http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, kesäkuuta 28, 2016

Puolan ulkoministeri vuoti EU fasistien liittovaltio-dokumentit julkisuuteenPuolan ulkoministeri Witold Waszczyzkowski (kuvassa) vuoti nämä salaiset dokumentit EU:n supervaltiosta julkisuuteen, joka on EU:n komission luoma salainen suunnitelma yhdestä liittovaltiosta, jossa kaikilta EU:n jäsenmailta viedään kaikki itsenäisyys pois ja pakotetaan liittymään yhteiseen armeijaan.

Visegrad-ryhmän maat (Puola, Tsekki, Unkari ja Slovaki) tapasivat eilen Saksan ja Ranskan ulkoministerien kanssa Tsekin pääkaupungissa Prahassa.

Visegrad-maat ovat syvästi järkyttyneitä siitä, koska vain muutama päivä Britannian Brexit äänestyksen jälkeen EU lähti ajamaan välittömästi fasistista liittovaltiohanketta eteenpäin.

Tämähän todistaa jo suoraan sen, että Brexit oli harhautusta tälle, jotta euroskeptikkojen juhliessa fasistit saisivat alkaa rauhassa puuhaamaan fasistista liittovaltiohanketta muiden selän takana.

Kuten täällä n. viikko sitten sanoin, että Brexit saattaa olla hyvinkin juoni liittovaltioon, niin näin oli.


Eurooppa-neuvoston puheenjohtaja Donald  Tusk puhui Britannian Brexit äänestyksen tuhoisista vaikutuksista.Nyt sijoituspankit ovat tyhjentäneet varojaan ja tästä tullaan sitten syyttämään Brexit äänestyksen tulosta, jolla Rothschildit toivovat, että saisi aikaan sellaisen julkisen mielipiteen, että vain liittovaltio voisi korvata tuon talouden menetyksen.


Mutta kuten tämä eräs entinen sijoituspankkialalla työskennellyt ex-pankkiiri totesi jo vuosi sitten, että tässä on nyt keskuspankkiirien juoni tuhota koko euro sekä punta totaalisesti.

Eli jos nyt teillä kenelläkään on vielä omaisuutta jäljellä, niin sijoittakaa nyt kultaan, vielä ennen kuin on liian myöhäistä, sillä seuraavaksi tässä kaatuvat suomalaiset pankit ja kaikki euroon pohjautuva talous tuhoutuu.

Rothschildien johdolla he yrittävät ensin tuhota koko euron sekä punnan ja syyttää siitä Britannian Brexit-äänestystä, joka toimii vale-verukkeena sille, että EU-maat pakotetaan tähän heidän kaavailemaansa fasistiseen liittovaltioon.

Puolan ulkoministeri Waszczyzkowskin vuotamat dokumentit löytyvät osoitteesta: http://static.presspublica.pl/red/rp/pdf/DokumentUE.pdf
Fasistinen liittovaltio on siis jo oven takana tulevine keskitysleireineen, joita on jo Ukrainassa rakennettu valmiiksi. Samoin suomeenkin on kaavailtu tulevan natsiliittovaltion keskitysleirejä.

EU:n yhteisen armeijan tarkoituksena on luoda natsi-saksan kaltainen EU-armeija, jonka määrä olisi hyökätä lopulta Venäjälle.

Mutta taas nämä EU-maiden omat armeijat aiotaan lähettää Rothschildien kaavailemiin sotiin mm. Iraniin.

Eurooppaan viime vuosina solutetut ISIS taistelijat taas ovat todennäköisesti osa tätä liittovaltioon meno suunnitelmaa. He ovat täällä todennäköisesti sitä varten, että jos tulee kansannousu, niin sitten päästetään lähi-idän sotarikolliset irti ja sisällissota. He ovat täällä eliitin yksityisarmeijana, kun olivathan nämä saksan jääkärit suomen vapaussodassa silloisen eliitin yksityisarmeija.

Suomessa koittavat vaaralliset ajat, jos päästämme tämän maan näiden hullujen fasistien käsiin ja pääministeri Juha Sipilä on näiden keskuspankkiirien puolella.   

EU:n yhteinen armeija ja liittovaltio on enää tulevaa diktaattoria vailla valmis ja mistä tiedämme, että onko so Angela Merkel itse ?

EU-maat toisensa jälkeen yritetään ajaa seuraavaksi fasismin kitaan ja jos yksikään maa pistää vastaan, niin Soros ja Rothschildit päästävät Isiksen jihadistit tai EU:sta lähetetyt aseelliset joukot irti estämään kansannousun.

Euroopan maat ovat siis fasismin panttivankina ja tästä tilanteesta ulos pääseminen vaatisi nyt äärimmäisiä diplomatia taitoja.

Illuminaatit ovat aina olleet todella sairaita kontrollifriikkejä psykopaatteja, jotka haluavat omistaa koko maailman. Mutta haluavat hallita kaikkia maailman ihmisiä kerralla, eikä heille riitä se, että he hallitsevat jo Eurooppaa. Koska he haluavat lakkauttaa kaikki kansallisvaltiot, joka tarkoittaa loppua suomelle, loppua ruotsille, loppua Tanskalle jne. 

Kansallisvaltiot kun eliitti katsoo uhaksi tälle heidän haluamalle uuden maailmanjärjestyksen fasistiselle liittovaltiohankkeelle. Joten tämän vuoksi Rothschildien johdolla illuminatin rikollismafia yrittää nyt hinnalla millä hyvänsä saada tämän heidän seinähullun suunnitelman toteutumaan. Mutta jos riittävän moni ihminen meistä tiedostaa tämän heidän suunnitelman, niin se ei toteudukaan lopulta ja keskuspankkien fasistit jäävät nuolemaan haavojaan.

Käynnissä on siis todella vaarallinen valtataistelu, jossa tätä kamppailua käydään nyt myös illujen kesken, koska siellä ovat alkaneet jo rivit rakoilemaan. Kaikki siellä eivät halua olla massamurhaajia ja tehdä sillä vielä rahaa, kuten Soros ja nämä muut konnat.

Tämä että Puolan ulkoministeri uskalsi tehdä tuon rohkean teon, että vuoti tämän Rothschildien juonen oli todella rohkea teko. Puolanhan koko valtionjohto salamurhattiin 2010 maaliskuussa, kun Puola ei suostunut tilaamaan yhtään sikainfluenssarokotusta.

Euroopan maiden vapaus on nyt koetuksella ja siinä koetellaan ennenkaikkea nyt yksilöiden aktiivisuutta. Koska mitä enemmän tähän asiaan saadaan lähetettyä ja kanavoitua tietoista valoa ja rakkautta, niin se tekee näiden keskuspankkiirien rikollisten pelin mahdottomaksi toteutua. Mutta myös heidän kierojen suunnitelmien paljastuminen sai heidät jo paniikkiin.

Heillä ei ole enää mitään muuta keinoa kuin yrittää luoda Eurooppaan suurta kaaosta, jolla he epätoivoisesti yrittävät saada tämän heidän sairaan liittovaltiokehityksen etenemään. Mutta se ei tule missään vaiheessa toteutumaan loppuun saakka, koska he eivät tule koskaan onnistumaan tuossa uuden maailmanjärjestyksen totalitaristisessa fasistisessa suunnitelmassa.

Heidän suunnitelmanaan kun on luoda vielä yksi maailmanuskonto, jonka jumalaksi tulisi tämä heidän palvomansa Lucifer. Sitten tulisi vielä siihen liittyvät tulevat ristiretket, jossa sinut pakotettaisiin tunnustamaan uusi jumalasi saatana (Lucifer) uudeksi jumalaksesi.

Illuminati aikoo myös poistaa lähi vuosina kaiken käteisen rahan ja se taas tulee sen jälkeen näihin jokaiselle pakotettaviin kämmenen sisään asennettaviin mikrosiruihin.

Näitä mikrosiruja olisi huhujen mukaan tarkoitus alkaa iskemään ihmisten käsiin jo 2017 vuonna, joten kyllä tässä alkaa mennä touhut jo aika sairaaseen suuntaan, jos noudatetaan tätä eliitin aikataulua. Nokiahan on vielä se firma, joka tätä väestön pakko mikrosirutusta tulisi johtamaan.


Lähteet: http://mvlehti.net/2016/06/27/vuodettu-eun-supervaltiosuunnitelma-yhdeksan-sivua-kansalaisilta-salattua-tietoa/