http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, kesäkuuta 28, 2016

Timo Soini: Vaalikampanjoissa saa valehdella


Teksti: Teemu Vehkala

Nyt se Timo Soini tuli sitten valheiden kaapista ulos ja tunnusti MTV3:n haastattelussa, että vaalikampanjoissa saa valehdella kansalaisille.

Jos olette luottaneet Perussuomalaisiin, niin se on alusta alkaen ollut ns. valeoppositio. Nyt kun he nousivat hallitukseen, niin heidän omatunnolla toimivien kansanedustajiensa kädet ovat sidottu.

Mutta annas kun kerron tässä yhden totuuden.

Sinä päätät omista asioistasi ja media tai suomen hallinto ei niihin henkilökohtaisiin asioihisi puutu, jos sinä olet niistä päättänyt itse tietoisella mielelläsi.

Jos me saamme tähän maahan vaikka 800 000 suomalaista, jotka löytävät tuon tietoisen mielensä ja sieltä kautta sen oikean todellisen itsensä, niin tuollainen määrä omilla aivoillaan ajattelevia ihmisiä kaataa jo kokonaisia hallituksia. 

Ja arvatkaapas mihinkä tuollainen voima perustuu ? 

Se perustuu yksilönvapauden voimaan, jota yksikään eliitin fasisti ei voi pysäyttää, koska mieleltään ja tietoisuudeltaan herännyt yksilö siirtää vaikka vuoria, jos siihen vain tarpeeksi voimaa tuosta heränneestä tietoisuudesta löytyy.

Joten voimmme siinä tapauksessa käyttää nyt tätä herännyttä mieltä avuksi siihen, että Suomi lähtee EU:sta kokonaan ulos, eikä liity fasistiseen EU:n supervaltioon.

Siinä vaiheessa kun Suomi lähtee EU:sta ja päättää ettei lähde tuonne fasistiseen EU:n supervaltioon, niin Soinin kaltaiset takinkääntäjät joutuvat etsimään itselleen muita hommia. Vaikka hekin ovat vain ihmisiä, jotka on ostettu lahjomalla tuonne fasistisen EU-eliitin tai jopa Vatikaanin puolelle. 

Yksilön vapaus on kuitenkin se asia, jota me suomalaiset kunnioitamme ja tuosta perusoikeudesta me heränneet suomalaiset emme tule päästämään irti. Suomi tulee olemaan tulevaisuudessa vapaa ja itsenäinen valtio, jossa jokaisella suomalaisella on tuo yksilönvapaus. Mutta se tarvitsee nyt meitä tietoisella mielellä heränneitä kansalaisia toimimaan, koska nämä EU:lle kumartavat kansalaiset ovat vielä unessa.


Lähde: http://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3566150-soini-vaalikampanjoissa-saa-valehdella