasti Yhdysvaltojen oikeusistuimia vaatimasta ICTS-yritystä todistamaan oikeudessa tai toimittamaan puuttuvia valvontavideoita.
Kuka oli mukana lennolla 11?

Israelinjuutalainen Daniel Lewin, joka todistetusti oli palkkatappoihin ja lentokonekaappauksien estämiseen erikoistuneen iskuryhmä Sayeret Matkalin jäsen. Alun perin Betty Ong sanoi paikalla 9B istuneen miehen aloittaneen kaappauksen laukaisemalla pistoolinsa. Myöhemmin tarinaa muutettiin niin, että Lewiniä itseään ammuttiin ja myöhemmin vielä niin, että Lewiniä puukotettiin.

Millä yrityksellä oli sopimus WTC:n turvajärjestelyistä?

Kroll Associatesilla, jonka omistaa kasaarijuutalainen Jules Kroll. Kroll Associatesia johti Jerome Hauer. Hauer nimettiin myös pormestari Rudy Giulianin kriisinhallintaryhmän johtoon vuosiksi 1996–2000. 

Hauer kertoi toimittaja Sander Hicksille Larry Silversteinin palkanneen oman yksityisen turvajoukon WTC-kompleksiinsa. Keitä turvajoukoissa oli ja kuuluiko heidän tehtäväänsä räjähteiden asentaminen torneihin?

Miten Israel pystyi ohittamaan Yhdysvaltojen NORAD-ilmapuolustusjärjestelmän?

Ptech Sofwaren järjestelmät tarjosivat tietokoneohjatun takaoven. Valtakunnallinen tietokoneistettu turvallisuusjärjestelmä toimi Ptech Softwaren järjestelmillä ja sen olisi pitänyt salata lentokoneiden liikenne automaattisesti WTC-iskujen kaltaisen kansallisen hätätilanteen jälkeen. 

Ptechin markkinointijohtaja Michael S. Goff työskenteli myös israelilaiselle tietokantayhtiölle Guardiumille, jota johtaa  Amit Goran. Guardium täyttää kaikki Mossadin julkisivuyrityksen merkit.

Myös MITRE Corporation toimii ohjelmistoalalla ja on merkittävä puolustusalan organisaatio, jota johtaa juutalainen James Schlesinger, CIA:n entinen johtaja. Ptech Software ja MITRE Corporation jakoivat toimiston Yhdysvaltojen ilmailuhallinnon kellarissa pari vuotta ennen WTC-iskuja työskennellen ilmailuhallinnon, ilmavalvonnan ja ilmavoimien järjestelmien ”yhteisten toiminnallisuusongelmien” parissa. Ptechin ja MITREn ohjelmisto oli asennettu lähes jokaiseen hallituksen virastojen tietokoneeseen, mukaan lukien puolustusvoimat.

Pohjoistorniin ensimmäisenä osunut kone osui kasaarijuutalaisomisteisen Kroll Associatesin tietokonehuoneeseen. Sama yritys oli vastuussa rakennusten turvallisuusjärjestelyistä vuoden 1993 pommi-iskun jälkeen. Oliko toimistoon asennettu maaliinohjausjärjestelmä?
Kuka pystyisi kauko-ohjaamaan lentokoneita torneihin?

Dov Zakheim, jonka yritys System Planning Corporation (SPC) on erikoistunut lentokoneiden kauko-ohjaustekniikkaan. SPC tarjoaa järjestelmiä, joilla voidaan ottaa lentokone haltuun ja lentää kauko-ohjatusti esimerkiksi tilanteissa, joissa lentäjät ovat toimintakyvyttömiä tai kone kaapattu.


Kuka siirsi kaiken WTC-iskuista syntyneen metalliromun meren yli?

Alan D. Ratnerin Metals Management ja SIMS-ryhmä. Ratner myi yli 50 miljoonaa kiloa terästä – rikospaikan todisteita – kiinalaiselle yritykselle hintaan 120 dollaria tonnilta, kun Ratner itse oli hankkinut ne hintaan 70 dollaria tonnilta. Ratnerkin on juutalainen.

Itse asiassa koko 9/11-tutkinta oli juutalaisten käsissä alusta alkaen. Tutkinnan ylimmiksi tuomareiksi nimitettiin juutalaisia. Alvin K. Hellerstein, New Yorkin eteläisen piirin käräjäoikeuden tuomari. 

Hellerstein on ollut mukana useissa tärkeissä 9/11-oikeudenkäynneissä muun muassa kolmea lentoyhtiötä, ICTS Internationalia, Pinkertonin lentokentän turvayhtiötä, WTC:n omistajia sekä Boeingia vastaan. Michael B. Mukasey, (tuomari), joka hoiti Larry Silversteinin ja vakuutusyhtiöiden välisen sovittelun 9/11 jälkeen. Mukasey varmisti, että hänen vapaamuuraritoverinsa Silverstein sai miljardeja dollareita.


Kenneth Feinberg perusti seitsemän miljardin dollarin rahaston uhrien korvauksille. Uhrien omaisista 97:ää prosenttia kiristettiin ottamaan korvaus vastineeksi siitä, että he luopuisivat oikeuksista vaatia puolueetonta tutkimusta 9/11-tapahtumista. Loput 3 % omaisista joutui asioimaan juutalaisen ”erikoissovittelija” Sheila Birnbaumin kanssa.

Benjamin Chertoff, Michael Chertoffin serkku, kirjoitti Popular Mechanics-lehteen artikkelin, jossa tyrmättiin ”9/11-salaliittoteoriat”.

Stephen Cauffman, NIST:n johtomies WTC:n rakennus 7:n räjäytyksen salausoperaatiossa. National Institute of Standards and Technology väittää edelleen, että tulipalo yksistään riitti romahduttamaan WTC-7:n.


Kuka kirjoitti ilmiselvästi valheellisen 9/11-loppuraportin?
Philip Zelikow (USA:n ja Israelin kaksoiskansalaisuus).

Rabbi Dov Zakheim oli mukana PNAC:ssä kirjoittamassa raporttia ”Amerikan puolustusta jälleenrakentamassa”, jossa peräänkuulutettiin ”Pearl Harborin kaltaista tapahtumaa”, joka oikeuttaisi ”amerikkalaisten” (lue: sionistien) imperialistiset tavoitteet. 

Zakheim työskenteli Pentagonin tilintarkastajana vuoden 2001 toukokuusta vuoden 2004 maaliskuuhun, jolloin Pentagonista hävisi kaksi suurta rahasummaa. 

Donald Rumsfeld ilmoitti syyskuun 10. päivä 2001 noin 2,3 miljardia dollaria hävinneeksi ja myöhemmin Zakheim ei pystynyt selittämään miljardin dollarin katoamista. Zakheim myös myi Israelille joukoittain F-15 ja F-16 taisteluhävittäjiä vain murto-osalla niiden todellisesta arvosta.

Michael Chertoff on entinen oikeusministeriön rikosoikeuden osaston johtaja, sittemmin kotimaan turvallisuusjaoston johtaja. Chertoffilla on myös Israelin ja USA:n kaksoiskansalaisuus.

Richard Perle oli Pentagonin puolustusneuvoston johtaja 9/11 aikoihin. 1970-luvulla Perle erotettiin senaattori Henry Jacksonin palveluksesta, kun hän jäi kiinni salaisten tietojen luovuttamisesta Israelille.

Paul Wolfowitz oli apulaispuolustusministeri ja puolustusneuvoston jäsen 9/11 aikoihin.Douglas Feith johti Irakin jälleenrakentamista. Hän oli mukana johtamassa Wolfowitzin kanssa WTC-iskujen jälkeen terrorisminvastaista sotaa apulaissotaministerinä. Hänet erotettiin kansallisesta turvallisuusneuvostosta vuonna 1976 epäiltynä salaisten tietojen luovuttamisesta Israelille. Myös hänellä on kaksoiskansalaisuus.

Hän keräsi ”erikoissuunnitelmien toimiston” pian 9/11 jälkeen. Toimistosta olivat peräisin kaikki valheelliset ”tiedustelutiedot” aina Irakin joukkotuhoaseista lähtien ja esimerkiksi Saddamin suhteista Al-Qaedaan.

Eliot Abrams on kansallisen turvallisuusneuvoston tärkein neuvonantaja ja hänellä on yhteyksiä rikollisiin sionistisiin ja Israelia kannattaviin ajatushautomoihin AEI, PNAC, CSP ja JINSA. Hänellä on myös tiiviit yhteydet muihin juutalaisrikollisiin, kuten Perleen, Feithiin, Wolfowitziin ja Bill Kristoliin. Hänet tuomittiin valehtelusta kongressin tutkimuksissa Iran–Contra-jupakassa, mutta hän sai myöhemmin armahduksen Bushilta.

Marc Grossman toimi 9/11 aikoihin ulkoministeriön poliittisten asioiden kolmanneksi korkeimpana virkamiehenä. Hän tapasi WTC-iskuja rahoittaneen Pakistanin päätiedustelupalvelun ISI:n johtajan kenraali Mahmoud Ahmadin heti 9.11. tai pian sen jälkeen. Grossmanilla on Yhdysvaltojen ja Israelin kaksoiskansalaisuus.

Ari Fleischer toimi Bushin kaudella valkoisen talon tiedottajana 9/11-asioissa ja syötti lehdistölle valheet Irakin joukkotuhoaseista. Hänellä on Yhdysvaltojen ja Israelin kaksoiskansalaisuus sekä yhteyksiä juutalaisten ääriryhmään nimeltä Chabad Lubavitch.

Varoitettiinko juutalaisia tai israelilaisia ennen 9/11-iskuja?

Kyllä! Israelilainen pikaviestinyritys Odigo myönsi kahden heidän työntekijänsä saaneen varoituksen hyökkäyksestä pikaviestillä kaksi tuntia ennen ensimmäisen koneen iskeytymistä pohjoistorniin. ”Jostain syystä” viestiä ei koskaan toimitettu viranomaisille.
Odigon pikaviestipalvelussa on ominaisuus, jolla voidaan lähettää viestejä vastaanottajan kansallisuuden mukaan. 

On huomionarvoista, että WTC:ssä työskenteleviksi oletetuista 4000 israelinjuutalaisesta vain yksi kuoli 9/11-iskuissa.

Odigolla on toimistoja New Yorkin lisäksi Israelin Herzliyassa, jossa on myös Mossadin päämaja. Odigon osti myöhemmin toinen israelilainen teleyritys Comverse, jonka entisellä toimitusjohtajalla Kobi Alexanderilla on USA:n ja Israelin kaksoiskansalaisuus sekä pitkäaikaiset suhteet Israelin tiedustelujärjestöön. Häntä on myös usein syytetty petoksista.

Goldman Sachsia ja israelilaista rahtivarustamoa varoitettiin

Syyskuun 10. päivä 2001 juutalaisten omistaman sijoituspankki Goldman Sachsin Tokion konttori varoitti amerikkalaisia työntekijöitään pysymään loitolla amerikkalaisista rakennuksista.
Myös Israelin suurin rahtivarustamo ZIM Integrated Shipping Services sai ennakkovaroituksen. ZIM Integrated Shipping Services tyhjensi tuhannen neliön toimistonsa pohjoistornissa vain päiviä ennen syyskuun terrori-iskuja joutuen maksamaan 50 000 dollarin sopimussakon vuokrasopimuksen ennenaikaisesta päättämisestä. Israelin valtio omistaa yrityksestä 49 %.

Myöhemmin epäilyttävää muuttoa tutkinut FBI-agentti Michael Dick vapautettiin tehtävistään juutalaisen Michael Chertoffin käskystä. Tuolloin Chertoff toimi oikeusministeriön rikosasioiden osaston johtajana.

Israelilaisten vakoilu 9/11 aikoihin

Vähän ennen syyskuun iskuja pidätettiin yli 140 israelilaista vakoilusta epäiltynä. Monet heistä esiintyivät taideopiskelijoina. Epäillyt olivat tarkkailleet tai päässeet käsiksi tietoihin armeijan tukikohdissa, FBI:ssä, salaisessa palvelussa, tullissa, huumepoliisissa, alkoholi-, ase- ja räjähdejaostossa, verovirastossa, maahanmuuttovirastossa, ympäristönsuojeluvirastossa, sisäministeriössä, liittovaltion sheriffien toimistossa, useissa asianajotoimistoissa, hallituksen salaisissa virastoissa sekä jopa yksittäisten virkamiesten ja tiedusteluväen kodeissa. Suurin osa epäillyistä työskenteli sotilastiedustelun, elektronisen valvonnan ja/tai räjähteiden parissa.

Kymmenet pidätetyt israelilaiset myivät amerikkalaisten ostoskeskusten kioskeissa leluja peiteoperaationa vakoilulle. 

Kiinniotetuista epäillyistä kuusi työskenteli israelilaiselle Amdocs-yritykselle, joka toimittaa suurimman osan numerotiedustelupalveluista ja lähes kaikki tele- ja laskutustiedot Yhdysvalloissa siksi, että sillä on sopimukset Yhdysvaltojen 25 suurimman puhelinyhtiön kanssa. 

Amerikan puhelinkuuntelulaitteistoista ja –ohjelmistoista suurimman osan toimittaa israelilainen Comverse. Jo ennen syyskuun iskuja vuonna 1997 suuri huumeidenvastainen isku meni mönkään, kun epäilty israelilainen rikollisjoukko pystyi väistämään viranomaisia. Heillä oli tarkat puhelutiedot kaikista tutkintaan osallistuneista viranomaisista.


Miksi totuus 9/11 ei valkene edelleenkään valtaväestölle ? 


9/11 terrori-iskut olivat yhdysvalloissa sitten rauhan ajan suurin terroriteko minkä kohteeksi tuo maa on koskaan joutunut. 
 
Tämä yhteensä 2995 ihmisen hengen vaatinut massamurha oli erittäin hyvin valmisteltu ja suunniteltu, mutta sen takana eivät olleet yksittäiset 19 Al-Qaidalle työskennellyttä terroristia. 
Vaan 9/11 terrori-iskut tilasi kasaarijuutalaisista valtatahoista koostuva eliitti, jonka toimivalta ulottuu aina Goldman Sachs kaltaisiin likaisiin pankkeihin. 

 
Ottaen huomioon sen, että koko läntinen valtamedia on näiden kasaarien mafian omistuksessa, niin mitäs luulette olevan uutisten sisällön silloin ?

 
Uskotteko todella, että nämä kasaarijuutalaiset rikolliset kertovat teille totuuden maailmalta. 
Annas kun kerron totuuden. He eivät kertoneet totuutta 9/11 terrori-iskusta.


 
He ovat valehdelleen jokaisen terroriteon taustat ja tämä ent. Al Qaida, joka nykyään tunnetaan uudella trendikkäämmällä Daseh/ISIL nimellä on heidän luomansa ja rahoittamansa peitejärjestö, jota käytetään eräänlaisena psykologisena lyömäaseena länsimaiden valtioiden ihmisten heräävää yksilötietoisuutta vastaan.


Islamilaisuus on ollut vain tämän kasaarijuutalaisen valtaeliitin massojen psykologinen manipulointikeino, jolla he ajavat eteenpäin tätä haluamaansa länsimaisten valtioiden tuhoamisagendaa.


Koska todellisuudessa varsinaisella kasaarien mafian rahoittamalla ja luomalla valtionterrorismilla ei ole islamilaisuuden kanssa juuri mitään tekemistä. Mutta he haluavat, että väestö uskoisi että kaiken takana on Islam. Vaikka kaiken takana on tämä kasaarien pankkimafia.


9/11 terrori-iskujen todellisia syyllisiä ei siis olla vieläkään saatu kiinni, koska nämä rikolliset istuvat niin korkeiden virkojen päällä, ettei sinne yletä edes Euroopan korkein oikeus.


Kasaarien mafia tilasi 9/11 terrori-iskut ja tilasi myös niiden tutkinnan, joten virkamiesrikollisuuden huipulla voi tehdä aivan mitä haluaa, eikä mikään laki ole tiellä.


Mutta nämä korruptoituneen kasaarien mafian tilaama 9/11 loppuraportti on totta vain heille, jotka eivät kykene vieläkään tietoisella mielellä ajatteluun.


Tietoinen mieli kun taas edustaa poliittisestikin heränneen yksilön ajatusmaailmaa, jota taas tämä kasaarien mafia pelkää todella paljon. He kun yrittävät tehdä kaikkensa, jottei kansakunnat heräisi tästä eliitin luomasta länsimaisesta illuusiosta, jota normaaleiksi ihmisiksi itseään nimittävät näkevät todellisuudeksi.


Kasaarien pankkimafia ja aivan yhtä myös Vatikaani on vuosisatojen saatossa onnistunut salaamaan maailman ihmisiltä ehkä yhden arvokkaimman asian, mitä jokaisella ihmisellä olisi käytössään, jos hän vain osaisi sitä hyödyntää.


Tietoisen mielen.


Ja koska massat elävät vielä ei tietoisella mielellä, niin tämän vuoksi länsimainen Matrix elää edelleen uudelleen tätä "Päiväni Murmelina" arkea siihen asti, kunnes yksilö onnistuu heräämään, tiedostamalla tämän kaiken ns. suuremman kuvan (The Big Picture).


Iltapäivälehdet tai TV-kanavien uutiset eivät kannusta tietoisen mielen käyttöön, koska niiden sisältämän propagandan tarkoitus on pitää katsojan mieli ei tietoisessa tilassa. Sinne on hyvin helppo ujuttaa monenlaista pelkoon perustuvaa disinformaatiota, jolla uutiskohderyhmän tietoisuutta manipuloidaan. 


Länsimaisen uutispropagandan tarkoituksena ei ole siis rohkaista kriittistä ajattelijaa kyseenalaistamaan totuus, vaan pikemminkin antaa tekosyy moraalittomille pelkureille olla ajattelematta lainkaan. Miksi heidän mielensä on eräällä tavalla tietoisuuden osalta lukittu ja vielä sellaisessa tilassa, että vain heillä itsellään on avain tuon tietoisen mielen avaamiseen. Mutta koneiston takana vaikuttava disinformaation mafia pitää tuota avainta heiltä piilossa.


Kasaarien pankkimafia on jo ajat sitten tiennyt sen, että pelko on paras tapa hallita massoja ja tästä syystä uskonnot toimivat erinomaisesti tällaisena joukonhallintakeinona.


Mutta nyt länsimaisissa sivistysvaltioissa myös feminismi ja kulttuurimarxismi on saanut lukuisan määrän yliopistoista ulostautunutta väkeä aivopestyiksi. Jotteivat he vaan löytäisi tietoista mieltään ja alkaisi käyttää sitä havainnoidessaan todellisuutta.
Lähteet: https://fi.sott.net/article/382-Hypetys-saudien-osallisuudesta-9-11-iskuihin-on-USA-n-ja-Israelin-harhautustaktiikkaa

http://magneettimedia.com/israel-oli-wtc-iskujen-takana/