http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, kesäkuuta 30, 2016

Turkin Istanbulin lentoaseman terrori-isku oli CIA:n junailema


Turkin pääkaupungissa Istanbulissa toteutettiin terrori-isku 28. kesäkuuta kansainvälisellä lentoasemalla, kun kolmen hyökkääjän väitettiin alkaneen tulittaa rynnäkkökivääreillä ihmisiä ja räjäyttäneen lopulta itsensä lentokentän terminaalissa. Iskussa kuoli 42 ihmistä ja 239 haavottui.Eräs Kyproslainen mies kertoi Facebook seinällään, kuinka USA:n hallitus oli vain n. muutamia tunteja aiemmin varoittaneet kansalaisiaan välttämään Istanbulin Ataturkin kansainvälistä lentoasemaa. 

Yleensä silloin kun USA:n tiedustelupalvelu CIA:lla on jokin terrori-iskun peiteoperaatio (covert operation) päällä, niin silloin varoitetaan ainakin Amerikkalaisia diplomaatteja kulkemasta noille alueille.


Turkin presidentti Erdogan totesi eilen medialle, että "Iskun tarkoitus oli heikentää Turkkia".

Turkkihan on ollut Naton jäsenmaa jo vuodesta 1952 lähtien. 

Jos näitä Turkkiin kohdistuneita valtionterrori-iskuja analysoi, että mikä oli niiden motiivi, niin se lienee se, kuinka Turkin presidentti Erdogan kiristi ja uhkasi EU:ta rajojensa avaamisella.Lentoaseman aseistetut poliisi ampuivat epäiltyjä ja tässäkin turvakamera tallenteessa näkyy, kuinka epäilty kaatuu lopulta maahan, kun häneen osuu. Lopulta hän laukaisee räjähdevyönsä.

Vaikka nämä epäilyt saattavat ollakin näitä aivopestyjä Jihadisteja, jotka uskovat pääsevänsä näiden joukkomurhaamisten jälkeen suoraan paratiisiin neitsyjen luo. Niin paljonkin tärkeämpi asia on se, että mitä tekemistä CIA:lla on näiden iskujen kanssa.

Koska yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:n alaisuudessa ISIS:siä johdetaan, koska se on USA:n hallinnon ja Pentagonin luoma terroristijärjestö, jota myös rahoitetaan USA:n veronmaksajien rahoilla.

Kun taas nämä räjähdevyönsä räjäyttäneet on koulutettu USA:n tiedustelupalvelu CIA:n alaisuudessa. 

CIA:lla on myös suorat yhteyden Natoon, jolla toimii myös tällainen maanalainen armeija, joka toteuttaa jatkuvasti terrori-iskuja eri puolilla Euroopassa. 

Ilmeisesti tälle Naton maanalaiselle armeijalla on tilattu nyt valtionterrori-isku jonnekin päin Eurooppaa, jonka olisi määrä toteuttaa joskus 1-2 kk sisällä.

Tämä tuleva isku on tilattu Rothschildien toimesta ja sillä yritetään saada Britannian sisäinen turvallisuustilanne takaisin sille tasolle, mitä se oli tuolloin 7.7.2005, kun Israelin tiedustelupalvelu Mossad sekä Britannian tiedustelupalvelu Mi6 ja Mi5 räjäyttivät muutaman linja-auton ja maanalaisen junan Lontoossa.  

Brexit- juoni etenee Britanniassa niin, että sen jälkeen kun nämä Rothschildien sinne tilaamat terrori-iskut on toteutettu, niin alkaa sitten tämä seuraava vaihe = EU:n supervaltion sisäänajo.Brexit kampanjan vetomiehenä toiminut konservatiivipuolueen Boris Johnson (kuvassa) oli valeopposition mies ja nyt astui syrjään, kun hänen roolisuorituksensa oli ohi. Tästä syystä mies ei lähtenytkään mukaan tulevaan Britannian pääministerikisaan.