http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, kesäkuuta 21, 2016

Tietoisuuden kasvukivut


Teksti: Teemu Vehkala

Tietoisuuden evoluutio ei missään vaiheessa pysähdy, vaan valon määrä lisääntyy koko ajan tällä planeetalla ja tämä tuottaa monille vielä joukkotietoisuudessa eläville yksiköille eräänlaisia tietoisuuden kasvukipuja. 

Se voi näkyä monella tavalla. Esimerkiksi tälläkin blogilla on sellaisia lukijoita, joita suunnattomasti ärsyttää se mitä täällä kirjoitetaan ja sitten kun ei ymmärretä näitä asioita, niin sorrutaan sitten kirosanoihin ja aletaan jopa Facebookissa avautumaan näillä solvauksilla minulle siitä, että nämä jutut voi tunkea sinne.

Tällainen paskamyrsky lähti liikkeelle muutama päivä sitten eräässä kansalaisaktiivien Facebook-ryhmässä, jossa tämän blogin ulosannista ärsyyntyi pieni lauma, joka alkoi siellä hyppimään seinille.

On toki selvää, että tällainen tunteiden avautuminen ei ole missään mielessä kivaa, kun joutuu kuuntelemaan kirosanojen säestämänä henkilökohtaisia solvauksia, joita aina Ylilauta-foorumikin on täynnä, joissa tämä pieni narsistien joukko nauttii siitä, jos saa solvauksen kohteena olevan henkilön tuohtumaan oikein tunteella. 

Tämänkaltainen toiminta edustaa avointa poliittista vainontaa, jota Yleisradionkin ja Helsingin-Sanomien luvalla saa harjoittaa, jos lukeudut heihin, jotka ovat julistettuja ns. Venäjän trolleiksi, joka on suomen korruptoidun eliitin haukkuma sana suomalaisille toisinajattelijoille. 


Nämä oman tietoisuutensa kasvukipuja kokevat eivät vielä tiedä miten tietoisuus rakentuu, koska universumikin on hologrammi. Eli jos olet vaikka toisen ihmisen kanssa tekemisissä kasvotusten, niin tämä toinen osapuoli on aina heijastus sinusta itsestäsi. 

Näin ollen tämä tarkoittaa sitä, että sinä luot aina oman todellisuutesi ja jos vaikka et ole toisen ihmisen kanssa samaa mieltä jostain asiasta ja julistat tämän toisen ihmisen tietoisuuden "paskaksi tietoisuudeksi", niin se on silloin heijastus sinun luomastasi paskasta tietoisuudesta.

Mutta tätä eivät älyä he, jotka kamppailevat tuon ongelman kanssa, jotka eivät ole onnistuneet vieläkään heräämään tietylle tasolle, että kykenisivät käyttämään aivojaan jo tietoiseen ajatteluun.

Tiedeuskovaisten tietoisuus rakentuu vieläkin tästä tiedeauktoriteetista, että kaikki tietoisuus voi perustua vain tieteen todistamiin tutkimuksiin. Kun tiede kirkkoon kuuluva uskovainen on niin harras tiedeuskovainen, ettei hän usko että hänellä olisi myös itsellään oikeus käyttää tuota aktiivista ja tietoista mieltä sekä älyä. Vaan hän luottaa vain tieteeseen ja tiedemiehet hoitavat myös ajattelun heidän puolestaan.

Tämänkaltaisia vajakkeja on yliopistot täynnä ja on säälittävää, että kuinka tämä länsimainen kulttuuri on heitettu hukkaan sillä, että suuret määrät lahjakkaita yksilöitä heittävät aktiivisen älynsä ja tietoisen mielensä huuhaa-nimiseen roskakoriin. Eivätkä älyä sitä minkälainen kapasiteetti heillä olisi omalla tietoisella mielellä ja aktiivisella älyllä käytettävissään.


Ei suomen it-maailman brändejä maailmallekaan olisi luotu ilman tietoista mieltä ja jos Angry Birdienkin kehittäjät olisivat näitä, että vain tiedemiehet voivat todistaa Angry Birdsit todellisiksi, jos siitä järjestetään jokin virallinen Harvardin tutkimus ja Angry Birds teoria. Niin vasta sitten minä uskon tuohon yhtiöön.

Länsimainen ihminen on aivopesty sellaiseksi, ettei se usko ennen kuin näkee. Mutta median aivopesu on luotu niin, että ei tietoisella mielellä ajatteleva ihminen ei kykene ajattelemaan tietoisesti, jolloin uutispropaganda käyttää heidän tietoisuuttaan syöttämällä viestit alitajuntaan (ei tietoiseen mieleen). Tähän sitten perustuu tämä eliitin yliote, jolla massat pidetään epätietoisuudessa. 

Mutta jos onnistut vähänkään horjuttamaan näiden ei tietoisten ihmisten tietoisuutta, niin se tilanne muistuttaa miltei samaa kuin herättäisit nukkuvan karhun talviunilta. 

Tietoinen mieli vs. tiedostamaton mieli on sellainen väittely, että siinä on välittömästi toisen ego vastustamassa kaikkea uutta informaatiota, koska siinä tulee heti kognitiivinen dissonanssi korvista ulos. 


Sananvapausfasismi ja poliittinen vainonta


Yleisradio on lanseerannut nykypäivän suomeen poliittisen vainontakampanjan, joka on kohdistettu meihin toisinajattelijoihin, jotka emme hyväksy Suomen Nato-politiikkaa.
Näitä toisinajattelijoita on alettu kutsumaan julkisessa mediassa mm. Venäjän valtiolle työskenteleviksi trolleiksi, jotka käyvät informaatiosotaa. Minä voin suoraan kertoa sen, etten ole venäjällä käynyt kertaakaan, vaikka on kyllä käynyt mielessä, että voisin kyllä Snowdenin kanssa tulla hyvin juttuun. 

Poliittinen vainonta on sitä, ettei hyväksytä jonkun tämän maan kansalaisen poliittisia mielipiteitä ja niitä aletaan vainoamaan joko joukolla, tai sitten ihan julkisen median kautta, kuten tällä hetkellä sisäministeriöllä on jo oma informaatiosodan strategia, jossa me suomalaiset toisinajattelijat olemme lukeutuneet jo eräänlaisiksi kotimaan terroristeiksi, vaikka tässä ainoat terroristit ovat nämä hallinon takana ja ulkopuolella istuvat internet-sananvapauden rajoittajat.


Facebook ja Youtube on viime aikoina kunnostautunut laajassa poliittisessa sensuurissa. En enää pysty edes lataamaan videoita tuolla yli 1200 tilaajan Youtube-kanavalle, kun ruudulle pomppaa toistuvasti teksti, että "videoasetuksissasi on jotain vikaa, korjaa asetukset". Mutta sitten kun kokeilet toisella Youtube-tilillä, jolla on vain n. yli 200 tilaajaa, niin tämän jälkeen ei ole enää mitään ongelmaa ladata sinne videoita. 

Facebookin sensorit yrittävät kitkeä sosiaalisesta mediasta vihapuheen pois, mutta mitä tämä äskeinen tilanne jo osoitti, että aktivistien keskuudessa hyökätään nyt netissä viestintuojia vastaan ja vastustetaan, ettei tämän blogin sisältöä saa tuonne erääseen aktivistien ryhmään enää linkittää, koska osat siellä eivät kestä totuutta. Tiedon valo on heille liian kirkasta ja ovat kuin möröt, joita osoitellaan halogeeni-valolla silmään. 

Totuuden viestintuojien kimppuun on aina ennenkin hyökätty, koska heidän sanomaansa ei haluta uskoa, jollei ole vielä ns. poliittisesti herännyt. 

Tiedän että näitä juttuja mitä täällä on kirjoitettu kun lukee joku keskivertoihminen, niin he pitävät näitä aivan höpö puheina. 

Mutta eräskin tuolla sosiaalisessa mediassa kertoi, että vasta sen jälkeen kun oli yli 10 000 A4:sta enemmän ottanut näistä asioista selvää, niin näki vasta sen jälkeen tämän ns. suuremman kuvan (The Big Picture), mikä näillä tietoisen mielen unessa olevilla on vielä herättämättä. 

Tämä poliittinen kahtiajaottelu on kuitenkin aina ollut todella tyhmää ja ketään ei saa syrjiä, oli sitten tietoisella mielellä tai ei tietoisella mielellä toimiva yksilö. Me kaikki olemme samanarvoisia, mutta egojen on sitä usein hyvin vaikea ymmärtää, koska egoille on olemassa vain minä, minä ja minä.

Olemme tällä hetkellä yhteiskunnallisesti siinä poliittisessa murrosvaiheessa, että tämä virallinen media on murentumassa ja menettmässä otteen kokonaan. Ja siinä samalla MV-lehden kaltainen toimija on ottanut suuren jalansijan uuden tiedonvälityksen puolelta, joka on herättänyt unessa olevassa massassa paljon pelkoja.

Mv-lehti on kansalaisjournalismia, jossa jokainen meistä voi toimia tiedon levittäjänä ja syystäkös nämä CIA:lle työskentelevät toimittajat ovat kauhuissaan, kun heidän suojatyöpaikkansa ovat nyt vaarassa ja tämä valtiollinen propaganda ei enää menekään kansalaisille läpi. 


Äskettäinhän oli suuri tutkimus, josta selvisi että 38 % suomalaisista ovat menettäneet uskonta viralliseen valtamediaan

Tämä on todella suuri määrä suomalaisia, jotka ovat jo heränneet tietoisella mielellä ja tämä hirvittää poliittista ja taloudellista eliittiä, koska tämä herännyt osa kansalaisista eivät enää luota valtamediaan.

Näiden vallanpitäjien mielestä kaikki sosiaalisessa mediassa vaikuttaminen, joka muokkaa julkista ja poliittista mielipidettä on kiellettävä keinolla millä hyvänsä, koska sellainen kuuluu heidän mukaan vain valtiollisiin intresseihin, joilla ennen saatiin pidettyä kansalaiset kurissa.

Mutta minkäs teet, kun Facebook toimii vieläkin suht. vapaasti, vaikka jopa 30 päivän bannit voi viuhua, jos laitat sinne vaikka jonkun lähi-itäläisen muslimi miehen räjäytysvideon kuten MV-lehden päätoimittaja Ilja Janitskin, joka sai juuri äsken 30 päivää banaania (bannia) tuosta.


Sisäministeriö ja armeija sekä Europol profiloi sekä jahtaa toisinajattelijoita  EU-maissa

Euroopan unionin oma Gestapo "Europol" on viime vuosina profiloinut salaisesti EU-maissa toimivia toisinajattelijoita. Heidät on laitettu kaikki salaiseen tietokantaan, jossa heidät profiloidaan joko vähemmän vaarallisiin tai enemmän vaarallisiin tapauksiin.
 
Suomen poliisillakin on jo tällainen oma VARO-rekisteri, jonne ovat myös päässeet suomen toisinajattelijat, jotka on luokiteltu "erittäin vaarallisiksi". Kuten täälläkin tuli muutama viikko sitten mainittua, että tämä kirjailija ja moottorisahataiteilija Juha Kurvinen kuuli poliisitutultaan, että hän on jo tuolla listalla. 

 
Erittäin vaarallisten kohdalla CIA päätyy yleensä jo siihen, että he lähettävät näihin EU-maihin eräänlaisen hitman tiimin, joka työskentelee salaisesti Naton alaisuudessa. 

 
Minua kohtaan ne yrittivät myrkytystä Viking XPRS aluksella 16-17. helmikuuta 2011. Mutta kun ei myrkytys onnistunut, niin toimittivat siitä 4kk tahdonvastaiseen pakkohoitoon, jonka aikana minua uhkailtiin lopettamaan tämän blogin kirjoittaminen.
Tuosta meni sitten vuosi, kunnes jouduin jälleen tämän saman Naton likaisten operaatioiden tiimin kohteeksi, kun he yrittivät ajaa mustalla H2-hummerilla (jenkkimaasturi) ylitseni keskellä päivää 9. maaliskuuta 2012. 

 
Kumpaakaan tapausta ei Helsingin poliisi suostunut tutkimaan ja syyllistyivät tässä suoraan virkarikokseen.
Eduskunnan oikeusasiamies väitti, että tällainen henkirikoksen yritys on vanhentunut, vaikka käytännössä sellainen ei koskaan vanhene.

 
Valvirakin oli samaa mieltä, että tapauksesi on vanhentunut. 
Toisinajattelija on siis suomessa täysin lainsuojaton ja turvanasi ovat vain sinä itse, sekä henkinen terveys sekä jaksaminen. 

 
Vaikka tällaiset Naton -operaatiot, joissa yritetään hiljentää EU-maiden toisinajattelijat eivät onnistuisi, niin korkeintaan niillä saavat nämä lopulta tahdonvastaiseen pakkohoitoon pääsijät nyt kuitenkin sen virallisen hullunleiman otsaansa, joten osat sitten alkavat luulemaan heitä hulluiksi, joiden puheita ei pidä ottaa vakavasti. 

 
Paranoidisuus on vanha keino, joilla tämä kasaarijuutalainen eliitti on pyrkinyt vaijentamaan heidän poliittiset vastustajansa. Suomessa on lukuisia tapauksia, joissa entinen Valpo ja Suopo tuli toisinajattelijoiden kotiovelle ja kiikutti heidät mielisairaaloihin pakkohoitoon. Tämä oli vielä Kekkosen valta-aikoihin hyvinkin tyypillistä maailmaa suomessa.

 
Mutta nykypäivänä elämme fasistisessa EU:ssa, jonka salainen johto kokoontuu vuosittain näissä salaisissa kokoontumisissa aina Bilderbergiä myöten juonimaan aina jotain meidän EU-kansalaisten päänmenoksi

 
Nyt he ovat kauhuissaan tästä bloggarien armeijasta, joka käy heitä vastaan nyt tätä väsytystaistelua. Sillä yksikään näistä EU-maiden toisinajattelijoista ei tule antamaan tuumaakaan periksi, tässä taistelussa jossa heidän jokaisen sananvapauden ääntä yritetään vaijentaa. 

 
Eli tässä suhteessa tämä suomen sisäministeriön kybersotakampanja on täysi fiasko joka ennenkaikkea maksaa aivan maltaita ja tuottaa pelkkää tappiota tämän maan taloudelle. 

 
Pelkästään MV-lehteä vastaan käytettyyn poliittiseen ajojahtiin on käytetty jo arviolta yli miljoonia euroja rahaa. Joten mihin he oikein kuvittelevat pyrkivänsä tällaisella toiminnalla ? 

 
Hesari tulee tuhoutumaan, koska se ei suostu uudistumaan ja julkaisemaan totuudenmukaista journalismia. Mutta samoin myös tulee käymään tälle valtiollisen propagandan äänitorvelle Ylelle.

 
Korruptoitunut valtamedian valhemedia tuhoutuu, ellei se suostu uudistumaan totuusmediaksi 

 
Jollei nämä valtiollisen propagandan äänitorvet suostu uudistumaan, niin silloin ne joutavat lakkautetuksi ja kyllä tämän näiden medioiden omistusporras sen tietää. 

 
Mutta koska suomen korruptoitunut valtamedia toimii edelleen CIA:n pillin mukaan, niin tästä syystä tämä jenkkipropagandan vastapuoli itkee jo Pentagonissa, että "Me ollaan hävitty tää informaatiosota". Mutta silti nämä läntisen median omistavat kasaarien mediakeisarit syöksevät lisää miljardeja tähän informaatiosotaan.  

 
Sanat ovat aina olleet miekkaakin terävämpi väline ja tästä syystä informaatiosota on nyt likaista ja vieläkin likaisemmaksi menee tulevaisuudessa, ellei ihmiset ala jo pikkuhiljaa heräämään.

 
Me tietoisuuden ja totuuden sanansaattajat emme ole mitään suomen kansan poliittisia vihollisia, vaan me olemme suomen kansan poliittisen heräämisen kannalta hyvin tärkeitä toimijoita.
Mutta jos meidän sanomaamme ei ymmärretä, niin tämän johdosta saamme paljon osaksemme tuota julkista parjausta, poliittista vainontaa ja julkisia herjauksia heiltä, jotka eivät ole vielä heränneet. 

 
Heille tämä totuus ja tietoisuuden aukeaminen tekee nyt todella kipeää, koska eivät ole vielä tehneet sillä totuudella itseään vapaiksi, kuten eräs mies sanoi muutamia tuhansia vuosia sitten.Totuus tekee kipeää, mutta tekee meidät lopulta vapaiksi. Voin sen tässä omasta kokemuksesta sanoa, että tämä asia on juurikin näin! Maailman näkee aivan eri tavalla sen jälkeen, kun on antanut luvan egolleen aivojen toimivan tietoisella mielellä.

Ihmisen mieli kun toimii vähän samalla tavalla kuin jokin käyttöjärjestelmä.


Ihmisen mieli on siis eräällä tapaa hakkeroitavissa, mutta jos haluat päästä sinne asti, niin silloin sinun tulee kysyä siihen omalta korkeimmalta itseltäsi. Tämä on sama juttu mistä Freud puhui aikanaan ihmisen yliminäksi.


Koko tämän länsimaisen joukkotietoisuuden hallinta on perustunut juuri tämän ihmisten korkeimman itsen hallintaan ja se on saatu massoilta kytkettyä tuohon off-tilaan, jossa he eivät tiedä, että heillä on oikeus käyttää mieltään ja tietoisuuttaan tietoisella mielellä.Tällä Tellus-planeetalla jo kauan sitten poliittisen sekä taloudellisen vallan itselleen kaapannut eliitti pelkää yli kaiken sitä, että ihmiskunta löytäisi tämän oman tietoisen mielen. Se on myös tämä Vatikaanin suurin salaisuus, jota he yrittävät varjella yli kaiken. Mutta nyt on tullut jo tämä aika, jolloin tämä maailmanlaajuinen poliittinen herääminen on kriittisessä nousussa.

Yhdysvaltain presidenttien poliittisena neuvonantajana pitkään toiminut Zbigniew Brezinski puhui muutama vuosi sitten tästä ihmiskunnan poliittisesta heräämisestä ja kertoi kuinka kauhuissaan globalistien eliitti siitä on.


Totuushan on sellainen, että siinä vaiheessa kun tämä kriittinen massa herää poliittisesti ja alkaa käyttämään tietoista mieltään sekä älyään, niin tämä koko länsimainen järjestelmä romahtaa tuossa hetkessä.


Se tulee uudistamaan lopulta kaiken tämän taloudellisen, poliittisen, uskonnollisen, tieteellisen järjestelmämme ja lopulta tuohon uuteen aikakauteen ei enää sovi nämä vanhan energian mallit.


Kontrollifriikkien aikakausi on ohi eikä holhoutta enää tarvita ja tämä viesti pitäisi saada suomenkin poliittiselle johdolle, koska tätä kansaa holhotaan edelleen niin näkyvästi, että aivan kuin suomen kansalle olisi sidottu jotkut valjaat, joista hallitus kieltää käymästä ostamassa keskiolutta ennen klo 9.00 


Tämä järjetön holhous on esimerkki siitä, että Suomen henkinen tila ja tietoisuus on jo siinä murrosvaiheessa, että sitä yritetään selvästi jarrutella jostain suunnalta ja ketäs sitä muuten jarruttelee kuin nämä vielä varjon puolen agendassa elävät. Nämä jotka joutuvat pistämään auronkolasit päähän keskellä päivää, kun päivänvalo on heille liian kirkasta. 


Ei valon puolelle ole pakko tulla ja jos haluaa edelleen olle negatiivinen sielu, niin kun tämä kerta on vapaantahdon elämänkokeiluplaneetta, niin kyllä nämä tietoisuuden kasvukipuja kokevat ihmiset saavat vapaasti hyppiä seinille ja sekä kuunnella heille niin rakasta raskasta hevimetallia.


Kyllä itsensä saa tällä planeetalla tuhota monilla muillakin keinoilla, koska on olemassa vain elämää rakentavaa tai elämää tuhoavaa energiaa. 

Rahaakin voi käyttää jommalla kummalla noista ja tässä länsimaisessa oravanpyörässä yhä useampi polttaa tässä järjettömässä kilpajuoksussa itsensä loppuun sen takia, koska tämä länsimaisessa keskuspankkitaloudessa poltetaan työntekijät loppuun. 

Ehkä näin onkin tarkoitus ja ellei tämä länsimainen hikipajakulttuuri uudistu, niin se tuhoaa lopulta itse itsensä. Näin yksinkertainen asia se on.


Palkkaorjat eivät tiedä, että heidän palkkansa on liian pieni, koska nämä läntisen talousjärjestelmän sionistiset esi-isät loivat sen olemaan liian pieni. 


Työntekijän kuuluu juosta ja hikoilla täysillä viikkotunneilla, eikä työntekijän kuulu tiedostaa tätä koko systeemiä ja herätä tietoisella mielellään. 


Työaikakin kuuluisi olla lyhyempi, mutta siinä vastaan pistävät monet suuret ja teolliset tahot, jotka yrittävät tehdä kaikkensa, ettei tämä köyhä työväestö alkaisi pitämään puoliaan. Nyt kun sitten vielä ammattiyhdistysliikkeet tuhotaan suomessa, niin tulevaisuus tuo tänne nuo Kreikassa jo käytetyt hikipajat. Onhan meillä jo valmiiksi tämä työttömien suuri reservi, jolla köyhän työläisen palkankorotustoiveet pidetään kurissa.


Sinä olet yksilö, jolla on oikeus pyyttää itsellesi parempaa liksaa. Sinulla on oikeus lähteä vaikka yrittäjäksi, jos sinulla on tarpeeksi hyvä liike-idea olemassa. 


Mutta tämä Suomen poliittinen byrokratia ei selkeästikään ole luotu pienyrittäjiä varten, vaan se on luotu näitä monikansallisia yhtiöitä varten, jotka raivaavat nollakasvulla kilpailuedut itselleen. 


Ei Nokian johtoa ja omistajia voisi vähempää kiinnostaa, että voiko joku Nokialainen insinööri elää kun hän joutuu kortistoon. Vaan Nokian omistusporras on vain kiinnostunut siitä, että kuinka paljon he rikastuvat YT-neuvottelujen optioiden potkuohjelmalla.


Kapitalismissa on se ongelma, että siinä ei koskaan onnistuta näkemään yhteistä hyvää. 

Mutta Neuvostoliitossa nähdyssä kommunismissa oli taas se vika, että sielläkin oli tämä valtiollisesta kuormasta itselleen ryöstävä eliitti, joka perestroikan aikana Neuvostoliitossa näytti sen esimerkin, että miten valtion talous voidaan syöstä aina sille tasolle, että ruokakauppareissuun tarvitaan ruokakassillinen ruplia.Kuubassa tosin heidän tilanne on hieman erilainen, koska siellä ei ole vielä toistaiseksi kasaaripankkiireja ryöstämässä tuota valtiota tyhjäksi, mutta mikäli USA:n armeija saa vielä tulevaisuudessa tuon Kuuban invaasion toteutettua, niin mikäli tuo sota menee nappiin. Niin Kuubastakin luodaan lopulta tällainen länsimainen taloushelvetti McDonaldseineen.


Psykopaattien ja pedofiilien johtama Yhdysvallat on osoittanut sen, että kuinka yksi maa tällä pallolla voi tuputtaa tuota limaista American Dreamia joka puolelle tätä palloa. 


Mutta kuten eräskin edesmennyt jenkkikoomikko tuosta amerikkalaisesta unelmasta totesi, niin se toimii vain heille, jotka ovat unessa. 


Aivan samalla tavalla toimii myös tämä nykyinen suomalainen yhteiskunta, että jos uskot että tässä maassa ei ole mitään vikaa ja valtiolla voi hyvin niin kauan kuin vain sinulla itselläsi menee hyvin, niin silloin sinulla ei ole kyllä aivan kaikki kotona.


Tämä itsekkyys lähtee usein suoraan kasvatuksesta, jossa hyvin usein yhden lapsen talouksissa lapsesta kasvatetaan tällainen yksilö, joka ajatteleevain minua, minua ja minua. 


Tyypillinen maltillinen kokoomuslainen tai RKP:läinen myös ajattelee ensin itseään ja sen jälkeen myös itseään ja lopulta miettii, että mitähän voisi tämän suomen eteen tehdä, jotta minulla menisi vieläkin paremmin.


Sitten kun tällainen narsistinenkin itsekkyys ollaan rakennettu poliittisten puolueiden sisälle, niin eipä ole yhtän ihme, että tätä suomen ns. sosiaaliturvan varaan ajettua kansanosaa alkaa ihan suomeksi sanottuna vituttamaan.


Ihmisen yksilötietoisuuden todellisuus voidaan rakentaa monella tavalla, mutta tämä länsimaalaisen väestön ohjelmointi on perustunut hyvin voimakkaaseen egoon rakentuvaan suggestioon, jossa juuri tuo egon ainoa todellisuus rakentuu minulle, minulle ja minulle. 


Tällainen todellisuus on erittäin vaikea lähteä murtamaan joukkotietoisuuden tasolta, koska siinä ego on rakennettu niin vahvalle ja itsekkäälle pohjalle, että kaikki laajempi tietoisuus, jota ohjataan tietoisella mielellä ja aktiivisella älyllä, ei pääse kytkemään ns. tietoista mieltä päälle. 


Siksi tämä länsimainen televisioviihde on perustunut vain ennen kaikkea tämän keinotekoisen ja hyvin voimakkaan ja itsekkäälle egolle perustuvan todellisuuden buustaamiseen. 


Mutta koska länsimainen koululaitos opettajineen ei koskaan kerro sitä, että sinä olet yksilö, jolla on valta päättää että ajatteletko aivoillasi, vai annatko ulkoisille auktoriteeteille luvan käyttää aivojanne alitajuiseen ajatteluun. 


Tämän paradigman kun ratkoo, niin alkaa maailma ja oma ympärillään oleva todellisuus hahmottumaan aivan eri tavalla ja laajemmasta näkökulmasta. 


Sen jälkeen yleensä televisioviihteen katsominen ei enää vedä puoleensa tietoista mieltä, joka leimaa sellaisen usein jopa roskaviihteeksi.