http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, kesäkuuta 20, 2016

Professori Korkman kääntää takkiaan vuoden välein EU:staProfessori Sixten Korkman totesi vuonna 2014, kuinka ei näe nykyoloissa mitään tarvetta siihen, että Suomen pitäisi erota euroalueesta.Vuosi myöhemmin professori Korkman julkaisi kirjan ja julisti siellä, kuinka Suomen eurojäsenyys oli vakava erehdys.Nyt sitten miehen tuorein kannanotto britannian EU eron äänestyksestä on selvä. Kun hän julistaa kaikki britannian EU eroa kannattavaa kansalaista tyhmiksi populisteiksi. EVA: Eliitti ja kansa napit vastakkain


Elinkeinoelämän valtuuskunta (EVA), jonka johdossa myös Korkman on aiemmin istunut, julisti tänä vuonna tiedotteen, jossa totesivat kansan ja eliitin olevan napit vastakkain. 

Mistähän moinen mahtaisikaan johtua ?
Demokratian tarkoituksena ei ole, että eliitti ryöstää vähäosaisilta ja veronmaksajilta itselleen sen verran, että voivat elää rikasta luksuselämää ja riistää monikansallisille yhtiöilleen varallisuutta työtätekevän kansan taskusta sekä piilottaa veronmaksajilta ryöstetyt tulonsiirrot veroparatiisisaarille. Tämän kaltainen toiminta on plutokratiaa, jossa eliitti hallitsee ja kansa vikisee. Eli juuri tätä mitä olemme nähneet koko viimeiset vuodet. Jos vähänkään on näiden Suomen EU-vuosien aikana ollut yhtään aitoa ja kriittistä ajattelua havaittavissa, niin näkee kyllä sen selvästi, että onko Suomen talous parantunut vai huonontunut näiden EU-vuosien aikana. Suomen velkaantuminen EU-aikana on johtunut siitä, että Suomen Pankilta vietiin EMU-rahaliiton sopimuksella oikeus laskea liikkeelle rahaa. Ennen Suomen Pankki lainoi ja laski liikkeelle markat, mutta EMU:n rahaliittosopimus teki tälle lopun ja Suomen Pankki joutui ikään kuin panemaan lapun luukulle. Sitten Suomen valtio joutui muuttamaan itsenäisen taloutensa riippuvaiseksi yksityisomisteisten sijoituspankkien luotonannosta, jolloin rahat jouduttiinkin yhtäkkiä lainaamaan Euroopan keskuspankista. No mikäs rahalaitos tämä Euroopan keskuspankki sitten on. Se on yksityisten kasaarijuutalaisten pankkiirien ylläpitämä monopoli, jossa nämä Goldman Sachs pankkienkin huijarit printtaavat rahaa valtioille tyhjästä ilmasta ja perivät ne korkojen kera takaisin. Eikös olekin nerokas idea ? 

Työllisyyden tuhoaminen EU:n teollisuusmaissa on Trilateraalisen komission salainen ja poliittinen agenda

Trilateraalisen komission yksiä keskeisimpiä poliittisia juonia Euroopassa on ollut nollakasvu ohjelma, jonka tarkoituksena on tuhota entisten Eurooppalaisten rikkaiden maiden teollisuus. Eli aikaansaada näissä maissa runsasta työttömyyttä ja Suomi on ollut armotta tässä listalla EU:n suurin kärsijäosapuoli.

EU:n ja USA:n välinen vapaakauppasopimus ei tulisi toteutuessaan parantamaan tätä tilannetta yhtään, vaan se tulisi viemään yhä enemmän työpaikkoja täältä pois ulkomaille halvempiin maihin.

Työttömäksi jääneet työmiehet Trilateraalisen komission eliitti näkee yhteiskunnalle turhina jätteinä, joista tulee päästä keinolla millä hyvänsä eroon. Tästä syystä talouden nollakasvuohjelma hajottaa nyt suomessakin ennätysmäärän perheitä ja ajaa miehet juomaan itsensä hengiltä sekä tekemään itsemurhia.

Trilateraalisen komission mielestä maailmassa on liikaa ihmisiä hallittavaksi, kun heidän mukaan sellainen 500 miljoonaa riittää ja kaikista muista tulisi päästä eroon keinolla millä hyvänsä.

Kaikki tämä taloudellinen kurjuus ja teollisuuden alasajo ei ole mikään Suomen kansan tietoinen valinta, koska meidät huijattiin tänne unioniin tuolloin vuonna 1994.

Suomen korruptoitunut eliitti ei uskaltanut kertoa sitä, että Suomi menettäisi tulevina EU:n jäsenvuosinaan vielä oman markkaan perustuvan valuutan. Jos tämä oltaisiin kerrottu suomen kansalle, niin Suomi ei olisi silloin liittynyt tähän velkaunioniin.

Mutta poliittinen ja korruptoitunut HYVÄ VELI -verkostoissaan vaikuttava eliitti on aina halveksinut Suomen kansaa. Tätä jo ruotsin vallan aikoina alistettua itsenäistä kulttuuria, joka on geneettisessä tutkimuksessa Euroopan vanhin kulttuuri. 

Suomen kieli on vielä alkuperäiskieli, joka ei pohjaudu mistään muusta ugrilaisesta kielestä.

Jos tätä maata on ensin alistanut Ruotsi ja sen jälkeen jouduimme vielä olemaan Venäjän silloisen valtiovallan alla. Niin näiden itsenäisyysvuosien jälkeen jouduimme lopulta jälleen näiden samojen keskuspankkihuijarien alistamaksi, koska keskuspankkijohtoinen mafia on ryöstänyt täältä nämä yli 100 miljardia euroa itselleen. 

Rothschildit ovat pankkiiri-rikollisia, jotka pitäisi tuomita vankeuteen valtioiden ryöstöstä sekä poliittisten vallankaappausten harjoittamisesta.

 

EU:n monikulttuurisuushanke on ollut taloudellisen eliitin tuhohanke, jolla tuhotaan Euroopan kansallisvaltiotNyt kun vielä menemme tähän salattuun puoleen EU:sta, että miksi tämä alkaa muistuttaa yhä enemmän kuin sellaista ruosteista pikajunaa, jonka vauhti ja kiihtyvyys heikkenee vuosi vuodelta ?

EU maihin on viime vuonna alkanut tulemaan suuri lauma lähi-idästä liikkeelle laitettuja muslimeja, joiden todellinen ikä on paljon enemmän mitä he ilmoittavat. 

Miksi heitä tänne on laitettu tulemaan näin suuria määriä ja miksi Suomellakin on myös oma 2020 monikulttuurinen agenda, jonka mukaan tähän maahan pitäisi tulla vielä yli 100 000 maahanmuuttajaa lähivuosien aikana ? 

Maahanmuutto on Trilateraalisen komission yksi keskeinen tekijä, jolla he aikovat tuhota Euroopan kansallisvaltiot. 

EU:n liittovaltio tulisi toteutuessaan olemaan systeemi, jossa jokaiselta sen jäsenmaalta viedään kaikki poliittinen itsenäisyys pois. Eli Suomenkin lippu hävitettäisiin siinä samalla ja tähän liittovaltioon on jo kansallislaulukin käsikirjoitettu valmiiksi. 

Tämän fasistisen liittovaltion sisälle poliittinen ja korruptoitunut eliitti tulisi sitten sijoittamaan niin monta miljoonaa maahanmuuttajaa, että niillä saataisiin lopulta tämä valkoinen rotu geneettisesti tuhottua. Koska valkoinen ihmisrotu on kasaarijuutalaiselle eliitille poliittinen uhka.

Suomen väestö kun on vielä euroopan älykkäin kansa, joten mikäs sen nerokkaampi keino, kun päästää tänne muutama miljoona kehitysmaalaista, jotka sitten alkavat lisääntymään suomalaisten kanssa. Näin sitten saadaan paljon tyhmempi rotu tilalle, jota on helppo hallita. Kasaarijuutalainen eliitti tunti jo 20-luvulla erittäin voimakasta vihaa koko valkoista eurooppalaista väestöä kohtaan. 

EU:n kummisetänäkin tunnettu Kreivi Richard Coudenhove-Kalergi totesi jo vuonna 1924, kuinka Eurooppalainen valkoinen väestö tulee tuhota ja korvata euraasia-negroideilla, joita on sitten eliitin helpompi hallita.

Tämä kuvastaa erittäin paljon tuota psykopaattisen eliitin tarvetta aina hallita ihmisiä ja pitää heidät tyhmyydessä. Siitähän tämä populismi -sanalla haukkuminenkin tulee.

Miksi eliitti vastustaa britannian EU eroa ?

Englannin keskuspankkitoiminta aloitettiin jo keskiajalla. Jo vuonna 1693 eläköitynyt merirosvo William Patterson kirjoitti pamfletin, kuinka keskuspankkien täytyy olla yksityisomisteisia. Hänen mukaansa oli hienoa, että jos pankki pystyisi perimään korkoa rahasta, jonka se luo ja laskee liikkeelle tyhjästä.

Niin tämä puntaan perustuva britannian talous ei ole tästä muuttunut juuri minnekään, koska se perustuu edelleen tuolle samalle ponzi-huijaukselle. 

Mutta entäs jos britannia eroaa EU:sta. Se säästää heti ensimmäisenä EU:n jäsenmaiden nettomaksut ja siinä saa heti kasaarien pankkimafia takkiinsa. 

Britannian ei tulisi enää maksamaan yhdenkään EU-maan velkavastuita. Tässäkin köyhyisi jälleen nämä samat yksityisten pankkien konnat. 

Kysymys on EU:n poliittisesta vallasta ja Euroopan unionissa Bryssel ei päätä asioita, vaan niistä päättää kaiken tämän EU:n takana vaikuttavat poliittiset salaseurat kuten Bilderberg tai Trilateraalinen komissio, jonka edustajia ei olla valittu millään demokraattisilla vaaleilla.

Mikäli britannia tulee eroamaan EU:sta, niin minä en usko siihen, että Rothschildien kanssa hyvää pataa oleva Englannin kuningashuone olisi siihen myös tyytyväinen. Vaan jos äänestystulos on brexitille KYLLÄ, niin siihen on pakko sisältyä jokin eliitin poliittinen juoni, joka mitä todennäköisimmin viittaisi liittovaltioon päin.

Mutta mikäli brexit äänestyksen tulos on kielteinen, niin se mitä todennäköisimmin on jälleen Itävallan presidentinvaalien kaltainen ääntenlaskentahuijaus, jonka eliitti yrittää peitellä mahdollisimman taitavasti. 

Mutta nykyään satumme elämään jo internetin aikakaudella, jolloin tällaiset demokratian päälle syljeksivät poliittiset filunkipelit tulevat heti julki, koska tieto leviää täällä verkossa jokapuolelle. Siksi internetistä on tullut tämän korruptoituneen eliitin suurin poliittinen  uhka. Tästä syystä he ovat painaneet paniikkinappulaa ja armeija on alkanut käymään poliittisesti heränneitä kansalaisia vastaan ankaraa informaatiosotaa. Vihapuhe on eliitin seuraava kortti, jolla se yrittää alkaa uhittelemaan toisinajattelijoita.

EU:n liittovaltiohanke on jo päällä ja vain marginaali osa suomen kansasta huomaa, että fasismi haisee jo tänne asti.