http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, kesäkuuta 27, 2016

Brexit juoni paljastui: EU valtiot lakkautetaan, ei rajavalvontaa, ei omaa rahaa, yhteinen armeija


Teksti: Teemu Vehkala

Nyt se sitten selvisi, että BREXIT on juoni, jolla EU-mailta tultaisiin viemään kaikki valta pois. EU maat lakkautetaan, rajavalvonta poistetaan, perustetaan sinne yhteinen armeija.

Äänestys oli siis pelkkää euroskeptikkojen huijaamista, jossa heille annettiin tunne, että Britannia voisi päästä EU:sta pois. Mutta Brexitin juonena oli pistää alku tälle liittovaltiolle, jossa EU-mailta viedään oikeus toimia valtioina. Suomelta viedään suomen lippu pois, Hollannilta viedään lippu pois jne. Natsi-Saksan kaltainen integraatio 2.0 on nyt luvassa, jollei tälle nyt äkkiä tehdä jotain täällä suomessa.


Jo 20 ministeriä EU-maista ovat allekirjoittaneet tämän juonen, kun he tapasivat keskenään salaisesti Berliinissä ja Pariisissa.

He harjoittivat siis salaista kabinetti-politiikkaa, joka on vastoin kaikkia demokraattisen päätöksenteon sääntöjä. Tällaista kabinetti-politiikkaa harrastavat vain vallan ja murhanhimoiset psykopaatit, joita nämä keskuspankkiirit ovat.

Nigel Farage ja muut euroskeptikot taisivat liian aikaisin avata ne shampanja pullot, sillä tässä on fasistinen tulevaisuus edessä, ellei nyt joku maa älyä lähteä tästä fasistisesta helvetistä ensimmäisenä oikeasti pois, koska suursotaan tätä EU:n fasistista supervaltiota ollaan viemässä.

Demokratiasta on tullut uhka Eurooppalaiselle yksilönvapaudelle ja silloin jos se uhkaa EU:n kansalaisten ihmisoikeuksia, niin silloin demokratiasta täytyy luopua kokonaan.

BREXIT on siis huijaus, jolla EU maat huijataan fasistiseen liittovaltioon tällä vanhalla eliitin joukkojen hallitsemiskaavalla.

Ensin luodaan ongelma = BREXIT

Sitten luodaan ongelma = Keskuspankkiirit alkavat tuhota taloutta ja näin saadaan sellainen harhakuva, että BREXIT on syynä kurssien suureen laskuun

Sitten luodaan ratkaisu = EU-maiden päätäntävalta pois, yhteinen armeija, itsenäisyys pois jokaiselta EU-maalta liput pois

Suomen poliittisen johdon täytyisi tajua tämä juoni nyt äkkiä, koska tässä on jo kriittiset ajat käsillä.

Sillä nyt kun tämä keskuspankkiirien juoni paljastui Express -lehdessä, niin se sai varmasti tämän juonittelijat pienen paniikin valtaan ja siinä sekasorrossa järjen käyttö on vielä sallittua.

Haluaako valtion nimeltä Suomi fasistiseen liittovaltioon mukaan ja lähteä näiden natsien kanssa hyökkäämään Venäjälle muutaman vuoden kuluttua. Tehdäänkö tälläkin kerralla suursuomi, jota nämä sotakiimaiset upseerijohtajat tuolloin uhosivat.

Annammeko tämän maan näiden sotahullujen käsiin ja vaarantaa koko Suomen tulevaisuus sillä, että tätä maata tultaisiin käyttämään tuon EU:n yhteisen armeijan kauttakulkumaana Venäjälle ? 

Näille fasisteille turvallisuus on kaikki kaikessa ja heidän sairaassa päässä vain Venäjä nähdään uhkana. Kun nämä fasistijohtajat eivät huomaa sitä, että tämän heidän tulevan fasistiarmeijansa rahoittajat Rothschild suvusta ovat niitä uhkia.

Brexit ei ole mikään Britannian vapaus ja olisi ollut hyvin naivia kuvitella, että Englannin keskuspankkia hallitseva Rothschild suku päästäisi tuon hallitsemansa maansa vapaaksi. Eivät he Englantia päästä vapaaksi, vaan yrittävät nyt epätoivoisesti luoda tuollaisen Natsi-Saksan kaltaisen supervaltion EU:sta, joka kuitenkin murenee nyt heidän käsiinsä, kun tämä heidän salajuoni paljastui jo.  


Lähteet: http://www.express.co.uk/news/politics/683739/EU-referendum-German-French-European-superstate-Brexit

https://www.superstation95.com/index.php/world/1534