http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, kesäkuuta 08, 2016

EU on hajoamassa: Hollanti haluaa myös oman EU:n ero äänestyksenHollannissa 88 prosentin enemmistö haluaa irti EU:sta ja Hollanti aikoo seurata Englantia sen EU:sta eroamisäänestyksen jälkeen.

Harry van Bommel, joka on Hollantilaisen sosialistisen puolueen euroedustaja kertoi Englantilaiselle Express -lehdelle, että "mikäli Iso-Britannia päättää lähteä EU:sta, niin se antaa muille maille paljon rohkaisua tehdä samoin".Jo keväällä Englannissa uutisoitiin, että Kuningatar Elisabeth kannattaisi Britannian eroa EU:sta. Englantilaislehden mukaan lähde tälle lauseelle on vuodelta 2011.

Mikäli Iso-Britannian päättää lähdeä EU:sta, niin siinä tapauksessa taustalla on jokin poliittinen juoni. Kuten mahdollisesti Englannin liittyminen EU:n liittovaltioon ensimmäisenä maana, sillä EKP:n takana valtioita ryöstävät pankit eivät suostu jäämään paitsioon mistään hinnasta EU:n suhteen.EU:n liittovaltiossa on ollut alusta saakka yksi ongelma. 

Se että sitä kannattavat vain valtakorruptoidut poliitikot kuten EU komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker tai EKP:n pääjohtaja Mario Draghi.

Joten se ei ole silloin demokratiaa kunnioittavaa, jos nämä talousrikollisten pankkien ei demokraattisilla vaaleilla EU:n johtoon valitut konnat saavat vain päättää EU:n tulevaisuudesta.

Rikollista pankkivallan eliittiä ei olla koskaan valittu vaaleilla valtaan, vaan se ylläpitää Euroopassa tällä hetkellä poliittista ja taloudellista salaista valtaa.

Nämä konnat sanelevat mepeille mistä napista tulee painaa ja heidän kauttaan muiden EU-maiden kansanedustajia taas ohjataan lobbareiden ja konsulttien kautta. Suomen eduskunta on tässä suhteessa pelkkä nukketalo ja siellä toimivat kansanedustajat nukkeja, joita näkymättömät kädet vetelevät naruista. Totesihan SDP:n entinen valtionvarainministeri Jutta Urpilainen pari vuotta sitten, kuinka näkymätön käsi ohjaa euroryhmää. 

Että jos kerta tämä Euroopan Union on alusta lähtien ollut pelkän valtionryöstöjä harrastavan eliitin poliittinen ja taloudellinen salaliitto, niin miksi tässä taloustappamisen karusellissa pitää edelleen maksaa näistä huviajeluista useiden miljoonien vuosimaksuja ? 

On täyttä itsepetosta väittää että Suomen EU-jäsenyys olisi ollut taloudellinen menestys Suomen hyvinvointivaltiolle. Kun se on ollut entisen hyvinvointivaltion tuho.

Ihmisten pitäisi jo vihdoin tajuta se totuus, että näitä euroja on laitettu vain tietty määrä liikkeelle ja jos yhä useampi miljardi katoaa veroparatiiseihin tai Sveitsiin, niin sen maksavat EU-maiden työntekijät työttömyydellään, jota tässä on nyt käynyt. EU:sta on tullut yksityisomisteisille sijoituspankeille voittoa tuottava monopoli. Mutta tämä heidän tuottamansa voitto ei tule EU-maiden plustaseista, vaan nämä sijoituspankkien voitot tulevat koronkiskuroinnista.

Euroopan Keskuspankki lainaa joka tunti tänne Suomeen miljoona euroa rahaa valtionobligaatioina, jotka ovat todellisuudessa pelkkiä bittejä tietokoneiden ruudulla. Koska ei EKP:llä ole tuosta väitetystä rahasta kuin vain n. 10 % kokonaisuudessaan. 

Mutta tämä lainaprosessi sitten antaa Suomen Pankille luvan painaa euroja tuon miljoona euroa tunnissa. Mutta siihen liittyy ehto, että Suomen valtio joutuu maksamaan nämä EKP:ltä lainatut miljoonat valtionlainojen korkoina takaisin EKP:lle. Eli tähän perustuu tämä länsimaisen sijoituspankkien taloudellinen kusetustoiminta, joka perustuu velan luomiseen. 

Vielä kauan sitten kun Suomella oli oma valuutta markka, jota se pystyi itse säätelemään. Niin silloin Suomi ei ollut taloudellisesti riippuvainen ulkomaalaisten sijoituspankkien myöntämistä lainoista.

Suomen Pankilla sen sijaan on ulkomailla tälläkin hetkellä n. 49 tonnia kultaa. Joten outoa on, että mitä ne tekevät ulkomaalaisten pankkien holveissa ? Pari vuotta sitten Yhdysvallat kävi hakemassa Ukrainan valtion keskuspankin 1,5 miljardin arvoiset kultavarannot, jotka vietiin USA:n keskuspankkiin. 

Nämä olivat ilmeisesti Ukrainan valtiolle USA:n keskuspankista sisällissotaan myönnettyjen lainojen vakuudet. Suomen olisi kuitenkin nyt tullut aika irroittautua EU:sta, kävi Iso-Britannian EU ero äänestyksessä miten kävi. 

Suomi on kuitenkin sen verran pieni maa EU:n sisällä, ettei sen eroaminen taloudellisesti horjuttaisi tätä kasaarijuutalaisten pankkiirien valtionryöstö-monopolitoimintaa.

Vaikka Suomen EU ero saattaisi kustantaa yli 20 miljardia euroa, niin tämä maa kuitenkin pystyisi omalla valuutalla taas nousemaan takaisin jaloilleen ja pärjäämään vientikilpailussa mm. Ruotsin kanssa.

Suomen valtapuolueet eivät kuitenkaan vieläkään uskalla puhua EU erosta, vaikka sielläkin on jopa eräiden suurien puolueiden sisällä rivit repeämässä ja useita kannanottoja jopa EU erosta ollut näkyvissä. Vaikka nämä mielipiteet yritetään siivota julkisuudessa pois, ettei vain arkadianmäen porvarien hillitty charmi haihtuisi.

Itsekkään ja omia etuja ajavan poliitikon kun on hyvin vaikea ajatella muita, jos heidän ainoa todellisuutensa pyörii vain "minun, minun ja minun" ympärillä.

Jos Suomea ovat viimeiset vuodet johtaneet psykopaattiset nartistit, niin ei tarvitse ihmetellä, että miksi valtiolla pyyhkii näin huonosti. Urho Kaleva Kekkonen sanoi jo aikoinaan, ettei Kokoomusta tulisi koskaan päästää täällä valtaan. Tai muuten he tuhoaisivat koko Suomen. 

Kokoomuksen historia ja juuret ovat Saksassa josta nyt Verkkouutisetkin uskalsi kertoa

Kokoomus täyttää 9. joulukuuta 1918 sata vuotta. 

Ensimmäisen maailmansodan aikana Suomen sisällä salaisesti poliittisesti sekä taloudellisesti vaikuttanut suomenruotsalainen eliitti ei pitänyt ajatuksesta, että Suomi olisi itsenäistynyt. Joten he tekivät tuolloin kaikkensa, jottei Suomi olisi itsenäistynyt, minkä vuoksi saksalainen kenraali sopi salaisesti Mannerheimin kanssa, että Suomi liitettäisiin Saksaan ja tänne tulisi Saksalainen kuningas.

Mutta Suomeen ei kuitenkaan tullut saksalaista kuningasta, koska Saksa hävisi ensimmäisen maailmansodan. Vaikka siinä samalla Saksasta tänne Suomeen tulikin joukko saksalaisia jääkäreitä, jotka tappoivat valkoisten kanssa arviolta jopa yli 40 000 punaista. Suomen sisällissota oli maan historiassa hyvin synkkä asia, jonka takana oli taistelu suomen itsenäisyydestä. Jossa lopulta myös tämä Ruotsin vallan ajoilta rikastunut eliitti ei saanut haluamaansa, koska Suomesta tuli lopulta itsenäinen valtio.

Niin tämä verellä tahrittu Suomen historia ei ole vieläkään hävinnyt minnekään ja tällä hetkellä nämä samat muutamat suvut, jotka omistavat Helsingin kiinteistöistä yli 70 % ja pitävät yllä salaisesti poliittista sekä taloudellista valtaa. Onnistuivat jo liittämään Suomen Naton alusmaaksi ja heidän tarkoituksenaan olisi saattaa Suomi sekä Ruotsi sotilaalliseen konfliktiin Euroopan ja Venäjän kanssa. Jotta tämä maamme saatettaisiin jälleen II-maailmansodan kaltaiseen vaaratilanteeseen, jossa valtiollinen itsenäisyys olisi jälleen suuressa vaarassa joutua vieraan valtion käsiin.

Taustalla on jälleen kenraalien välinen salainen sopimus, jonka kautta tämä juoni on tehty ja Nato käyttää tekosyynä Venäjän uhkaa, jotta Suomi saatettaisiin Natoon ilman kansanäänestystä. 

Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:lla on myös oma roolinsa tämän Nato-juonittelun takana. Koska heidän asiamiehiään löytyy aina arkadianmäeltä asti näkyviltä paikoilta. 

Lähteet:  http://www.express.co.uk/news/world/677994/EU-European-Union-referendum-Holland-Netherlands-Brexit-Nexit

http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/kuningatar-kannattaa-euroeroa-britannian-luetuimman-lehden-loopista-nousi-kohu/5780856