http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, kesäkuuta 20, 2016

Ruotsi löi nato-kiimaiselle suomen poliittiselle johdolle luun kurkkuun


Ruotsin pääministeri Stefan Löfven ilmoitti eilen suomen poliittiselle johdolle Kultarannassa, että Ruotsi aikoo olla liittoutumattomana 200 vuotta eteenpäin.

Löfvenin mukaan Ruotsilla ei ole Nato-jäsenyys mielessä.

Tämä sai varmasti suomen poliittisen johdon Nato-kiimaisen johdon mietteliääksi. 

Suomen poliittinen johto kun on viime vuosina antanut kenraalien kaapata täällä vallan ja siirtää maan ulkopoliittinen turvallisuus Naton varaan. 

He antoivat Suomen kaikki lentokentät ja satamat mahdollisen Eurooppalaisen konfliktin nojalla suoraan Naton käyttöön. Eli juuri se mikä Naton idän ja lännen välisestä suursodasta haaveilevilla kenraaleilla on mielessä.

Rothschildit tekevät vallan kulisseissa nyt kaikkensa, jotta Euroopan turvallisuustilanne saataisiin yhä tulehtuneemmaksi ja tässä muutama päivä sitten Saksasta lähetettiin oikein prikaatillinen sotilaita etenemään kohti Viroa, jolla nyt Nato toivoo saavansa pullisteltua Venäjälle, että kyllä täältä pesee.

Tämänkaltainen sotilassaattueilla provosointi on erittäin naivia ja älytöntä toimintaa, jollaista harjoittavat vain mieleltään seonneet upseerit. Sellaiset jotka näkevät vain kaikkialla saman vihollisen, jonka nimikirjaimet he piirtävät kaikkialle. He näkevät Venäjän uhan jokapuolella, aina kun he heräävät, niin ryssänpelko on kannoilla. 

Mutta tämä ei heille riitä, kun Natollahan on vielä omat kybertrollit, jotka näkevät Venäjän trolleja kaikkialla minne he menevät, koska heidän esimiehensä on heille kertonut, että kaikki suomen poliittiset toisinajattelijat ovat niitä. Vaikka tämä on ollut pelkkää suomen valtatahojen ulkopuolelta Viron kybersotakeskuksesta saneltua informaatiosodan poliittista kyberstrategiaa.


Miksi keskuspankkien pankkimafia vihaa Venäjää ? 

Tälle Naton venäjävastaisuudelle on hyvinkin yksinkertainen syy, jota iltapäivälehdet eivät suostu meille kertomaan.Vuosien 1999-2000 aikana muuan kasaarijuutalainen pankkiirien pääkonna Edmon J. Safra (kuvassa) sai päähänsä suuren idean, että varastetaan näiden liikemieskavereiden kanssa Venäjän valtion varat. Mutta me tarvitsemme siihen hieman yhteistyötä. No nämäpä pojat sitten saivat silloisen Venäjän presidentin Boris Jeltsinin ottamaan useiden miljardien lainan duuman remonttia varten. Mutta siinä vaiheessa kun rahat oli siirretty Duumaan, niin kasaaripankkiirit ottivat Jeltsiniin puhelimitse yhteyttä ja vaativat häntä eroamaan, tai muuten he tulisivat syyttämään häntä laittomasta rahanpesusta. 

Boris totteli lopulta käskyä ja erosi vallasta joulukuun lopussa. Mutta suunnitelma ei kuitenkaan mennyt aivan putkeen, koska kasaarien pankkimafia ei saanutkaan haluamaansa kaveriaan oligarkki miljardööri Boris Berezovskia Venäjän uudeksi presidentiksi. Presidentiksi nousikin muuan Vladimir Putin, josta alettiin aika välittömästi kasaarijuutalaisten omistamassa läntisessä mediassa parjaamaan hyvin voimakkaasti. 

Berezovski joutui lopulta Duuman kanssa todella huonoihin väleihin ja kun selvisi vielä se, että mies oli jopa tilannut Venäjällä yhden kaupunginjohtajan poliittisen murhan, niin Berezovskille tuli kiire lähteä maasta pakoon ja hän pakeni Ranskan kautta Lontooseen. Tuonne missä hänen muutkin kasaarijuutalaiset pankkihuijarit majailevat. 

Venäjän Tsaarit murhattiin aikanaan myös kasaarijuutalaisen eliitin toimesta, koska Tsaarit eivät suostuneet päästämään näiden huijareiden keskuspankkia Venäjälle. 

Nyt tällä hetkellä kyse on miltei samasta asiasta, koska Rothschildien pankkisuku on menettänyt Venäjän poliittisesta hallinnasta hyvin tuntuvan otteen ja tämä on heille niin suuri tappio, jota he eivät enää voi millään muulla keinoilla yrittää paikata, kuin hyökkäämällä sinne sotilaallisesti. 

Että kun saamme edelleen täällä lännessä lukea lähes psykoosimaisesti lehdissä tätä jatkuvaa "VENÄJÄN UHKA" mantraa, niin olisi hyvä tietää, että keiden suusta se alunperin tulee. 

Miksei sinne lehtiin voida kirjoittaa "KASAARIEN PANKKIMAFIAN UHKA" mantraa ? No tietenkin sen takia, koska kasaarien mafia omistaa nämä kaikki 6 maailman suurinta mediakorporaatioita. 

Se kenen leipää syöt, sen lauluja laulat! 


Lähde: http://yle.fi/uutiset/lofven_ruotsi_aikoo_jatkaa_liittoutumattomana_200_vuotta_eteenpain/8969514