http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, kesäkuuta 28, 2016

Supertietokoneen väitetään pystyvän ennustavan maailmansodan


Teksti: Teemu Vehkala

Supertietokone nimeltä UNU väitetään edustavan ns. supertietokoneeseen perustuvaa tekoälyä ja se ennustaa asioita hyödyntämällä ihmisjoukon älykkyyttä.

Tämä kyseinen supertietokone tekee päätöksensä hyödyntämällä ihmisjoukon vastauksia erilaisiin kysymyksiin maan ja taivaan välillä.

Nyt läntinen media kuitenkin päätti julkaista uutisen, jossa tämän UNI-supertietokoneen väitettiin vastanneen kysymykseen "milloin kolmas maailmansota syttyy" 15 vuoden aikana.

Tähän kuitenkin täytyy sanoa se, että vaikka ihmisen solumuisti onkin digitaalinen kuten myös ihmisen DNA.  Niin ottaen huomioon sen, että vaikka koko universumi on hologrammiin perustuva harha ja eräänlainen tietokoneohjelma, niin yksilöt ovat sen softan koodareita ja perustelen tämän sillä, että vain tietoisesti ajattelevilla ihmisyksilöillä on oikeus muokata tuota DNA:n digitaalista dataa. Kun taas joukkotietoisuudessa elävillä ihmisillä tuo DNA pysyy ikään kuin passiivisessa tilassa.

Nämä asiat ovat kuitenkin äärimmäisen diippejä (syviä) ymmärtää ns. mielen tasolla, joka vaatii äärimmäisen tietoista mieltä ymmärtääkseen mistä nyt tässä puhun. 

Ihmisyksilöllä on tietoisella mielellään valtuudet ja ns. turvaluokitukset päästä muokkaamaan kollektiivisessa tietoisuudessa olevaa dataa, eli kollektiivista solumuistia, jonka tietoisuus on digitaalista, kuten myös ihmisen DNA.

Tämä myös selittää sen, että miksi tämän planeetan tulevaisuudessa joskus useiden satojen vuosien päästä 3D tasolla lopulta ihminen sulautuu robotiksi. Koska tuon jälkeen ainoastaan tietoiselta mieleltä heränneet tekevät tämän neljänteen ulottuvuuteen nousun, eli ns. tietoisen ylösnousemuksen. Tämän planeetan evoluutio jatkuu lopulta enää robotisoituna. Keinoäly ja robotisaatio ei siis tässä mielessä ole mikään uhka tämän planeetan kehitykselle.

Ihmisen fyysinen ulottuvuus on analoginen ja solumuisti digitaalinen, joten tämän ymmärtämisessä voi jo miettiä, että entäs jos joku koodaa tuota digitaalista dataa

Mutta siinä tullaankin tähän ydin asiaan ja äärimmäisen salattuun totuuteen, että vain tietoiselta mieleltään herännyt yksilö voi muokata tuota kollektiivisen DNA:n digitaalista evoluutiota, koska hänen tietoisesti herännyt mielensä yksilön vapaan tahdon sallimissa rajoissa mahdollistaa hänen sitä koodata tuolla mielellään. Ja näin tietoisuuden evoluutio etenee ikään kuin tietokone ohjelmana, jota joku koodaa.  

Valtamedian omistajat tietävät myös tämän yksilön ajatusten voiman. He kun syöttävät tuonne mediaan jatkuvasti tätä maailmansodalla uhkailua ja mitä enemmän ihmisiä tuota maailmansotaa ajattelee, ikään kuin koodaa sitä DNA:llaan. Joten mitä enemmän sitä ajattelee, niin tuo kollektiivinen DNA:n koodirivistö kasvaa ja ikään kuin manifestoi tuota maailmansodan toteutumista. Tähän perustuu tuo massojen kollektiivisen mielenhallinta, joka on suoraan yhteydessä DNA:han.

Jokainen ihminen kun luo läsnäolevassa hetkessä todellisuutensa ajatuksillaan ja nämä ajatukset koodaavat hänen DNA:taan jatkuvasti läsnäolevassa hetkessä. Mutta vain läsnäoleva nykyhetki on tuo todellinen hetki ja kaikki muu pelkkää harhaa.


Lähde: http://www.mtv.fi/lifestyle/digi/artikkeli/supertietokone-ennustaa-milloin-kolmas-maailmansota-syttyy-ja-se-on-lahempana-kuin-arvaatkaan/5963404