http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, kesäkuuta 27, 2016

Rothschildien juonet tiivistettynä neljässä minuutissaTässä on selitetty Rothschildien juonet neljässä minuutissa.

Kyseessähän on maailman rikkain pankkisuku, joka on kaikkien sotien takana. Mutta näissä viimeisimmissä sodissa on ollut kyse vain tämän pankkisuvun intresseistä. 

Afganistanin sodassa oli kyse ooppiumin viljelystä, jonka monopolioikeus vietiin pois Talebaaneilta ja siihen vain tarvittiin USA:n armeijan apua.


USA:n armeijasta Rothschildit tekivät jo aikoja sitten heidän itsekkäiden intressiensä palvelijan, joka tarkoittaa sitä, että USA:n armeija on Rothschildien yksityisarmeija, koska Rothschildit omistavat USA:n keskuspankista osake-enemmistön.

Pohjois-Koreassa, Iranissa ei vielä ole Rothschildien hallinnoimaa keskuspankkia, miksi nämä maat sattumat kuulumaan tämän Rothschildien yksityisarmeijan vihollislistalle näihin presidentti George W. Bushinkin nimeämiin pahan akselin maihin.
Rothschildit ovat murhanneet kaikki USA:n presidentit tähän mennessä, tilanneet myös Venäjän Tsaarien murhat, sekä rahoittivat Venäjän kommunistisen vallankumouksen, koska Tsaarit vastustivat heidän sinne ehdottamaa keskuspankki hanketta, jota Rothschildit olisivat yksin hallinneet.

Rothschildit ovat rahoittaneet kaikkia Al-Qaidan, Osama Bin Ladenin, Isiksen nimissä tehtyjä terrori-iskuja. Myös 9/11 terrori-iskut olivat heidän rahoittamiaan.

Rothschildit velkaannuttivat aikanaan Eurooppalaisia kuningashuoneita ja näillä keinoilla he saivat pikku hiljaa kaapattua vallan eri maissa. 

Kyseessä on maailman rikkain rikollismafia perhe, jonka varat ovat tulleet kavaltamalla ne valtioita. Mutta tämä on tehty tuolla hienolla ja nerokkaalla tavalla, pitämällä monopolioikeus luoda rahaa tyhjästä ilmasta ja lainata sitä eteenpäin muille maille. 

Se on ollut ihmiskunnan suurin huijaus, jolle tämä länsimaalainen rahajärjestelmä perustuu, jota Rothschildit yksinomaan hallitsevat tuolla velkapohjaisella taloustyranniallaan.