http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, kesäkuuta 20, 2016

Poliisi nauroi tv-kameroiden edessä kesken lehdistötilaisuudenOrlandon ampumavälikohtaukseen liittynyt paikallisten poliisien pitämä lehdistötilaisuus sai omituisen käänteen, kun eräs poliisimies tuli naureskelemaan tv-kameroiden eteen muiden poliisien taakse. 

Ehkä tämä tilanne oli sellainen, että siinä piti näyttää vakavalta, mutta yhdellä jokerilla petti pokeri. Silminnäkijöiden kertomuksissa on hyvin suuria aukkoja ja tämäkin mies, joka kertoi suorassa lähetyksessä, kuinka klubin ovea pitivät jotkut kiinni, etteivät sieltä sisältä päässeet ihmiset ulos. Niin tässä kohtaa uutiskanavan ääniyhteys laitettiin poikki, koska mies taisi sanoa jotain sellaista, minkä ei pitänyt tulla julki suorassa lähetyksessä.Muidenkin silminnäkijöiden esiintymisessä ei näy juuri mitään merkkejä mistään shokista tai järkytyksestä.  

Tässä on joka tapauksessa ylivoimaisesti huonoin näyttelijä, joka antoi roolinsa tässä PSYOP -operaatiossa. Tuollaisella tekoitkulla ei pääse kukaan edes Teatterikorkeakouluun.

Mutta ongelmahan on tässä, että Pentagonilla ei ole laittaa muka sen verran lisää budjettia näihin PSYOP -operaatioihin, että sinne saataisiin vähän paremmat näyttelijät Hollywoodista. 

Tällä kerralla ampumisen pääepäilty Omar Mateen haettiin Hollywoodista asti ja yksi silminnäkijä Luis Burbano on myös Hollywoodin miehiä.


Mutta tässä Mateenissa on vielä yksi äärimmäisen mielenkiintoinen tausta, että hänen isänsällään sattuu olemaan CIA:lla pitkäaikainen historia ja kokemus takanaan. Seddique Mateen on hänen nimensä ja hänellä sattuu olemaan läheiset suhteet Washington DC:hen, kuinkas sattuikaan.

Eliitti vetää teistä naruista, jos ette kykene näkemään tämän harhautuksen lävitse. Eihän nämä jenkkien PSYOP -operaatiot periaatteessa millään tavalla kuulu vaikka Suomelle, mutta jostain kumman syystä tätä samaa jenkkipropagandaa saamme lukea ja kuulla päivittäin uutisista, koska nämä kasaaripankit omistavat maailman suurimmat uutistoimistot Reutersin ja AP:n.

PSYOP -operaatioiden poliittinen agenda on salainen. Sen tarkoituksena on pitää maailmanväestön tietoisuus hyvin alhaalla ja saada se värähtelemään pelon värähtelyillä, jolloin korkeampi tietoisuus ei pääse aukenemaan. Tämä on koko läntisen military industrial propagandan perimmäinen tarkoitus.

Toiseksi näillä PSYOP -operaatioilla on aina jonkin poliittinen agenda, josta aina joku hyötyy. 

Orlandon pulse -klubilla lavastetusta PSYOP -operaatiosta yrittävät hyötyä nyt USA:n poliittisessa johdossa toimiva eliitti, joka yrittää jälleen kerran saada uuden askeleen kohti sitä päivää, jolloin USA:n hallitus tulee keräämään kaikki yksityisomisteiset aseet pois kansalta. Sen takia he jokaisen PSYOP-operaation jälkeen huutavat keuhkojaan myöten Twitterissä ja muualla sosiaalisessa mediassa, että "aseet ovat ongelma, meidän täytyy kieltää tuliaseet".

Sen sijaan yksikään neokonservatiivi jenkkipoliitikko ei huutele Twitterissä, että "meidän täytyy kieltää aseet USA:n armeijalta". Jos näin tehtäisiin, niin se olisi suuri tappio aseteollisuudelle. Tuolle military industrial complex liiketoimintahaaralle, joka toimii tämän koko läntisen huumesodankäynnin moottorina. Silti unikkopellot jätetään rauhaan edelleen Afganistanissa ja kokaiinierät liikkuvat CIA:n johdolla Learjet yksityiskoneilla Yhdysvaltoihin.

Lähteet: http://www.globalresearch.ca/father-of-orlando-shooter-is-long-time-cia-asset/5531068