http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, kesäkuuta 15, 2016

Orlandon ampujalla yhteyksiä USA:n hallintoon


Yhdysvalloissa, Orlandon osavaltiossa äsken 49 uhria vaatineesta ampumavälikohtauksesta epäilty Omar Mateem on ollut tiiviissä yhteydessä USA:n hallintoon. Näin kertoo ent. NSA:lle ja CIA:lle työskennellyt aliurakoitsija Steve D. Kelley.

Jos nyt mediassa tämä Mateem onkin esitetty homoja vihaavana Daesh/ISIL terroristina, niin kuinka hän voi olla samaan aikaan USA:n hallinnolle työskentelevä rotta? 

Tässä näkyykin tuo manipulointi, jolla meidät halutaan saada uskomaan, että näiden veristen joukkomurhien takana olisi aina vain yksittäiset päästään seonneet muslimit, vaikka siellä on jokainen kerta USA:n tiedustelupalveluilla näppinsä pelissä mukana.Mateemin väitettiin ilmaantuneen paikalliseen yökerhoon kahden aikaan yöllä paikallista aikaa, jolloin yökerho oli juuri sulkeutumassa. 

Mies oli viranomaisten mukaan liikkeellä pakettiautolla ja alkoi vaihtaa laukauksia yökerhon turvamiehen kanssa. 

Sisällä hänen väitettiin ottaneen panttivankeja ja tilanne raukesi siihen, että poliisi lähetti erikoisjoukkonsa klubiin n. kello viideltä, jolloin kymmeniä panttivankeja pääsi pakoon, jonka jälkeen erikoisjoukot ampuivat tekijän.

Ei kuullosta kuitenkaan kovinkaan uskottavalta, että yksi mies voi selvitä haavoittumattomana yökerhoon, jouduttuaan jo laukausten vaihtoon yökerhon vartijan kanssa. Eihän kuitenkaan mikään teräsmies ole.

Mutta jos yökerhossa ammuttiinkin erikoisjoukkojenkin toimesta vain ns. räkäpäitä, niin siinä tapauksessa asiassa on hieman enemmän järkeä. Koska silloin tämä on ollut osa varsinaista showta. 
Silminnäkijöiden lausunnot ovat vaikuttaneet Amerikan Crisis Actors studion amatöörinäyttelijöiden työltä. Osa heistä ei osaa edes näytellä surullista.

Washington Times lyö kuitenkin löylyä nyt ja lupaa maksavansa 25 000 dollaria sille, joka pystyy todistamaan Orlandon ampumavälikohtauksen olleen lavastettu false-flag

Eiköhän nuo jenkkien kriisinäyttelijöiden amatöörimäiset suoritukset jo kerro kaiken olennaisen. 

Kaiken takana on saada yksityisomisteiset aseet kiellettyä jenkeissä, mikä on näiden USA:n armeijan ja tiedustelupalveluiden toteuttamien psykologisten operaatioiden salattu poliittinen agenda.

Orlandon tapauksen jälkeen alkoikin sitten jälleen aselakien kiristämisdebatti USA:n kongressissa, jonka oli myös määrä alkaakin siellä. Koska tämä psykologinen operaatio (psyop operation) oli suunniteltu käynnistävän jälleen USA:n kongressin uuden yrityksen kieltää kaikki yhdysvaltojen käsiaseet.

Aiemmat yritykset ovat tuottaneet aselakien tiukennuksia yrittävälle eliitille pelkkiä tappioita, koska USA:n kivääriliitossa (NRA) on edelleen liikaa jäseniä ja jokainen aselakien tiukennusäänestys on aina täysi EPIC FAIL kasaarijuutalaisille neokonservatiiveille.

Miksi he pelkäävät yksityisomisteisia aseita niin paljon

No siksi, koska se pelkäävät USA:n kansalaisten aloittavan niillä aseellisen vallankumouksen, jolla tämä korruptoitunut eliitti syöstään vallasta. 

Mutta vieläkin tehokkaampi keino heidän syrjäyttämiseksi on ollut käytössä koko ajan ja se on sanan voima, joka on miekkaakini terävämpi. Joten nähdäänköhän USA:n kongressissa vielä tulevaisuudessa äänestyksiä, jossa hallinto yrittää kieltä tietokoneen näppäimistöt  


Lähde: http://www.veteranstoday.com/2016/06/14/orlando-isis-shooter-closely-connected-to-us-government-ex-cia-contractor/