http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, kesäkuuta 29, 2016

EU:n salatut natsi juuret


Euroopan unionilla on natsi-yhteydet ja vaikka EU ulkoisesti väittää ajavansa demokraattisia, liberaaleja ihmisoikeuksia, niin tämä on kaukana totuudesta.

EU:n on laittanut alulle Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA ja EU, jolla on tarkoitus rakentaa sotilaallinen blokki Venäjää vastaan ja nyt tämä projekti on saavuttamassa seuraavan askeleen.

Luvassa on fasistinen liittovaltio, jonka ensimmäiseksi maaksi liittyy Britannia, kunhan ensin punta saadaan tuhottua pois alta.

Eurooppa-komitea syntyi jo 1942 natsien toimesta

Tämä EU:ssa valtaa pitävä Euroopa-komitea syntyi jo vuonna 1942, kun se laitettiin alulle 21. maaliskuuta 1942 natsien toimesta.


Natsien ulkoministerina toiminut Joachim von Rippentrop (kuvassa vasemmalla) laati Hitlerille muistion, jossa vaadittiin Euroopan konfederaation perustamista. Nämä muistion poliittiset päätökset koskisivat Saksan lisäksi myös Italiaa, Ranskaa, Tanskaa, Norjaa, Suomea, Slovakiaa, Unkaria, Romaniaa, Bulgariaa, Kroatiaa, Serbiaa, Kreikkaa ja Espanjaa.

Tämä muistio matkasi lopulta Natsi-Saksan ulkomaanministeriöön, jossa se kirjattiin lopulta 9. syyskuuta 1943. Tämä laittoi tämän Euroopan unionin alulle jo tuolloin II-maailmansodan aikoihin.


Lähde: https://www.sott.net/article/319146-The-Nazi-origins-of-the-European-Union

http://www.telegraph.co.uk/business/2016/04/27/the-european-union-always-was-a-cia-project-as-brexiteers-discov/