http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, kesäkuuta 13, 2016

Puolustusvoimat rekrytoi reserviläisiä tiedusteluyksikköönPuolustusvoimat rekrytoi parhaillaan reserviläisiä tieduteluyksikköön. Puolustusvoimien mukaan hakijalta edellytetään hyviä sosiaalisia taitoja sekä englanninkielen taitoa.

Valintaperusteet ovat kuitenkin puolustusvoimien mukaan salassapidettävää tietoa.
Haluaisitko poliittiseksi vainoajaksi ?
 


Tiedustelutoiminnan asiantuntija Jens Säynäjärvi kertoi Iltasanomille, että henkilötiedustelu voidaan ymmärtää myös vakoiluna.

Säynäjärvi on työskennellyt aiemmin it-palveluyritys CGI:ssä kyberturvallisuus ja turvallisuuasiantuntijana.


Säynäjärvi paljastaa lopulta Iltasanomille, kuinka tämä puolustusvoimien rekrytoima tiedusteluyksikön tehtävänä on hankkia seurantalistalla olevista henkilöistä tiedonhankintaa, eli käytännössä pyrkiä heidän kaverilistalle mm. Facebookissa.


Itseasiassa Suomessa on jo yli kymmeniä vuosia toiminut samankaltaisia tiedusteluyksiköitä, jotka ovat linkittyneet suomen puolustusvoimien organisaatioihin. SUPO ei ole ainoa taho, joka tässä maassa on harjoittanut internetissä tiedustelutoimintaa.


Mistä tunnistat vastavakoojan


Vastavakoiluyksikön toiminnan erottaa sosiaalisessa mediassa hyvin selvästi ja sen huomaa siitä, etteivät nämä tiedonurkkijat kerro koskaan omasta henkilökohtaisesta elämästään sinulle juuri mitään.

He pyrkivät sen sijaan olemaan kanssasi päivittäisessä keskusteluyhteydessä ja ns. pumppaamaan sinulta tietoja ulos, jotka sitten luovutetaan tietojen urkkijalle.


Vastavakoilutoiminnassa nämä puolustusvoimille työskentelevät tiedusteluyksikön upseerit samalla myös psykoprofiloivat tarkkailussa olevia henkilöitä. Eli seurattavien henkilöiden eri heikkouksia ja vahvuuksia pyritään löytämään, jotta kyberyksiköt voisivat käyttää näitä mm. verkossa tapahtuvan poliittisen mustamaalauksen osana.SUPO:n vastavakoiluyksiköllä resurssipulaa


Suojelupoliisin vastavakoiluyksiköllä on ollut viime vuosina erityisesti suuri ja huutava resurssipula, kun huonoilla alle mediaanituloille yltävillä n. 1999,99 €/kk ansioilla ei juuri kukaan ylitarkastajaksi sopiva poliisi suostu tulemaan töihin. Joten tämän vuoksi näitä selvästikin "miljoonapalkkaisia" hommia joudutaan rekrytoimaan usein työvoimatoimiston kautta.
Puolustusvoimien vastavakoilun kohteena kantasuomalaiset ?


Tuore Kokoomuksen vastavalittu puheenjohtaja Petteri Orpo totesi viime vuonna kantasuomalaisten olevan suomen suurin turvallisuusuhka.


Näillä mitä hän tarkoitti "kantasuomalaisilla", niin hän tarkoitti näitä poliittisesti heränneitä suomalaisia, joiden määrä on nyt jo niin suuri, että eliitti on heidän määrästäkin jo peloissaan.


Puolustusvoimien tiedusteluoperaatiot tulevat sijoittumaan internettiin ja viime vuonna jo sisäministeriö lähetti Yhdysvaltoihin Harvardin yliopistoon 100 virkamiestä saamaan koulutusta informaatiosodankäyntiin.


Kaikki ne suomalaiset, jotka ovat heränneet tietoisella mielellä ja kykenevät jo ajattelemaan tietoisella miellä, ovat suomen poliittisen ja taloudellisen eliitin mielestä heidän taloudellista ja poliittista valtaansa uhkaava ongelma.


Joten tämän vuoksi puolustusvoimat rekrytoi nyt tiedusteluyksikköön reserviläisiä, jotta nämä alkaisivat vainoamaan armeijan laskuun näitä heränneitä suomalaisia.


Missä vaiheessa tietoisesta ajattelusta on tullut kansallinen kyberuhka.Internet luotiin alunperin vain armeijan sisäiseksi verkoksi, mutta siitä tuli lopulta kaikkien meidän tiedonhankinta kanava.


Mutta siinä vaiheessa kun internet mahdollisti tiedon avoimen liikkuvuuden, koki monikansallisten suuryhtiöiden ja sijoituspankkien omistajaporras tämän kaiken tiedon vapaan liikkumisen heille hyvin suurena uhkana.Yhdysvaltain hallinnon sisällä menneinä vuosina useiden USA:n presidentti poliittisena neuvonantajana toiminut Zbigniev Brezinski totesi tämän kansallisen poliittisen heräämisen olevan globaalistisen eliitin suurin uhka, joka tulee estämään heidän ajamansa uuden maailmanjärjestyksen toteutumisen, elleivät he saa järjestettyä vielä jonkin globaalin kriisin siihen tilalle.Maailman rikkaimpiin pankkisukuihin kuuluvan David Rockefellerin mukaan kansakunnat tulisivat hyväksymään uuden maailmanjärjestyksen, jos eliitti saisi sitä ennen järjestettyä jonkin suuren ja globaalin kriisin.


Mutta tämä raha ja talouseliitti on kyllä aliarvioinut suuresti EU-maiden sisällä toimivien bloggarien poliittisen vaikutusvallan, joka on nyt horjuttanut viimeisinä vuosina jopa nyt kulisseissa juoniteltavaa EU:n ja USA:n välistä vapaakauppasopimusta (TTIP).


Talous ja rahaeliitti itse on kaiken ajan käyttänyt hyväkseen vain kylmää älyään, jonka voimaan se on luottanut, kun se uskoo että valtaosa heidän valtansa alla olevista ihmisistä ovat niin tyhmiä, etteivät älyä taistella tätä korporaatioiden fasismia vastaan.Jopa Neuvostoliiton johdossa toiminut Josif Stalin tiesi sen, että niin kauan kuin kansalla oli riittävästi vähän leipää ja sirkushuveja, eivät he alkaneet kapinoida valtiovaltaa vastaan.


Tällä Suomessa edelleen suurin ongelma ja kansalaisten passivoittava voima on televisio.


Jos televisio vietäisiin pois vaikka jo pelkästään 50 000 kotitaloudesta ja houkuteltaisiin nämä ihmiset viettämään vapaa-aikansa jossain muualla. Niin mitä todennäköisimmin alkaisi syntymään marginaalista heräämistä, koska tuo aiempi TV:n aivojen tietoista mieltä passivoittava vaikutus olisi poissa.


Ihmisiä ei kuitenkaan voi koskaan pakottaa alkaa käyttämään tietoista mieltään, koska sen on tultava oman korkeimman minän kautta ja siihen pystyt vain sinä itse.


Mutta jos televisiosarjat ovat sinulle tärkeämpiä, kuin oman tietoisen mielesi herättäminen, niin se on vain sinun itsesi päätettävissä.


Suomen CIA:n kautta korruptoidut valtapuolueet haluavat, että valtaosa suomalaisista olisi edelleen kuuliaisia valtiovallalle ja hyväksyisi sen, että kuinka työväestön ostovoima tuhotaan lähivuosina ja uskotellaan, että näin täytyi tehdä, koska valtio oli ottanut liikaa lainaa.


Mutta sitä ei kerrota, että kuinka suomen taloudellista ja poliittista valtaa ylläpitävä eliitti ryösti vuodessa n. 6 miljardia euroa valtionlainoista veroparatiisisaarille kasvamaan eliitille pesämunaa yksityisiin eliitin eläkerahastoihin. 


Eliitti sai sinut uskomaan, että sinä olisit työntekijänä syypää tuohon, että valtio joutui ottamaan lainaa yksityisomisteisesta Euroopan keskuspankista, jonka omistivat maailman rikkaimman Rothschildien pankkisuvun rikollisklaani.


Vaikka kaikkien näiden vuosien aikana Suomen Pankki olisi voinut painaa vaikka omin päin euroja, ilman ettei valtion olisi tarvinnut velkaantua ja alkaa luovuttamaan voittoa tuottavien valtionyhtiöiden osuuksia ulkomaalaisille sijoittajille.


Kun poliittinen herääminen tapahtuu, niin ensimmäinen havainto on se, että tajuat kuinka paljon meitä on kokonaisena kansakuntana kusetettua ja valehdeltu päin naamaa näiden valtiollisten jokerien toimesta. Kun pääministeriksi kelpaa tänne kuka tahansa, joka pystyy esiintymään uskottavasti. Mutta totta ei tarvitse puhua, vaan valheita tarvitaan poliittisen kieroilun peittämiseen päivittäin.


Euro on ollut alusta lähtien kasaarijuutalaisen pankkiirien monopoli, jonka voittoa tuottava bisnes perustuu EU-valtioille lainattuihin valtionlainoihin. 


Jos vielä uskot hyvinvointivaltioon, niin olisi jo syytä katsoa peiliin.

Lähteet: http://www.iltasanomat.fi/tyoelama/art-2000001199171.html?